Къде в Бургас? (51)

• 79 035
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
miss piggy, какви точно цветя ти трябват? Имам познат, който се занимава с отглеждане и съответно продаване, бих могла да го питам.

# 511
Бихте ли ми препоръчали хубав магазин за пердета в Бургас освен curtains.bg и Томатекс? Иначе сме минали през Домко и големите вериги тип Бриколаж и Home-Max.

В предишна тема намерих добри отзиви за магазинче под младежкия дом, но не знам точния адрес. По същия начин стои и въпроса с магазин около стоматологията.

Благодаря предварително!

# 512
Купих си пердета от Зодиак-тънки и блекаут.останах доволна и за разлика от другите магазини ,където питах цената беше по-ниска.Знам, че в айко от време на време пускат на промоция пердета.

# 513
Кажете някоя вила,хижа, къща с басейн за 8-10 човека за една нощувка околко Бургас 70+/- км. Или тема в която да ме насочат.😉

# 514
Магазина за пердета под Младежки дом е на ул. Цар Калоян, на ъгъла на пресечката с Цар Борис.
Не съм влизала скоро, последно купувахме от ДОМКО, заедно с тапети. Цените даже ме изненадаха, защото отпред бяха лепнали реклами на Версаче и Р. Кавали. Тапетите даже бяха евтини, защото на магазина на Калоян бяха 2 пъти по-скъпи за същото качество.

За домашни потреби последно от ИКЕА купих и аз, имаше всичко, направихме и комплекти чинии за всеки ден от онези белите евтините.

Последна редакция: чт, 03 авг 2017, 18:04 от Ellah

# 515
  • Бургас
Момичета, да ми препоръчате майстор за ремонт на пералня, моля
Върти ми се някакъв Георги, че се е коментирал тук.
аз съм ползвала Добри -тел.0889809382

# 516
  • Burgas
За пердета в близост до стоматологията може би се има в пред вид един магазин на ъгала на ул.Хр.Ботев и Хр.Фотев,не помня името -там си харесах текстил преди време,обаче изобщо не съм доволна от ушиването на пердетата.Моя съвет е при избора  да се пита  и за тези неща,защото те могат да развалят целия ефект от красивия текстил.

# 517
Кажете някоя вила,хижа, къща с басейн за 8-10 човека за една нощувка околко Бургас 70+/- км. Или тема в която да ме насочат.😉
разгледай комплекс Cherry Garden/Черешова градина в Кошарица.

# 518
  • Бургас / UK

http://www.relaxbulgaria.com/etnografski-kompleks-chiflika-pismenovo

В описанието не видях,но има и басейн.

# 519
  • Бургас
Момичета, да ми препоръчате майстор за ремонт на пералня, моля
Върти ми се някакъв Георги, че се е коментирал тук.
аз съм ползвала Добри -тел.0889809382

Благодаря! Ще му купувам риза явно Wink

# 520
Благодаря ви! Но ми трябва вила, която да се ползва само от нас, да няма ресторант, а да си сготвим сами. Да е в някое село на спокойствие, но това е доста трудна задача. Sad Ако някой друг знае ще се радвам да каже. Simple Smile

# 521
  • Бургас
Купих си пердета от Зодиак-тънки и блекаут.останах доволна и за разлика от другите магазини ,където питах цената беше по-ниска.Знам, че в айко от време на време пускат на промоция пердета.
И аз съм поръчвала пердета от Зодиак. Наистина там излиза доста по-евтино, но пък няма кой знае колко богат избор.

# 522
  • Бургас / UK
Благодаря ви! Но ми трябва вила, която да се ползва само от нас, да няма ресторант, а да си сготвим сами. Да е в някое село на спокойствие, но това е доста трудна задача. Sad Ако някой друг знае ще се радвам да каже. Simple Smile

Ами двете предложени места са в села,първото с.Кошарица е на 5-6 км от Сл.Бряг ,а второто е с.Писменово на 5-6 км от Приморско,тихи и спокойни,нищо ,че са в близост до лудницата  Laughing но на другите критерии не отговарят  Mr. Green...Успех  Peace

# 523
  • Бургас
А в магазините за пердета, които коментирате има ли и дамаски. Ако не, къде има добър избор и да не са високи цените?

# 524
  • София
А в магазините за пердета, които коментирате има ли и дамаски. Ако не, къде има добър избор и да не са високи цените?
Преди две години си купих дамаска на добра цена в едно магазинче на "Стефан Стамболов". Мисля, че беше на № 78. Ако ви е удобно, минете от там. Имаше много голям избор.

Общи условия

Активация на акаунт