Къде в Бургас? (51)

• 79 027
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Наскоро коментирахте ресторант в Изгрев с добра кухня, но не се сещам Китайски или Италиански беше. newsm78
Стана ми интересно кой е този ресторант с добра кухня? Понеже в Изгрев за сега само във Бели Нощи ми допада кухнята.

Кой е този "Бели нощи"? Някой в парка ли?
Иначе в  "Замъка" в парка не е лоша кухнята, но е основно пица/паста.

# 601
Мисля, че се коментираше AMERICANO Burgers&Grill. Там няма голямо разнообразие, само бургери и пържени истории. Но са вкусни, де.
На "Замъка" не е лошо, да.

# 602
Мисля, че се коментираше AMERICANO Burgers&Grill. Там няма голямо разнообразие, само бургери и пържени истории. Но са вкусни, де.

Даже много вкусни, не сме яли по-добри бургери в Бургас(и не само).

# 603
  • Бургас
къде точно са тези вкусни бургери

# 604
Замъкът е с отвратителна кухня, но и бургерите...няма да повторим Mr. Green ooooh!

# 605
  • Бургас
Къде са тези бургери?

# 606
На мен и Замъкът, и Бургерите ми харесаха сравнително. Най-добре идеите и пробвайте, то мненията винаги ще са различни.
Бургерите се намират в района на Билла, както е главния път се завива в пресечката наляво до Билла или следващата. Ама че обясних. Crazy

# 607
Наскоро коментирахте ресторант в Изгрев с добра кухня, но не се сещам Китайски или Италиански беше. newsm78
Стана ми интересно кой е този ресторант с добра кухня? Понеже в Изгрев за сега само във Бели Нощи ми допада кухнята.

Кой е този "Бели нощи"? Някой в парка ли?
Иначе в  "Замъка" в парка не е лоша кухнята, но е основно пица/паста.
Точно под Замъка. Обожавам байганетите там.😀 И в Замъка е добре, ама бедно меню.

# 608
По-добре 3 страници, отколкото 30. Grinning

# 609
Като си говорим за "Изгрев", пиците в новия "Романс" са страхотни! Най-добрите за момента в Бургас! Менюто е доста по-кратко от това на другите им ресторанти /то и ресторантчето е доста малко/, обаче всичко, което сме опитали, е много добро!

# 610
И според нас Романс Изгрев е най-добрата кухня Peace Хайверът им не е за изпускане Blush

# 611
Здравейте, търся си едноцветен албум за снимки със самозалепвящи се страници, от тези с фолиото...идеи?

# 612
Като си говорим за "Изгрев", пиците в новия "Романс" са страхотни! Най-добрите за момента в Бургас! Менюто е доста по-кратко от това на другите им ресторанти /то и ресторантчето е доста малко/, обаче всичко, което сме опитали, е много добро!
Наистина нещата им са вкусни, изборът е малък, и е малко по- скъпо ми се струва.Но става.

# 613

Най-добрите пици в града (собственици италианци) са в Антика Тоскана до Стария съд. Романс са ок, както и Гранд Италия.
Общо взето кухнята на Романс с изкл/чение на салатите е главно пържено и полу-фабрикати. За комплексите стават, но като топ кухня според мен Нептун, Инканто, Киш и Антика Тоскана нямат конкуренция!

Последна редакция: пн, 21 авг 2017, 16:24 от Stardust@

# 614
Защо да им е бедно менюто Rolling Eyes а за комарите-отвън ли бяхте седнали? За обслужването аз нямам от какво да се оплача, а и на съседната маса имаше голяма компания, някои от които чужденци. Имаха възражения относно изпичането на месото, върнаха им го без проблем в кухнята и после го донесоха сглобено по същия начин-в смисъл бяха доста отзивчиви.

А пицарията не е ли вече тук ?https://www.google.bg/maps/@42.5044373,27.4757121,3a,60y,177.47h,90t/data=!3m6!1e1!3m4!1sL3_umeweQhSxXucttveY8w!2e0!7i13312!8i6656?hl=bg

Общи условия

Активация на акаунт