Бригада "Нов дом" - 2

• 96 378
  • 773
  •   1
Отговори
# 375
Не можах да го гледам. Как е? Поддържат ли или пак са потънали в мизерия? Може би другата част не е за показване, затова да не са я показали.

# 376
Те хочти нищо не показаха.  Седнали всички около масата, и само това снимат.
Останалите кадри бяха от самото предаване. Подозрителна съм до колко е запазено след ремонта.

# 377
Най-вероятно не е. За съжаление това са хора, които не са способни и на елементарна поддръжка. За това и по 10 години живеят в коптор като предното семейство с трите деца. Всяка година да бяха боядисвали или сменяли тапети в една стая все щяха да постегнат за 10 години. Ама нищо, важното е, че се обичат.
Не знам какви са условията, но аз ако бях продуцент щях да ги задължавам с договор да не пипат нищо и да поддържат поне една година след това. В противен случай да си платят за ремонта.

# 378
  • густо майна Филибето
Как да изглежда стая на шест момчета, в която няма гардероб? Вие си представете само завивките им колко са, като се има предвид, че зимата едва ли топлят вечер.Понеже ми се е случвало една година да живеем пет човека на тясно само с два гардероба, мога да си представя ситуацията.

# 379
  • София
Поддържа се при желание. Нашите деца не са 7, а 4, но имаме и 3 кучета. Не позволяваме разхвърляне, мръсотия и мизерия. Не е лесно. Особено двете детски стаи няма как да са под конец, защото в едната малкият често изсипва играчките и не успява да ги събере сам, а в другата пък има 2 гимназистки, които трупат купчини козметика и списания. Но извън детските стаи дори не личи, че има деца и животни, без да ни коства кой знае какви усилия. В детските стаи има правило - нещо не бъде ли прибрано до 7 дни на място, отива в боклука. Това е огромен стимул. Simple Smile

# 380
  • София

ВИДЕО - Как се промени животът на София и нейните деца след наме … ада Нов дом"
Майката казва, че са минали два-три месеца от промяната,
тя има вече работа,
и са се сдобили и четири малки, сладки кученца.

Кухнята-дневна, все още изглежда добре и без промени - само има нови придобивки, микровълнова, кафе машина, ел.кана и фритюрник.
Децата както и преди, изглеждат спокойни, възпитани, добре облечени...

Много са ми симпатични всички и им пожелавам,
да бъдат все така задружни и много щастливи!

Последна редакция: нд, 01 апр 2018, 14:14 от Mari_Mar

# 381
Те за себе си едва се грижат, едно куче няма да им стигне, та 4. Меко казано, неразумно.

# 382
  • Sofia
Мисля,че ще оценят всичко което им се направи и даде и ще го опазят и поддържат.

# 383
  • Бургас
отнякъде може ли да се намери адреса на семейството, много ме трогнаха тия децица

# 384
  • Sofia
Пишете им в страницата на предаването в фб

# 385
  • София
4 чихуахуа?Как ги хранят, ваксинират, обезпаразитяват?Как са ги купили?

# 386

Може би са им подарени? newsm78

# 387
Четири кучета и на мен са ми множко при техните условия. Явно и доста нови уреди имат. Дано успеят да запазят това, което им направиха и да си стъпят на краката.

# 388
  • София

Може би са им подарени? newsm78
Може, но досега не съм видяла някой да подарява.А молби "подарете ми" съм виждала доста, но реакциите отдолу са от рода "Като нямаш пари да го купиш, как ще се грижиш за това куче".

# 389
  • Майна Сити
За гледане ми е бедна фантазията. Но едното чихи ми се струва по-голямо от другите, т.е. може да са мама с 3 кученца.

Общи условия

Активация на акаунт