МОЕТО МОМИЧЕНЦЕ ГО НЯМА ВЕЧЕ

• 25 041
  • 184
  •   1
Отговори
# 90
Толкова мъка съм срещала в форумите и се научих да не плача, когато прочета нещо тъжно. Твоята история обаче ме разтресе - знай плача заедно с теб, а съм сигурна, че всички мами прочели написаното също плачат. Мъката обаче за теб е най-голяма знам. Надявам се скоро да родиш друго дете, да знам то няма да замести твоето момиченце но поне ще направи болката поносима. Знай в молитвите си съм с теб!

# 91
миличка знам какво ти е сестрами го преживя аз плачех заедно с нея и се чудия защо лошите неща се случват само на добрите хора бади много щаслива мила

# 92
Утре на 26.10 ,моето ангелче щеше да навърши 7 годинки.

Честит рожден ден Вики!

Обичам те и много ,много боли че те няма муцунке.

newsm45 newsm45 newsm45

мама

# 93
Не знам какво да ти кажа освен, че ти съчувствам. Пожелавам ти съдбата да бъде по-благосклонна с теб от тук нататък. Hug 

# 94
Каквото и да кажа, ще бъде много слабо в сравнение с твоята майчина болка!
Потърси път към доброто, не мисли за роднините на бившия си мъж. Praynig Praynig Praynig

# 95
  • София
Представям си колко ти е тежко.....прегръщам те и се моля за душичката на малката Вики! Hug

# 96
не намирам правилните думи, за да те успокоя......... с теб съм!

# 97
Знам, че нищо не може да те успокои в такива моменти...Преживявам го и аз...особено тежко покрай датите на които е роден и починал...И моето дете преди 2 месеца, щеше да стане на 7 години...
Поплачи си, мила, не олеква, знам...

# 98
Утре на 26.10 ,моето ангелче щеше да навърши 7 годинки.

Честит рожден ден Вики!

Обичам те и много ,много боли че те няма муцунке.

newsm45 newsm45 newsm45

мама

Утре дъщеря ми навършва 14 години. ConfusedЩяха да празнуват на една и съща дата! Sad

# 99
Целувам те майчице!!!!!!!!!!

# 100
  • София
gloria78  Hug

# 101
Глоренце, ако ми позволиш, бих искала и за да се присъединя към теб:

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВИКИ! ЗНАЙ, ЧЕ ТУК НА ЗЕМЯТА ИМА ЕДНА МАЙКА-ГЕРОЙ, КОЯТО БЕЗКРАЙНО ТЪГУВА!ВЯРВАМ, ЧЕ ЕДИН ДЕН ЩЕ С ВЪРНЕШ ПРИ НЕЯ!

# 102
Честит рожден ден на твоята дъщеря, дано там където се намира да и направят красиво парти да има много подаръци и когато купона свърши тя да седне и да погледне отгоре как празнуваш рождения и ден и да ти се зарадва.
Затова не смей да плачеш не я разстройвай на рождения и ден.
Тя само физически не е до теб а иначе нали знаеш че сте свързани и тя винаги усеща какво мислиш, как живееш и съм сигурна че когато ти се усмихваш на нея и добре когато ти плачеш на нея и е тъжно.
Така че зарадвай дъщеря си и продължи напред това ще означава че искаш и тя да се зарадва за теб.
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
За вас двете.

# 103
  • София, в полите на Витоша
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Втората ми дъщеря навърши 7 преди по- малко от месец...

Знай, че Вики те гледа от там, кадето е, и иска да продължиш напред- да имаш и други дечица и да им разказваш за нея!

Прегръщам те силно и кураж! Hug

Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 104
Думите са безсилни,пред твоята мъка.Прегръщам те силно и ти желая много щастие и сили.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт