Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~171

• 51 423
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Привет! Hug

Лу Hug Ани Hug

стари /нови снимки от 1-ви сезон на Парчетата...

# 586
Злати - гледам си започнала 40 стр....Трябва да помисля за нова тема.... Thinking Че да не остана изненадана...да изненадам и вас.... Thinking

Но дойде време за следобедната почивка...
Ще се радвам ако има желаещи да я споделят с мен....

Озджан Дениз для «Coca-Cola» / Özcan Deniz & Sıla - Aç Bir Coca-Cola

https://youtu.be/N8MAQx3SJmM

# 587
  • Плевен / София
Злати - гледам си започнала 40 стр....Трябва да помисля за нова тема.... Thinking Че да не остана изненадана...да изненадам и вас.... Thinking

Знам кога да се появя Wink
Здравейте момичета
Няма ли да ни поглезят с още един фрагман.... Praynig

# 588

Знам кога да се появя Wink
Здравейте момичета
Няма ли да ни поглезят с още един фрагман.... Praynig

Фрагман няма, но от Ани имаме следобедно кафе с портокалов сок, а на когото му е топло - мелба! Пия си кафето с удоволствие на терасата! Злати, Ани, Гости да се наслаждаваме на песента и музиката!

# 589
Гости, Лу благодаря за приятната компания  Hug
И аз си изпих кафето на терасата при цветята  bouquet
Днес нали е Спасов ден, та мушнах още някое ново хашче - дано да се прихванат....
Нов фрагман няма - те го удариха отпускарски - един фрагман, малко снимки, три реда озет...То можеше и без озет - нищо ново не научихме....
Довечера ще скучая в очакване на утрешния епизод... Thinking

Османчо е добра душичка  Hug Много ми харесва всичко, което казва..Мислите му са много близо до моите....Ама не ги виждам като партньори със Сюрея....

# 590
  • Варна
Привет, привет! Hug Hug Hug Hug Hug
Охооооо, кафенца-мафенца, мелбички, музика ….. какво друго му трябва на човек! Вземам си и аз от почерпката на любезната домакиня! love001
Много ми се искаше да прибавя нещо новичко към вашия музикален следобед, но не успях – аман от бумащина, край няма!!!!!!!!! Започнах едно клипче да правя, то няма кога да го довърша……
Както  и да е! Само да сме живи и здрави! Peace
Прибавям една новина за Дениз от „Парченцата“, която не е нова, но аз пък сега я видях и я споделям с вас.
Иначе и аз си чакам утрешната серия и се надявам както всеки път, поне до сега да ни убедят, че черното не е чак толкова черно. Не искам Сю да страда! Не искам и Бегюм да става причина за страдания! Дано Емир и Фа намерят верен път един към друг, без да причиняват болка на Сю! Все си мисля, че може да има …. нека е „оправдание“ ама примерно да е видял на улицата Бег и Емир и да е предложил да ги закара до тях. Така няма да се налага да лъже Сю, макар на нас да ни звучи като оправдание. И разбира се няма да пропусна Мурат – дано всичко при него е наред и само да му се наложи да пази леглото. А това пък да го накара да види с други очи Бааде. Ох, дано, дано, дано!

Ани, аз си мисля, че няма да е лошо да успеем да изпишем темата до утре вечер, че местенето по време на серията създава наистина много неудобства. newsm78

# 591
  • Плевен / София
Бризче, Hug и аз казвам дано, дано, дано.... но понякога едни са намеренията, а ставащото съвсем друго...т.е. Бегюм виждайки заедно Фарук и Емир дали няма да реши в предвид възможния лош край на лечението за нея да "вземе" от живота каквото може....Разбере ли Сю, че Емир е син на Фарук, а Бегюм много болна може да реши да се отдръпне.....и тогава не знам какво решение ща вземе Фарук и не искам да съм на негово място Peace пиша си сценарии.... Crossing Arms

# 592
Бризче  Hug - за Дениз от Парченцата и аз разбрах, че ще участва в летен сериал. Младежа ми стана симпатичен, но едва ли ще имам възможност да гледам сериала....

Относно Сюрея - съм на друго мнение...
Не искам Фарук да я лъже, макар, че съм почти сигурна, че ще я омота в лъжи. И най-жестоката истина е по-добра, от най - хубавата лъжа. А ако и сега Фарук скрие от Сюрея коя е Бегюм и какъв му е Емир, нещата по-късно ще станат още по-сложни. Сюрея ще остане като измаменото камилче.... А не искам Сюрея да живее в лъжа. Фарук има нужда да си изясни какво иска - Бегюм или Сюрея. А за да го направи трябва да остане сам със себе си. Да вземе решение и съответно да остане при жената, която иска сърцето му. Ако това е Бегюм - трябва да каже истината на Сюрея, а не да я лъже. Ако е Сюрея - с Бегюм трябва да си поговорят и занапред  контактите му с нея да бъдат само във връзка с Емир. А той с детето може да контактува и в конака, без присъствието на Бегюм. Не искам Сюрея да изглежда в очите на всички като най-голямата глупачка. Защото всички в конака освен нея знаят за какво става въпрос.
Нямам му вяра на Фарук, че Бегюм е затворена страница за него.

Всички видяхме каква промяна настъпи във Фарук, след като разбра истината. Той вече не е същият....
А ако продължават да живеят заедно със Сюрея, но сърцето му е при Бегюм, нещата ще станат още по-лоши. Дори няма да им останат и приятелски отношения.....
Разбира се това е мое мнение и никого не ангажирам с него....

ПП - за Мурат - и аз се надявам само да му се наложи да пази леглото...Нямам представа дали Есма ще допусне Баде да се грижи за него, но се надявам Мурат да си даде сметка какво й причини, макар, че той вече започна да го прави след разговора му с Фарук.....

Последна редакция: чт, 25 май 2017, 18:20 от MAMA-AN

# 593
  • Плевен / София
Бризче  Hug - за Дениз от Парченцата и аз разбрах, че ще участва в летен сериал. Младежа ми стана симпатичен, но едва ли ще имам възможност да гледам сериала....

Относно Сюрея - съм на друго мнение...
Не искам Фарук да я лъже, макар, че съм почти сигурна, че ще я омота в лъжи. И най-жестоката истина е по-добра, от най - хубавата лъжа. А ако и сега Фарук скрие от Сюрея коя е Бегюм и какъв му е Емир, нещата по-късно ще станат още по-сложни. Сюрея ще остане като измаменото камилче.... А не искам Сюрея да живее в лъжа. Фарук има нужда да си изясни какво иска - Бегюм или Сюрея. А за да го направи трябва да остане сам със себе си. Да вземе решение и съответно да остане при жената, която иска сърцето му. Ако това е Бегюм - трябва да каже истината на Сюрея, а не да я лъже. Ако е Сюрея - с Бегюм трябва да си поговорят и занапред  контактите му с нея да бъдат само във връзка с Емир. А той с детето може да контактува и в конака, без присъствието на Бегюм. Не искам Сюрея да изглежда в очите на всички като най-голямата глупачка. Защото всички в конака освен нея знаят за какво става въпрос.
Нямам му вяра на Фарук, че Бегюм е затворена страница за него.

Всички видяхме каква промяна настъпи във Фарук, след като разбра истината. Той вече не е същият....
А ако продължават да живеят заедно със Сюрея, но сърцето му е при Бегюм, нещата ще станат още по-лоши. Дори няма да им останат и приятелски отношения.....
Разбира се това е мое мнение и никого не ангажирам с него....
Ани, мен също ме е страх от това, което си написала....Подкрепям казаното и стискам палци Фарук да знае какво иска.... Naughty

# 594
Гости

Цитат
Бегюм виждайки заедно Фарук и Емир дали няма да реши в предвид възможния лош край на лечението за нея да "вземе" от живота каквото може....Разбере ли Сю, че Емир е син на Фарук, а Бегюм много болна може да реши да се отдръпне.....и тогава не знам какво решение ща вземе Фарук и не искам да съм на негово място Peace пиша си сценарии....

Ще започна от зад напред - не мисля, че все Сюрея трябва да бъде разбиращата....Да тя прояви разбиране към Фарук, напусна Истанбул и се пресели заради любовта им в Бурса. Търпи маргазите на Есма, отново заради Фарук.
Сега трябва ли да дели съпруга си с предишната жена  на Фарук  Thinking
И Сюрея в момента е в трудно положение - рискова бременност, не само за съмненията за лошата диагноза, която явно, че ще отпадне...Но докторката каза, че има риск от спонтанен аборт и да се пази от стрес.....
Защо Бегюм пък сега да не бъде разбиращата - още повече, че е жена и гинеколог и знае много добре какви са възможните рискове....
Сега пак ще стана лоша, ама мисля, че Бегюм се върна с надеждата, че Есма е избрала жена на Фарук и се е надявала, че няма да е трудно да се разделят двамата....
Ако си спомняте, когато Бегюм влезе да преглежда болната пациентка и видя, че е Сюрея, тя каза, че не е знаела, че е бременна....Бегюм остана като попарена...Погледнете го момента и ще видите сами.....
Ако можех да правя гифчета щях да ви улесня.....

# 595
  • Плевен / София
Гости

Цитат
Бегюм виждайки заедно Фарук и Емир дали няма да реши в предвид възможния лош край на лечението за нея да "вземе" от живота каквото може....Разбере ли Сю, че Емир е син на Фарук, а Бегюм много болна може да реши да се отдръпне.....и тогава не знам какво решение ща вземе Фарук и не искам да съм на негово място Peace пиша си сценарии....

Ще започна от зад напред - не мисля, че все Сюрея трябва да бъде разбиращата....Да тя прояви разбиране към Фарук, напусна Истанбул и се пресели заради любовта им в Бурса. Търпи маргазите на Есма, отново заради Фарук.
Сега трябва ли да дели съпруга си с предишната жена  на Фарук  Thinking
И Сюрея в момента е в трудно положение - рискова бременност, не само за съмненията за лошата диагноза, която явно, че ще отпадне...Но докторката каза, че има риск от спонтанен аборт и да се пази от стрес.....
Защо Бегюм пък сега да не бъде разбиращата - още повече, че е жена и гинеколог и знае много добре какви са възможните рискове....
Сега пак ще стана лоша, ама мисля, че Бегюм се върна с надеждата, че Есма е избрала жена на Фарук и се е надявала, че няма да е трудно да се разделят двамата....
Ако си спомняте, когато Бегюм влезе да преглежда болната пациентка и видя, че е Сюрея, тя каза, че не е знаела, че е бременна....Бегюм остана като попарена...Погледнете го момента и ще видите сами.....
Ако можех да правя гифчета щях да ви улесня.....

няма нужда от гифчета.....спомням си много добре момента.....но в определени ситуации от живота човек става егоист....и си мисля, че Бегюм е в точно такъв момент от живота си....и Пелин я притиска за това Peace а Сюрея точно , за да запази детето си ще се отдръпне, защото ще си мисли, че стреса гледайки Фарук+Емир+Бегюм ще я съсипе емоционално....а че Бегюм ще е част от картинката е ясно....тя е свързващото звено между баща и син поне в началото.....а любовта им на Бегюм и Фарук си е останала не до изживяна.....и ми се струва, че бунището тлее.... Naughty

# 596
Гости

Цитат
Сюрея точно , за да запази детето си ще се отдръпне, защото ще си мисли, че стреса гледайки Фарук+Емир+Бегюм ще я съсипе емоционално...

++ newsm10 newsm10
И всички ще бъдат доволни...Най-вече Есма, че се отърва от Истанбулската невеста.....

Ама ми се иска Фарук да постави Бегюм при същите условия като Сюрея - да живее в конака.... Тъкмо Емир ще получи нужното възпитание от Есма, което да отговаря на името на фамилията....
Знам, че няма да стане...И както Фарук се пъна за къщата на Фикрет, че сега не е времето, ще купи къщата на Бегюм и ще се изнесе там.....

Стана като приказката за неродения Гъргалчо  Joy Joy Joy Joy Joy

# 597
  • Варна
Хм newsm78 newsm78 newsm78, вероятно се изказвам объркано, може би факта, че вниманието ми е обременено с тестовете, които проверявам, ме прави недотам точна в изказа. Не зная! Със сигурност причината е в мен, но все пак – не виждам никъде да съм написала, че ИСКАМ Фа да лъже Сю, за да си на противоположното мнение, Ани. Напротив, казах че се надявам да има нормално обяснение защо е в къщата на Бегюм. И то точно, защото ако няма такова, съм сигурна, че ще я излъже, а той сам каза, че една лъжа поражда след себе си още такива. И точно това не искам! А в момента, заради състоянието и, той едва ли ще се реши да каже истината и в стремежа си да предпази Сю всъщност ще и навреди. Дано   и обясни всичко, както е редно, но нямам голяма надежда това да се случи. Дано ме опровергаят сценаристите.
             И още един въпрос имам, Ани, към теб. Не ми се сърди, наистина нямам лоши намерения – нито се заяждам, нито говоря на контра. По кое написано от мен реши, че щом симпатизирам на Бегюм, не харесвам Сюрейя? Всеки път, когато напиша дори думичка за Бегюм, ми обясняваш колко прекрасен човек е Сю. И всеки път ти отговарям, че съм абсолютно съгласна с мнението ти за нея и го поддържам не на 100, а на 200%. Изобщо не смятам, че Бегюм и Фа имат бъдеще заедно. И аз като теб ще се разстроя, ако сериала вземе такъв обрат, защото смятам, че Сю изобщо не заслужава такова отношение. Всъщност, единственото по което се отличаваме в момента ти и аз е факта, че аз ДО МОМЕНТА не виждам нищо фрапиращо да е направила Бегюм за да развали отношенията в семейството на Фа. И ако утре вечер видя в серията подобна изцепка от страна на Бегюм, бъди сигурна, че ще го отчета като нейно деяние; бъди сигурна, че няма да я оправдая, независимо от подбудите, накарали я да го стори.
                     От предния епизод, написах, че за мен вина има и Фарук. От фрагмана, мнението ми се потвърждава и отново смятам, че той е в основата на всичко преживяно и от Бегюм, и в момента от Сю. Той каза, че ще отговарят и майка му, и Бегюм. А той? Той пред кого ще отговаря????

# 598
  • Плевен / София

От предния епизод, написах, че за мен вина има и Фарук. От фрагмана, мнението ми се потвърждава и отново смятам, че той е в основата на всичко преживяно и от Бегюм, и в момента от Сю. Той каза, че ще отговарят и майка му, и Бегюм. А той? Той пред кого ще отговаря????

ето това е големият въпрос.....той ще отговаря ли въобще за постъпките си....защото  криейки от Сю съм сигурна, че повече ще навреди от колкото ще помогне.....въобще в тази ситуация най невинна е Сю.... и разбира се Емир....Всички казвате , че Фарук не е трябвало да разказва за Бегюм....аз продължавам да твърдя, че трябваше да и разкаже за "старата" си любов....тя го пита влюбвал ли се е .....нямаше да има нищо страшно да каже "да" и да каже, че всичко е в миналото.....Сега Сюрея по лесно щеше да  приеме Бегюм и появяването на Емир.....така мисля Confused

# 599
Бризче
Това имах предвид...
Цитат
нека е „оправдание“ ама примерно да е видял на улицата Бег и Емир и да е предложил да ги закара до тях. Така няма да се налага да лъже Сю, макар на нас да ни звучи като оправдание.
За да съм на друго мнение....- от това, което видях в предишния епизод ми се струва, че срещата няма да е случайна - Фарук ще я иска и ще я търси.
А това, че иска да спести тревогите и стреса на Сюрея - ми се струва, че няма как да запази тайната три месеца, когато в конака всички знаят вече.
Нямам нищо против, да симпатизираш на Бегюм. А и как бих могла да имам против - опазил ме Бог да убеждавам някой, че трябва да мисли като мен, или да харесва героите, които аз харесвам. Тук всяка от нас пише своята гледна точка, така както вижда дадена ситуация. Не виждам някой някого да убеждава....

Общи условия

Активация на акаунт