Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~171

• 51 374
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • Плевен / София
От този "постен" фрагман какви въпроси възникнаха  в нас, а си представям утре при онлайн гледането какво ще бъде Joy Joy Joy И аз мисля, че присъствието на Фарук в дома на Бегюм не е случайно Wink

# 601
  • Варна
Цитат
нека е „оправдание“ ама примерно да е видял на улицата Бег и Емир и да е предложил да ги закара до тях. Така няма да се налага да лъже Сю, макар на нас да ни звучи като оправдание.
Цитат
Относно Сюрея - съм на друго мнение...
Не искам Фарук да я лъже, макар, че съм почти сигурна, че ще я омота в лъжи.

Аз имам предвид ето това. пишеш относно Сю и естествено аз го свързвам с написаното за Сю, а аз за нея написах, че не искам да я лъже, а ще му се наложи да го направи/ако наистина е отишъл специално, а не случайно/, точно заради видяното в предния епизод и казаното от него, че поне три месеца няма да и казва за Емир. И да, съгласна съм, че няма как да запази тази тайна, но той смята, че само Есма и Осман знаят това в конака. За Осман, мисля, че не е необходимо да коментираме – той не би и казал, точно защото е загрижен истински за нея. За Есма пък, Фа е сигурен, защото прекалено много и вярва и …..  да не се повтарям ама тя си му е слабото място – изобщо не би допуснал майка му да каже щом той е поискал/друг е въпросът, че ние знаем на какво е способна/ Или казано по друг начин, според него тайната за Емир все още е тайна. И само ние знаем, че тази тайна се разпространява под сурдинка и вече почти не останаха незапознати с нея. Така де – просто аритметика- Гюл=Ипек, Гюл=Назиф; Нур=Мустафа; Ипек=Фикрет И кой остана- Мурат, Баде и Асие – въпрос на време е и те да разберат.
Тази снимка, ако е от сета, може би потвърждава твоята теория – че Фа е там за да се интересува за сина си и след това, откарва детето в дома му. Но може и да потвърждава моята теория- например Бегюм е в училището и след като си тръгват Фа ги вижда на улицата и няма как инстинктивно да не спре, тогава защо да не може да ги откара у тях и да има простичко обяснение пред Сю, което няма да е лъжа. А аз написах, че ЗА НАС ще звучи като оправдание, защото си мисля, че за да ги срещне по пътя, той съвсем умишлено е точно по онзи път, по който се прибира Емир. Това имах пред вид, а не че трябва непременно да я излъже ама така, че тя да се хване.

Гости, и аз съм на мнение, че точно там в ресторанта Фарук пропусна шанса си да се отърве от тази тежест, която в момента наистина стана непосилна за него.

# 602
  • Плевен / София

Гости, и аз съм на мнение, че точно там в ресторанта Фарук пропусна шанса си да се отърве от тази тежест, която в момента наистина стана непосилна за него.
newsm10 направо се насади на пачи яйца.....и когато и каза , че имат много години пред тях, за да се опознават.....дай боже да е така.....защото не вярвам Сюрея да се остави да играе втора цигулка.......ще отпраши за Истанбул Joy Joy Joy
12 серия е гледана над 1 млн.....

Последна редакция: чт, 25 май 2017, 21:10 от gostenka68

# 603
Бризче може да не съм се изразила правилно -сори, но това което съм написала, това съм искала да кажа...Права ли съм или не...това е положението....

Може и моето да  прозвучи като оправдание......както може да му се наложи на Фарук....

Скрит текст:
Имах много голямо притеснение днес до обяд...и съм с ужасна аритмия...По-добре да не пиша в такива моменти, че уж искам да кажа едно, пък  се е получава друго...Това "пък" страшно ме дразни, но не мога да изгладя изречението...
Не исках да се оплаквам, ама го направих....съжалявам  ooooh!

Kaderimin Yazıldığı Gün - Kahraman & Elif

https://youtu.be/u7Zz07MC0rM

ПП - върнах се да сложа една нова снимка на Хати - публикувана е преди 9 часа...

Последна редакция: чт, 25 май 2017, 21:52 от MAMA-AN

# 604
  • Плевен / София
Скрит текст:
Бризче може да не съм се изразила правилно -сори, но това което съм написала, това съм искала да кажа...Права ли съм или не...това е положението....

Може и моето да  прозвучи като оправдание......както може да му се наложи на Фарук....

Скрит текст:
Имах много голямо притеснение днес до обяд...и съм с ужасна аритмия...По-добре да не пиша в такива моменти, че уж искам да кажа едно, пък  се е получава друго...Това "пък" страшно ме дразни, но не мога да изгладя изречението...
Не исках да се оплаквам, ама го направих....съжалявам  ooooh!

Kaderimin Yazıldığı Gün - Kahraman & Elif

https://youtu.be/u7Zz07MC0rM
ПП - върнах се да сложа една нова снимка на Хати - публикувана е преди 9 часа...

Ако е нова ....въобще не личи , че е родилка.....на седмица...няма никакъв корем newsm78
Добро утро момичета
Днес аз имам честа да ви сервирам кафето....

и разбира се то не се пие на гладно Wink има и чай...

хубав ден с ИН....довечера...

# 605

Гости, благодаря за кафето и вкусната закуска!

# 606
Добро утро! Hug Hug Hug

Вчера наминавах да ви изчета коментарите докато започне ДиК онлайн! Peace Фарук каквото и да направи закъсня да каже истината!Да видим как Сюрея ще я приеме! Peace

Гости Hug,след като си отпускарка няма как ще пуснеш  кафенцето и закуската! Laughing

Лу Hug

Ани Hug
Скрит текст:
Какво се случи?Добре ли си?

Тази вечер съм на поредния онлайн!Не останаха епизоди до финалите на сериалите! Laughing После ще почиваме като актьорите!Ще видим,ако не започна някой летен да следя! Joy

Приятен ден на всички! bouquet

# 607
Здравейте момичета  Hug

Гости  Hug Лу  Hug Злати  Hug

Днес си обещах да не пия кафе - дано да удържа обещанието...

Гости - взирах се в снимките на Хати и ми се струва, че си е "глътнала" корема....

Злати
Скрит текст:
Какво да стане...Вчера имах малко повече притеснения преди обяд и сърцето ми излезе от ритъм. Цял ден бях така, ама си пих следобедното кафе и нещата се засилиха...Сега съм добре, но съм като разглобена...
Да обясня за какво иде реч. Децата от март месец купуват едно жилище. Нещата се забавиха, заради подготовка на документи от страна на продавача - жилището е било ведомствено, не е ново. Снаха ми се страхуваше, да не ги излъжат...с тези жилищни мафии, а жилището е хубаво и в хубав квартал....И аз ги насърчавах и подкрепих сина ми...Отдавна подписаха предварителния договор и дадоха капарото, сина ми си договори кредита много бързо, но купувача се забави с документацията, която искаше банката и едва вчера беше изповядването на сделката...уж за 9.30, пък ми се обадиха чак към 14.00 часа и бях много притеснена.... Представителя на продавача закъснял и си изгубили реда при нотариуса, та чакали пролука....Ама аз се притесних и сърцето ми излезе от ритъм....Подписали са всичко и след седмица здраве и живот НА ще бъде готов и ще станат собственици....Само да стане и ще почерпя....

Хубав ден желая на всички  Hug

# 608
Добро утро, момичета!

Скрит текст:
Спахте ли добре? Помечтахте ли? Пожелавам ви един хубав и надявам се, вълнуващ ден!

Гости,  Hug, Ани,  Hug , Злати,  Hug , Лу,  Hug !

Чета ви с удоволствие всичко споделено и се опитвам да не се вкарвам във филма....

Ани,
Скрит текст:
  не се притеснявай! Младите се оправят винаги .... Ама нали, ние майките все да се тревожим... Joy Joy Joy Joy

# 609
Деси с много сладко котенце си ни поздравила  Hug
Скрит текст:
Нали има една поговорка - Да би мирно седяло, не би чудо видяло...Та и аз ако не бях заела страна, щеше да ми е притеснено, но не чак толкова....Но не бива човек да се оставя на страха да владее положението. Във всяко нещо има риск, но ако е разумен, нещата се случват....Нали професионално съм свързана със строителството и бях основен консултант за предварителния договор за начина на разплащане...Всичко трябва да бъде на светло - по банков път....да не бъдат скъпи на триците и евтини на брашното...Договорена реална цена, а не по данъчна оценка....Ще спестиш от таксите, но можеш да останеш с пръст в устата....И точно защото бях на вътре в нещата и снахата не прикриваше страха, вчера бях много притеснена...Дори им обещах, че ако ги излъжат и имат загуби, ще продам моя апартамент и ще им възстановя загубите....А апартамента е много хубав - целия опасан с тераси - когато ходя да гледам малкия няма да ми се налага да си правя компания с кучетата, когато изляза да изпуша една цигара  Grinning  През улицата е и училището....Дано само всичко да е наред  Praynig Молете се и вие, защото ще ви почерпя  Grinning

Надничам дали не са пуснали втори фрагман, ама йок - ще ни оставят с един.... Thinking

# 610
Ани Hug
Скрит текст:
Наистина,когато се купува жилище трябва да се внимава!Синът,когато купуваше апартамента също се довери чрез приятели на позната фирма и адвокат!Той обаче не тегли заем,беше спестил за 10г. работа и нали живееше при нас!Ние му помогнахме при прехвърлянето и после за обзавеждането!При вас е имало за какво да се притесняваш!Хубаво е,че всичко е минало добре!
Деси Hug

# 611
Привет следобедно  wavey
Дано да е само при мен така, но форума нещо не е добре- едва направих новата тема...Отначало ми пишеше "Просрочено време за връзка", след това ме пусна, но толкова бавно става всичко....Дано за довечера да го оправят  Praynig

Злати
Скрит текст:
Знам, че в този бранш има много фалш, както във всичко в България..И ново жилище да си купиш, няма никаква сигурност......Има голям риск, но не трябва да стоим на едно място....Трябва да върви напред  Peace пък каквото е решила съдбата....

# 612
Здравейте незабравими дружки  Hug Heart Eyes Благодарности за всичко споделено  bouquet Heart Eyes Приговяйте бързо вечерята и после всички на линия . Hug Дано фрага е подвеждаш и Фарук не ни подведе  Praynig

# 613
  • Плевен / София
аз съм готова...избирайте места.....

и Фарук да внимава.... Peace

# 614
Ани Hug Миме Hug

Вече съм готова! Laughing Дано озета е по-дълъг ,тъй като тази вечер е финала на ''Откраднат живот'' и в момента гледам него! Laughing

На кадъра е записан хаштага....

Гости Hug,е пуснала киносалона... Wink

Общи условия

Активация на акаунт