Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 34

• 42 449
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
  • България
И никой не каза има ли я бирарията,че реклама й правя Wink

# 91
И аз това забелязах, ама карай да върви. Здраве да има! Щото процент от шоколада със сигурност няма  Crossing Arms

# 92
Просто татковците предпочитат бира пред шоколад  Mr. Green

# 93
# 94
Как пък разбрахте, че имало чистка, бе.... аз май съм много заспала....

# 95
Бимба, виж на постовете на предната страница на бамбито и кристи, има отдолу „последна редакция от татти”. Това означава, че модератора тати е чистил постовете, а не потребителите  Laughing

# 96
Ирен- до едно време търпеше козирката за баня, тя му пазеше очите и ушите. След известно време и нея започна да маха и крещи.

# 97
На мен пък ми пристигнаха шоколада и подаръчетата, много съм доволна и от двете Simple Smile

# 98
  • UK
Ох ФЕли, ужас, пак като пият и глюкозата, моите, не мога да ги накарам, а като стиснат устата, особено едната и край.
Бамби в някои магазини също мисля съм виждала цвички.  На К&К май  също сэм мяркала newsm78

# 99
  • София
Момичета, гледам за драмите в банята си говорите. Надявам се да не се появява проблем с порастването, защото на този етап Павел, на 5+ месеца, обожава да го къпем. От два месеца го къпем прави в банята с душ- слушалката и умира от кеф. Аз го държа баща му го полива, после се сменяме. И през главата му минаваме с душа, няма никакви проблеми.
Днес за първи път го водихме на плуване, много му хареса, а моят бонус е че спи вече трети час, при все че иначе не дремва за повече от 30 мин.  Joy

# 100
  • София
при нас се задълбочават драмите с банята  Rolling Eyes
като бебе ревеше ако го извадим от водата, сега иска в банята, ама да не капне капка върху главата.
лятото на плажа се поливаше с кофата с вода. сега търчи гол и мокър ако се опитам да му намокря косата.

# 101
Как се справяте без топла вода?

# 102
  • В сърцето на любимия човек
Купихме бойлер  Tired Още един непредвиден голям разход, ама няма как с бебе да топлим вода в канче и да се поливаме  ooooh!
При нас тази сутрин все още имаше топла вода, при вас спряха ли я вече?

# 103
Още от вчера сутринта.
Ние действаме като Флинстоун  Mr. Green

# 104
  • София
при нас спря на 9 сутринта.
бойлер нямаме.
имаме бързоварче, топли кофа вода за час. снощи чаках три часа да си събера вода да се изкъпя.
мъжа стана в 5 да си топне бързоварчето  Mr. Green
на него обаче една кофа му е достатъчна.
с канче се поливаме , както като бяхме студенти  Crazy
детето стандартно му пълня коритото и после го изплаквам, сега няма да е с душ, ще го поливам. може да успея и по косата да изсипя първите пъти, че няма да очаква  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт