Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 34

• 42 445
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
  • От Луната
Кристи, той така си бърка в устата че се дави. А ако случайно има и някой нокът, ще се надере...

Ние искахме на 15 август да се кръщаваме, но няма да ги има кръстниците. Ще го мислим за септември.

# 76
Йоли, това малко ми прилиа на моя и удрянето на главата - все ще намери къде да я перне Crazy

# 77
  • България
Аз не ги мия още, но ще започвам скоро, младежът е с 4 зъба, а девойката с 2. Чела съм, че при 3-4 трябва да се почне, а за пастата знам от племенниците, че я гълтат.
И ние сме така -едната с два ,другата с 4.Май трябва да почна да ги мия вече  Whistling
Но наистина си е генетично.На каката толкова проблемни зъбите,че.....Дано постоянните са по-добре Praynig
Кристи 6 зъба, браво на вас.Шампиони!
Фели, благодаря за темата.Мисля ви  Hug Hug Hug Големи нерви и притеснения ти се събраха!

# 78
  • България

Навремето пиех метър бира в бирария"При кмета".Има ли я още?

Последна редакция: ср, 10 май 2017, 10:31 от Tatti

# 79
  • София

ти кажи работи ли магазина за цвички  Crazy

утре съм на открит урок по английски, да видим какво е научило момчето  Simple Smile

Последна редакция: ср, 10 май 2017, 10:31 от Tatti

# 80
Не работи. Все забравям да ти кажа.

# 81
  • България
Фокси,много неприятно това с банята.Вярвам че си опитала всички варианти.Странно наистина newsm78
При нас едната е по-страхливичка,но пък много обича да се къпе.Наскоро обаче като пуснах душа голям рев падна.Но вчера като гледа как мия сестра й с него се престраши Simple Smile
Каката доскоро ревеше и се карахме докато измием главата LaughingИ сега много се пази да не й влезе вода в очите.
Да не би това да го плаши newsm78

# 82
Бимба, ще ти излезе в гугъл, аз от някакъв прекупвач поръчах. Дано да е хубав, че не съм го пробвала.

Бамба, искаш ли линк към тия от 15 лева или са ти много? Не знам дали видя вчера, като ти писах.

# 83
Не вярвах, че в темата за деца ще има метла  Joy

# 84
Каква метла, Сигме?

# 85
  • София
разчистиха малко  Simple Smile

спирам с цвичките. да досаждам.
в колев и колев има за 15 лв, дано станат, че в мола мерихме едни ужасно твърди, е и 25лв бяха.
или нямат малки номера.
ама си е тъпо де, за едно минаване на празненството 15лв за тъпи цвички. догодина няма да му стават, айде пак нови  ooooh!

# 86
Ох, сега видях какво са чистили. Еба си, само някакво име на продукт беше, даже не знам коя е жената от форума, нито пък имаше линк. Както и да е, здраве да има!

# 87
  • В сърцето на любимия човек
Мдааа, Татти е затрил коментарите за шоколада  Joy
Ама тук има и кърмачки на които им се яде  Blush Явно се грижи за формата ни, само дето и кръгът е форма  Blush

Което ми напомни един любим виц:
Попитали радио Ереван как най-успешно може да отслабне една 150кг жена. От радиото отговорили:" Защо искате да разваляте хубавата жена?"

# 88
Какво пак сте се вихрили, гледам модератора тати чистил постове  hahaha hahaha hahaha

Ми моите ги къпя с канче, защото не искат душ и слушалка. Да проблема е с миенето на главите, карам ги да се навеждат и казвам, че вали дъжд и така се мием  Whistling
Вчера овладях Т обаче след обяд пак започна да повръща, лежи и му се спи, днес да чукна на дърво взе да се оправя. Купих глюкоза банка и през устата, компот от кайсии, какво ли не пробвах, да знаете вируса е много гаден  ooooh!

# 89
  • България
Ама поста за метър бира стои, а  Wink

Общи условия

Активация на акаунт