Къде в Бургас? (51)

• 79 726
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, има ли някоя от вас, която да бяга или просто да спортува рано сутрин из морската градина?!
Интересува ме има ли кучета, пуснати свободно да се разхождат?!
Искам да бягам, а нямам съмишленици , а ме е страх от кучета  Rolling Eyes

# 256
Моля препоръчайте ми треньор по плуване за дете на 5г.,който да се занимава с индивидуални тренировки и да влиза във водата с детето поне в началото.Търсим индивидуално, а не да тренира наведнъж по 20 деца,както се получи при нас.

Плуването се учи на групи,но явно се притесняваш за толкова малко дете.Трябва да питаш кой треньор преподава и индивидуално.За Соня Стойчева се сещам,питай в басейна на Флората.

Аз записах моите деца на плуване по безплатна програма към Общината. Само 10 деца са в група и съм много доволна- доста внимание им обръщат, едва ли не се занимават с всяко дете поотделно, а напредъкът е повече от видим. Треньорите са двама- Мария Златкова и Тодор Костов, ако не бъркам

# 257
  • Бургас / UK
Здравейте  Simple Smile
На "Александровска",с/у стоматологията имаше библиотека,знаете ли дали все още я има ?  Peace

# 258
  • Бургас
Здравейте, има ли някоя от вас, която да бяга или просто да спортува рано сутрин из морската градина?!
Искам да бягам, а нямам съмишленици , а ме е страх от кучета  Rolling Eyes
аз ходя почти всяка сутрин между 6 и 8, повечето кучета ги водят на каишки, много рядко има някое пуснато, няма от какво да се притесняваш, пълно е с хора, които бягат или вървят

# 259
  • Бургас
Искам да бягам, а нямам съмишленици , а ме е страх от кучета  Rolling Eyes
Всяка сутрин съм в Морската между 6 и 7 часа сутринта, пуснати кучета почти няма, аз самата съм с куче и тези неща ми правят впечатление. Изключая една женска бездомна която живее на Тропиканата вече сигурно от 10 год., но тя е толкова стара вече че може и да не те погледне. Повечето кучета са на повод, а да не говорим че по това време вече е пълно с хора и няма да си сама ама в никакъв случай. Направо си е щастие за мен да няма хора по това време лятото, случва ми се при силен дъжд  Laughing
Чефи-то библиотеката си е точно там и работи  Peace

# 260
  • Бургас / UK
 madlena  bouquet

# 261
Благодаря ви Момичета. Grinning

# 262
Здравейте, препоръчайте ми фитнес в „Славейков”, където да правят индивидуална програма за тренировка, да е спокойно и като цяло да сте доволни. От доста време не съм ходила по фитнес, а в Бургас пък въобще. Всякакво инфо ще ми е от полза - препоръки, цени и т.н.

# 263
  • Бургас
В Славейков има дамски фитнес-Селена, имат страница във фейсбук, аз съм доволна.

# 264
  • Бургас
Аз все му се каня да го посетя този фитнес Селена и все не мога да се наканя. До колко часа работи вечер?

# 265
ЕДин по-странен ( фотографски ) въпрос - къде около Бургас има лавандулови полета  newsm78 bouquet bouquet

# 266
Точно лавандулови ли държите да са?
Защото по посока Поморие съм виждала уникални площи с рапица.

# 267
  • Бургас / UK
ЕДин по-странен ( фотографски ) въпрос - къде около Бургас има лавандулови полета  newsm78 bouquet bouquet

По пътя към Айтос,след Ветрен и още нататък...По-близо са до Айтос ,за да съм по-ясна...Пътувах преди две седмици по този път и ги видях,дано още да са там  Peace

# 268
И по магистралата към Ямбол има, но сигурно е малко далеч. Иначе, някъде четох, че около село Бата има.  Peace

# 269
Мноооого ви благодаря, момичета : )) Супер сте, скоро се запътвам към Айтоския край ( дано все още има лавандула)
И още едно въпросче - как да открия групата за лични лекари в Бургас  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт