Къде в Бургас? (51)

• 79 026
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • Burgas, Bulgaria
А от къде другаде могат да се купят дрехи за бременни

# 586
В Уайкики в Галерията имат миниатюрен кът, но не съм ходила отдавна и не знам имат ли вече есенни неща, за м-на в Бургас Плаза не се сещам.
Аз честно казано съм харесала едни дънки HM втора употреба и исках да отида в магазина, за да проверя кой номер съм. Не ми се дават 80лв. за дънки, които ще нося два-три месеца.
За други магазини не се сещам.

# 587
  • Бургас
В Уайкики в Галерията имат миниатюрен кът, но не съм ходила отдавна и не знам имат ли вече есенни неща, за м-на в Бургас Плаза не се сещам.
Аз честно казано съм харесала едни дънки HM втора употреба и исках да отида в магазина, за да проверя кой номер съм. Не ми се дават 80лв. за дънки, които ще нося два-три месеца.
За други магазини не се сещам.

Поли, аз по време на двете бремености така и не си купих дънки за бременни. Взех два чифта съвсем нормални дънки, с номер по-големи от това, което нося. Занесох ги на шивачка и тя им направи ластичен колан за корема. Едно, че ми излезе по-евтино. И второ - купих си такива, които ми харесват. Че в магазините за пременни преди 10-11 години повечето неща на нищо не приличаха.

# 588
  • Бургас
Аууу, подведоха ви явно с дрехите за бременни в НМ. Но аз моите ги купувах преди две години и явно не ми е актуална информацията.
В Уайкики в Плаза има два щанда за бременни (тук вече инфото е прясно, от преди два дни). Ако не държите на дънки, аз си купувах клинове и тениски/блузи от Теранова, по-евтини са и за един сезон стават.

# 589
Ще погледна и в Плаза, в Теранова за бременни ли са или просто купувате по-големи?
С по-голям размер не знам дали ще стане, засега нямам проблем да си нося и старите дънки, но си ходя с разкопчано копче Grinning

# 590
  • Бургас
Нямат колекция за бременни в Теранова, купувах нормални, но по-голям размер. Но аз дънки не носех, само панталони и клинове.

# 591
Дрехи за бременни има в онлайн магазина на H&M. Той е с различно зареждане и различни цени от обикновените им магазини - има много хубави стоки за дома, колекция с големи размери и т.н.
http://www2.hm.com/bg_bg/sale/shopbyproductladies/maternitywear.html
http://www2.hm.com/bg_bg/jeni/pazaruvane-po-vid-produkt/drehi-za … amp;page-size=120

# 592
Търся да купя хубав, голям размер албум.Казвайте, ако сте виждали !Благодаря!

# 593
Как ти доставят дрехите от онлайн магазина на HM?!
Заплаща ли се доставката?!

# 594
  • Бургас
Как ти доставят дрехите от онлайн магазина на HM?!
Заплаща ли се доставката?!

Доставят ги Еконт, на адрес. Доставката е 6.90 лв, но много често пускат и кодове с безплатна доставка. Аз пазарувам често от сайта, предпочитам го пред магазина в Мола.

# 595
Бихте ли препоръчали езикова школа за изучаване на английски за възрастен.

Присъединявам се към въпроса, но за дете в пети клас. Без Британика.
Училища Европа. Синът ми учи при тях и след 5 години в Немска гимназия,кандидатсва с Английски-много са добри.

# 596
  • Бургас
Някой знае ли дали някъде продават юзчета за ракия (малки шишенца 50-100мл)?

# 597
Наскоро коментирахте ресторант в Изгрев с добра кухня, но не се сещам Китайски или Италиански беше. newsm78

# 598
  • София
Някой от вас използва ли услуги на професионален домоуправител? Изобщо има ли такива фирми във Бургас?

Да, от скоро сме с http://domconsult6.info/. Решихме да ги тестваме и ни излиза по 6лв на апартамент. За сега са ОК. Като друг води книгите, поне няма недоволни в блока Satisfied

# 599
Наскоро коментирахте ресторант в Изгрев с добра кухня, но не се сещам Китайски или Италиански беше. newsm78
Стана ми интересно кой е този ресторант с добра кухня? Понеже в Изгрев за сега само във Бели Нощи ми допада кухнята.

Общи условия

Активация на акаунт