"На кафе с подигравки" и един диспансер...ТЕМА-39

• 42 750
  • 733
  •   1
Отговори
# 60
 Ирче  Hug Heart Eyes ти преди мен го налази Joy наистина не знаех кво  е то турски сериал и имали почва у  наще телевизии

Откриха ли сезона в Бургаско ?

Последна редакция: ср, 17 май 2017, 17:23 от femmi2

# 61
  • Пришълец
Здрастиии, и аз съм тук! Hug
Абе и мен ме гони носталгия, имаше времена, в които толкова много се пишеше в темата на АФК(ОС), че първият път като се разписах бях сигурна, че до втория никой няма да ме помни hahaha
Много хубаво беше, ама се появиха зложелатели smile3515, че нали се пишело по всякакви теми, не само за конкретния сериал..... ох, подпалих. Спирам.

Радвам се, че ви видях. love001

Ирче, чудни комикси rotfImbo

# 62
Ирко  rotfImao rotfImbo smile3532 Начи аферим казъм   newsm20 Само не разбрах каква ще е развръзката с омекотителя  newsm78 ши трябва ли прах за пране или  течен каква марка чакам ту би континуед....
Глей ти тури Ирка един турски сериал и сичкуто са катурна да гледа  Hug

# 63
 омекотител марка Найт и Хилс  Joy Joy

# 64
  • Варненска клюкарка
Преди време търсех колажи из старите диспансерски теми и разцъках няколко, леле умрях си от смях, как сме се забавлявали само, при това купона е течал денонощно - това коридори, мази, библиотеки, луда работа.  Joy Попаднах на някаква дискусия между Ирка, Вярка, Мимка и Зиза, вярвайте ми така не бях се смяла не помня от кога, направо сълзи ми потекоха, пиех кола, която пък ми изхвърча през носа hahaha
Ще наминавам Peace

Марги има вселенска справедливост, тези дето се бяха прицелили в диспансера, сега са на кафета, добро утро, лека нощ и повторение по амнайсет пъти на една и съща снимка- скукааа hahaha

# 65
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми Бел, да им направят и на тях една кафетерия, що ги оставят така да спамят. Нали при нас именно това беше проблема  ooooh!

# 66
 Не беше само това проблема . Бяхме им трън в очите    зарад една особа

# 67
  • Варненска клюкарка
Ми Бел, да им направят и на тях една кафетерия, що ги оставят така да спамят. Нали при нас именно това беше проблема  ooooh!

Ама техните поздрави,кафета и спама са с Чачови снимки та засега минава.... Ама присъствието бая е окапало hahaha

# 68
 Абе комуникацията трудно върви  Mr. Green та като се появи нов   потребител  вижда  ги що за птици са и сам се отказва   

# 69
  • Пришълец
С техните камъни по техните глави Peace
Броят се на пръстите на едната ръка редовните потребителки.

# 70
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Хич не ми пука за тях  smile3502

А Чачко си има Буба, пардон Дуда  Mr. Green, да го лази. hahaha hahaha
Ний мой го лазим само в нета.

# 71
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аааа Профче,  ти ако го лазиш в нета,  това не значи че и ние така, за мен става въпрос по-точно  hahaha hahaha hahaha
За какво мислиш се разхубави,  ааааа Mr. Green

# 72
Олеее, баси кефа да ви видя Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Бел Hug Феми Hug Марго Hug Профи Hug
Начи кат видех 18 отговора и викам темата обърках Joy Joy Joy Joy
Бел, дай линк го видим тоя разговор, де те накарал да връщаш през носа колата Joy Joy Joy Кой знае кво сме обсъждали Laughing то една тема ли беше Laughing

# 73
  • Пришълец
Ооо, Миме, я и теб да нагушкаме Hug
Ти ще видиш, че доста непрочетени имаш и в другата тема, през която наминаваш Joy
Аз, Феми и Бел днес сме се разтръгнали в комплект Mr. Green
Много хубаво, че се събрахме макар и една малка част Peace Не обещавам, че ще пиша често, не мога да съм на много места едновременно Rolling Eyes, ама пак ще ви навестя. Преди беше само едно, но достатъчно за всички ни, за всичко се пишеше.... Heart Eyes

# 74
Ооо, Миме, я и теб да нагушкаме Hug
Ти ще видиш, че доста непрочетени имаш и в другата тема, през която наминаваш Joy
Аз, Феми и Бел днес сме се разтръгнали в комплект Mr. Green
Много хубаво, че се събрахме макар и една малка част Peace Не обещавам, че ще пиша често, не мога да съм на много места едновременно Rolling Eyes, ама пак ще ви навестя. Преди беше само едно, но достатъчно за всички ни, за всичко се пишеше.... Heart Eyes
Е, таман сега ви прочетох и в другата тема Laughing Обаче съм много учудена, че Ирка не знаеше за тая грозница на Чачун hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт