МОЕТО МОМИЧЕНЦЕ ГО НЯМА ВЕЧЕ

• 25 035
  • 184
  •   1
Отговори
# 120
ДА И АЗ СЕ ЧУДЯ ДАЛИ ИМА БОГ КАТО ОТНЕМА  ДЕЦА А ОСТАВА БОКЛУЦИТЕ ДА ЖИВЕЯТ.
А ние цял живот да живуркаме и да се опитваме да бъдем силни и поне мъничко щастливи.
Кога ще ги разберем тези Божии уроци и дали наистина са Божии? ЗАЩОООО? Cry Cry Cry

В Библията пише, че "Господ наказва тези, които обича." Защо ли тогава не ни понамразваше по малко.

Не се отказвай да имаш детенце. То никога няма да замени момиченцето ти, но може би ще ти даде малко топлина и надежда за живот. Поне така и аз се надявам. Hug

Mного мъка има в този форум, но все пак е хубаво, че го има. За тези, които са преживели загуба, за да споделят и да потърсят утеха, а за останалите да се приземят и да знаят, че всичко е в ръцете Божии..........

Praynig

# 121
Здравей, мила gloria78 зная какво изпитваш, защото преди повече от 15 години и аз загубих дъщеричка и до ден днешен не мога да я забравя. След нейната смърт родих син, но уви заболя ме по силно и тогава написах / Три деца аз родих с желание, но не се гордея.Загубих втората си рожба и мъжка майка станах.Щастлива съм, че момченце здраво аз родих, но защо, защо не бе ТЯ моята малка дъщеря!/.Но не спрях да мечтая успокоявайки се без да очаквам, че всичко това може да стане реалност и, о чудо моите мечти се сбъднаха с цвят, мирис с най-малките подробности.Десет години след загубата на дъщеря ми тя се върна при мен и някак си стана по-леко. Сега моето ангелче е почти на 6 годинки. Не спирай да мечтаеш, мисли си само хубави неща,помъчи се да простиш и чудото ще дойде и при теб.Знам го от опит. Мога да ти кажа още неща, ако искаш.Това е една малка част от историятами. Ще се радвам да помогна!

# 122
Здравей, мила gloria78 зная какво изпитваш, защото преди повече от 15 години и аз загубих дъщеричка и до ден днешен не мога да я забравя. След нейната смърт родих син, но уви заболя ме по силно и тогава написах / Три деца аз родих с желание, но не се гордея.Загубих втората си рожба и мъжка майка станах.Щастлива съм, че момченце здраво аз родих, но защо, защо не бе ТЯ моята малка дъщеря!/.Но не спрях да мечтая успокоявайки се без да очаквам, че всичко това може да стане реалност и, о чудо моите мечти се сбъднаха с цвят, мирис с най-малките подробности.Десет години след загубата на дъщеря ми тя се върна при мен и някак си стана по-леко. Сега моето ангелче е почти на 6 годинки. Не спирай да мечтаеш, мисли си само хубави неща,помъчи се да простиш и чудото ще дойде и при теб.Знам го от опит. Мога да ти кажа още неща, ако искаш.Това е една малка част от историятами. Ще се радвам да помогна!

# 123

# 124
 Простете, не исках да стане така, но докато схвана, а и в момента съм малко притеснена!

# 125
Да , Renisa  искам да ми разкажеш още от историята си .Ако искаш ми пиши на Лични.

PS: Никога няма да простя на този убиец.Мисълта само че той е жив ,а дъщеря ми я няма вече ме убива и не ми дава мира и не мога да простя на човек ,когото мразя и ненавиждам и искам да го видя мъртав.

# 126
Ужасна трагедия! Бъди силна мила! Законност може да няма, но аз съм вярваща и винаги се надявам, че Господ забавя , но не забравя. Sad

# 127
Каква трагедия...
И аз се чудя,защо винаги невинните дечица ги сполетяват лошите нещя...а има толкова хора,които незаслужават да живеят....
каквото и да кажа мила,болката няма да мине-тя никога няма да мине,но те прегръщам много силно и ти пожелавам вяра,надежда и сила! Hug
Има Господ!Той забавя,но не забравя!

# 128
Миличка сьс сигурност каквото и да ти пиша няма да спра болката и салзите ти но наистина ще намалиш мьката си ако дадеш нов живот.Това е наи добрия начин да се почувстваш отново жива а паритеникога не са достатьчно.Кьсмет и горе главата

# 129
бъди силна Hugне знам какво друго да кажа....

# 130
oleeee tova e adski ujas  Praynig Praynig Praynig kogato 4etoh tova koeto e napisala gloriq mi se stekoha salzi  Cry Cry mnogo sajelqvam mila ,bydi smela i ne se predavai nie vsi4ki sme s tebe ! az sam na 16 i imam brat4e(na 4 ) i sestri4ka na (na 2 g.)i ne moga da si predstavq kakav 6te e ujasa ako ne6to im se slu4i Sad prosto nqmam dumi  Praynig Praynig ne se predavai jivota prodaljava pojelavam ti kysmet v jivota BOg zabavq ala ne zabravq ! ooooh!

# 131
ne se predavaj, mila, zhivotat produlzhava. i az izgubih naj-cennoto si, no sum reshila da ne se otchajvam. cial zhivot sum si mislila, che niama po-losho ot tova da zagubish dete, i to vze che mi se sluchi.  Sad po-dobre beshe, otkolkoto da ostane da se muchi. ne se ozlobiavaj, ne si susipvaj zhivota. na tozi sviat ima tolkova mnogo shtastie - vzemi si ot nego. ti ima :hug:sh tolkova liubov da dadesh, daj ia na hora, koito zasluzhavat i poviarvaj mi, Gospod si znae rabotata, mila, niama da ostane nenakazan tvoiat svekur, prosto imaj turpenie.  Hug

# 132
 smile3518 smile3518 sajelqvan, pojelavam ti ot tuk na tatakk samo hubavi neshta da ti se slu4vat

# 133
Миличка бъди силна,няма как да ти махнем болката,дано с времето малко се облекчиш,Господ ще те възнгради за търпението. Cry

# 134
   Здравей, отдавна не сме си писали. Просто ми се поиска да те поздравя и да тичеститя баба Марта, бъди здрава и силна, желая ти много любов и късмет, бъди щастлива! newsm51 Нашите ангелчета ни пазят! Защото знаят, че ги обичаме! newsm17 smile3518 newsm17 smile3518 newsm17

Общи условия

Активация на акаунт