Къде в Бургас? (51)

• 79 078
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Единият,който е най-големият, е в посока Минерални бани ,подминаваш болница Дева Мария и на 200 м в ляво зад стадиона, другият е на Профилакториума на кръговото за Банево,третият е в хотел Свети Мина.Като цяло и трите са хубави и чисти,но ако сте с малки деца препоръчвам този на Свети Мина,защото има и плитък детски басейн.Другите два са доста по-дълбоки.

# 331
Благодаря! А знаете ли дали са с минерална вода?

# 332
  • Бургас/Пз
Къде мога да номеря в реален магазин в Бургас копринена ръкавица за баня?

# 333
Единият,който е най-големият, е в посока Минерални бани ,подминаваш болница Дева Мария и на 200 м в ляво зад стадиона, другият е на Профилакториума на кръговото за Банево,третият е в хотел Свети Мина.Като цяло и трите са хубави и чисти,но ако сте с малки деца препоръчвам този на Свети Мина,защото има и плитък детски басейн.Другите два са доста по-дълбоки.

много благодаря ,  Hug ще идем тези дни  smile3508

# 334
А могат ли да се ползват от външни лица или са само за гости на хотела?И каква е цената?

# 335
Къде мога да номеря в реален магазин в Бургас копринена ръкавица за баня?
В аптеките, около 4-5 лв. последно като си купувах.

# 336
  • Бургас
Благодаря! А знаете ли дали са с минерална вода?
С минерална вода е само единият,на Профилакториума.Всички са със свободен достъп.Цените са 5 лв на човек,за деца до 7 год.безплатно.На Свети Мина е 10 лв на човек,за децата не знам.

# 337
  • Бургас
Здравейте, търся кутия за бижута със Сой Луна. В интернет намерих, но дали сте виждали някъде по магазините?

# 338
Копринена ръкавица купих вчера от м-н Дени в Зорница за 6лв.

# 339
  • Бургас
Някой да знае добър психолог за семейно консултиране?

# 340
  • Бургас/Пз
Копринена ръкавица купих вчера от м-н Дени в Зорница за 6лв.
Благодаря  Hug
Мира, може ли конкретна аптека, че в две до вкъщи питах и ме гледаха като гръмнати

# 341
Ани, аз купих от аптека Фрамар на булеварда срещу Кашмир (скоро я отвориха)

- Някой по назад в темата питаше за бели ризи - днес ходих до Н§М и там имаше бели, черни и още един цвят.

- Термо чаши видях и в Лидъл, 450мл. по 5лв. бяха.

# 342
  • Бургас/Пз
Ани, аз купих от аптека Фрамар на булеварда срещу Кашмир (скоро я отвориха)
Благодаря много, по път ми  Simple Smile

# 343
Момичета, търся жена която лее куршум, може ли да ми помогнете, благодаря

# 344
  • Бургас
Аз скоро питах, но така и нямах време да отида в Бургас.Едната баба беше в Славейков, другата жена в Лозово.В Каблешково ми казаха за  три жени.И понеже ми е на път отидох там при едната жена, но тя баеше в същност и така и не си лях, оставям го за есента.

Общи условия

Активация на акаунт