Как се реагира в такава ситуация?

• 9 393
  • 63
  •   1
Отговори
# 15
  • Sofia
Важна подробност в историята е, че са се нанесли в апартамент на авторката и че работят заедно с братовчеда.

Истинската драма тук е - защо братовчедът и жена му са в различни краища на площадката, та някакви гадни разведени жени имат възможност да ходят да разговарят насаме с него? Ако се движат в група, гадината или ще трябва да игнорира всички, включително и братовчеда, или ще говори с всички без да се препращат един към друг.

# 16
Важна подробност в историята е, че са се нанесли в апартамент на авторката
Тази подробност няма нищо общо с представения за обсъждане казус, но е интересна. Не за друго, а защото авторката в други теми е споделяла, че заедно с мъжа си изплащат ипотека за дома, в който живеят. От една страна, нямат пари да си платят жилището и им се налага да се вържат с ипотека. Но от друга страна, имат апартамент, който дават под наем. Интересно се получава, когато човек не внимава с подробностите.

# 17
Важна подробност в историята е, че са се нанесли в апартамент на авторката
Тази подробност няма нищо общо с представения за обсъждане казус, но е интересна. Не за друго, а защото авторката в други теми е споделяла, че заедно с мъжа си изплащат ипотека за дома, в който живеят. От една страна, нямат пари да си платят жилището и им се налага да се вържат с ипотека. Но от друга страна, имат апартамент, който дават под наем. Интересно се получава, когато човек не внимава с подробностите.
Имаме имотека на къщата в която живеем, е и? Една къща е много по-скъпа от един апартамент.  Нямам представа накъде биеш. Peace

# 18
По-скъпа е, спор няма. Това не прави комбинацията по-малко странна.

# 19
Важна подробност в историята е, че са се нанесли в апартамент на авторката и че работят заедно с братовчеда.

Истинската драма тук е - защо братовчедът и жена му са в различни краища на площадката, та някакви гадни разведени жени имат възможност да ходят да разговарят насаме с него? Ако се движат в група, гадината или ще трябва да игнорира всички, включително и братовчеда, или ще говори с всички без да се препращат един към друг.

И мен това ме впечатли.
Вероятно не плащат наем? Thinking
За самотната майка - не виждам никаква драма.
Ама някои се чудят какви истории да съчиняват.
Бътерфлай държи рекорда по фантазии. #Silly #Silly

# 20
Нещо не успявам да схвана:
Аз живеех под наем, а мъжът ми дойде при мен. Живеехме няколко години така, докато съберем началната вноска да си купим собственост с кредит.
Как в картинката се появи апартаментът? Не, че е невъзможно, но все пак, интересно как.

# 21
Всички казвате,че едва ли има нещо,но пък какво толкова си говори с братовчеда всеки път,какво точно го пита, това е интересното? Той какво споделя?

# 22
Нещо не успявам да схвана:
Аз живеех под наем, а мъжът ми дойде при мен. Живеехме няколко години така, докато съберем началната вноска да си купим собственост с кредит.
Как в картинката се появи апартаментът? Не, че е невъзможно, но все пак, интересно как.
Изплатен апартамент, от къде може да бъде? Сети се.  Peace

# 23

Проблемът е, че се появи жена, която постоянно се увърта покрай братовчеда.
Съпругата му и тя е забелязала, за щастие той няма представа.
Жената е самотна майка.

Може би съм много тъпа, ама как се е появила жена, че и проблем е тя, но той дори няма представа, горкичкият?
Къде е драмата? Crazy

# 24
Не се сещам. Живееш под наем, но имаш изплатен апартамент, после купуваш къща с ипотека. #Crazy

# 25
А бе оставете тия къщи и апартаменти, не са по темата..., какво си говори въпросната ,,натрапница,, с братчеда - това е важното?  Grinning

# 26
Всички казвате,че едва ли има нещо,но пък какво толкова си говори с братовчеда всеки път,какво точно го пита, това е интересното? Той какво споделя?
Той е мълчалив и я препраща към нас. Ето за това се чудим, тя не идва при нас, а само при него и това е постоянно. И само му се усмивка.

the wishmaster
Скрит текст:
Аз живеех под наем преди да срещна съпругът ми. Апартаментът е негов официално. Не съм искала да живея в този апартамент и за това си има причини, ако толкова те интересува ще я споделя. Мъжът ми се премести при мен, аз продължавах да си плащам наема, докато не си купим нещо заедно на двамата на името.

# 27
Той е мълчалив и я препраща към нас. Ето за това се чудим, тя не идва при нас, а само при него и това е постоянно. И само му се усмивка.

the wishmaster
Скрит текст:
Аз живеех под наем преди да срещна съпругът ми. Апартаментът е негов официално. Не съм искала да живея в този апартамент и за това си има причини, ако толкова те интересува ще я споделя. Мъжът ми се премести при мен, аз продължавах да си плащам наема, докато не си купим нещо заедно на двамата на името.
Добре,как я праща при вас,тя му се усмихва и той и казва ,,върви при жените,,, нещо не го ли е питала ,как точно я праща при вас...,по никакъв начин ли не го е заговорила?

# 28
Не, не, Пеперудова, в никакъв случай не бих искала да те затруднявам, така че не е нужно да обясняваш.

Представих си го клетникът- стои той на площадката, идва жената при него и аха да го заговори, той непреклонно отсича:"Върви при жените". Joy

# 29
..които я гледат приветливо и усмихнато, как да не отиде да си поговори и с тях...

Общи условия

Активация на акаунт