Къде в Бургас? (51)

• 78 990
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Някой знае ли дали някъде продават юзчета за ракия (малки шишенца 50-100мл)?

Аз скоро попаднах на сайт с такива неща,  пише, че и на дребно продават, но съм питала специално:

http://www.gpack.bg/bg/bottles/bottlesforretail

Харесала съм и аз някои неща, ама не съм стигнала до поръчка.

# 616
Защо да им е бедно менюто Rolling Eyes а за комарите-отвън ли бяхте седнали? За обслужването аз нямам от какво да се оплача, а и на съседната маса имаше голяма компания, някои от които чужденци. Имаха възражения относно изпичането на месото, върнаха им го без проблем в кухнята и после го донесоха сглобено по същия начин-в смисъл бяха доста отзивчиви.

А пицарията не е ли вече тук ?https://www.google.bg/maps/@42.5044373,27.4757121,3a,60y,177.47h,90t/data=!3m6!1e1!3m4!1sL3_umeweQhSxXucttveY8w!2e0!7i13312!8i6656?hl=bg

Ясно е, че през лятото навън. През зимата има доста по-добри варианти.
Може да са върнали месото, но обслужването беше изкл/читено бавно и масата стоя мръсна и неизчистена дълго време. Накрая им занесохме мръсните чинии сами и платихме сметката на бара.
Не бих повторила, не бих препоръчала, бих посъветвала да не се посещава!

# 617
Никъде не си писала кога точно си посетила заведението, че да ми е ясно, но то и за лятото има доста по-добри варианти като съм им гледала масичките в задния двор Wink

# 618
Мое лично мнение! Ако работиш в заведението си пусни secret shoppers и си наемете повече персонал.
Не разбрах коментара за задния двор?!
Целия "Замък" (странно защо са го нарекли така, замък няма там май) е в заден двор между блоковете.

# 619
Joy  Joy не, не работя в заведението, просто ми беше интересно защо си толкова крайна. И спокойно, недей да нападаш така. Вие сте имали лошо изживяване там, но това не обрича заведението.
Цитат
Ясно е, че през лятото навън. През зимата има доста по-добри варианти.
Казах просто, че и за лятото има по-добри варианти. Аз специално го посетих още зимата, но лятото не бих седнала в задния им двор.
Относно "Замъка" нещо се бъркаш - намира се в парка. И там не работя, спокойно, даже не съм и сядала.

# 620
Антика Тоскана всички ги научиха колко са зле, когато бяха до Краставицата. След като се преместиха до Стария съд, някои клиенти се излъгаха да пробват отново.Но.....нов цирк със стари маймуни не се прави Mr. Green
Оспамихме темата, но тия мошеници не заслужават и един клиент.
Ла Тоскана е много приятно итал.заведение

# 621
Не живея в града, случва се за известно време да посещавам заведения в Бургас и околните градчета. Говоря от лични впечатления.
Замъка е нещо повече от западнало заведение, не знам защо приятелите ми го избраха.
В Антика съм била 2 пъти и ми хареса и трябваше да резервираме, явно доста хора се "лъжат".
Посещавам много ресторанти и споделям опит, не разбиам кое е крайното в директния ми пост.
Май ако си честен се класираш "краен".

# 622
В началото кухнята на Романс не беше това, което е сега. После тръгнаха по стъпките на Хепи и като обслужване и като меню. Съкратиха асортимента и определено тръгнаха в правилната посока, поне за мен. Не ми е любимото, но за едно бързо хапване с приятелки на чаша вино е идеално. В това в Изгрев не съм сядала, не ми е по път, но друго от веригата е на минута от нас и при липса на места на други ходим, но предпочитаме примерно "При Марги".

При мен влияние имат и други фактори, като например клиентите, които ходят в ресторантите. В едно от заведенията на Киш не стъпвам точно поради тази причина. Силикона и самочувствието на квадратен метър ми идват в повече.

# 623
  • Бургас
Няакой знае ли дали в Кауфланд има още кафемашини Dolce Gusto на промоция?

# 624
Доколкото знам промоциите важат за седмица, ако си я гледала тази седмица би следвало да я има, ако не са я изкупили разбира се.😁
Аз търся магазин за рокли по центъра!!!

# 625
тинити като намериш такъв магазин за официални рокли до около 200 лв моля те пиши, че аз преди 2 седмици обиколих но не намерих нищо

# 626
  • Бургас / UK

Вчера видях в славейковския К имаше доста,една камара наредени до соковете.

# 627
aya_2012, сега се сещам за м-н Стилна жена. Намира се на ъгъла Богориди и К. Фотинов.
Не знам за какъв по-точно повод търсиш, но за мен имат много красиви дантелени рокли за по 100 и няколко лв.

# 628
Poliii, търся за сватба, че брат ми се жени. Искам да е дълга и със сигурност ще проверя още утре

# 629
Не знам колко са евтини, защото не съм влизала, но след Малибу от лявата страна преди да пресечеш към Св. София има някакъв нов магазин за официални рокли.

Общи условия

Активация на акаунт