Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 34

• 42 454
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
  • В сърцето на любимия човек
Още от вчера сутринта.
Ние действаме като Флинстоун  Mr. Green
От къде намери такъв голям хобот  Mr. Green Whistling

# 106
Аз топля в електрическата кана. Един литър става гореща за няма и две минути, после разхлаждам и така.

Невена, къде бяхте на плуване?

# 107
  • София
Кристи, в Басейн World Class, 'плуване с бебе'. Като цяло не съм недоволна, но ми се иска малко по- индивидуален подход. Ти къде водиш твоя голям малчо?

# 108
В Щерев и Спартак. Там, където ти ходиш, ми е много далеч и са групи, нали?

# 109
Доволни ли сте от Щерев? Много искам да заведа детето там.

# 110
  • София
Да групи са и повечето дечица са между 12 и 18 месеца, само Павче е бебе Simple Smile. Доволна ли си от Щерев, че ми е супер близо?

# 111
Да, много.

# 112
Ние нямаме проблем със спирането на водата, защото никога не сме имали топла вода  Joy
Което никак не е хубаво, но свикнах.

# 113
Боже само да са здрави децата. Честно не знам как се оправяте близнашките мами. Преди не се замислях особено за отглеждането на дете, заветната цел беше забременяването. Такъв рев, пищене, чак се дави снощи  ужас. Тя реве, аз с нея. Мислех, че й има нещо, а не са колики. Чак не може да яде детето, почват болките. И този запек докога ще е. Чудя се педито ме кара да вкараме едно хранене фризовон да се преборим със запека. Аз искам да изчакаме, а докторката не й харесва, че не ака. Вчера ме кара да купувам някакви капки за колики с пробиотик.

# 114
  • България
Джас, ти ли беше с многото опити и порочното зачатие?
Колилите са ужасно нещо и аз съм ревала,ту с едната, -ту с другата.Като гледш как се мъчи, а не можеш да му помогнеш Sad И досега това е най-ужасното +недоспиването първите месеци Shocked
Фризовом давах заради повръщане.Сама си го изписах,защото личната не взе мерки.Наистина регулира и стомахчето.Вие на кърма ли сте?

# 115
  • UK
Джас ,.трябва да ака детето Peace то и заради, това има болки в стомахчето.  Аз не бих чакала, вкарвай млякото. Също аз давах и биогайя с тази цел. Ако е нужно и клизмичка направете.
И ние, във Варна, нямаме топла вода. Като вкл бойлера и докато свърши, си имам такава  Crazy друг е въпроса, че аз като се отплесна в банята по моите си процедурки  hahaha и не ми стига и 1 бойлер  Joy

# 116
Аз съм с порочното зачатие да  Grinning
Коконче ти в БГ си значи, пропуснала съм. Ирен само на кърма е, както каза педито грехота е при кърма да вкараме ам, ма ако трябва ще вкарам.

# 117
  • София
А ти какво ядеш щом е на кърма?
Оказва си влияние и на бебето.

# 118
  • UK
Джас Hug още, не сме си дошли  Laughing живот и здраве за малко, др месец .

Да твоста храна оказва голямо влия ние.  Вкл биогайя там няма значение че  е на кърма детенце Crazy

# 119
  • София
От фейса  Mr. Green
Хубаво е да си в отпуск по майчинство - събудиш се сутрин, направиш си кафе... вечерта седнеш, изпиеш го...

Общи условия

Активация на акаунт