Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 34

• 42 442
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
  • София
kak според теб ще ползваш и вода  Crazy
кажи му и да плюе на бебето, пък дано те разбере  Mr. Green

при нас миенето е сложно, иска само сам , общо взето изсмуква пастата или си мие езика.

# 61
  • гр. София
Само четката мокря. Преминахме на електрическа четка, че с обикновената е трудно, че я дъвче, за да изяжда пастата.

# 62
Мерси, Шоки.

Бамба, това имах предвид, не да плюе. Чак толкова advanced не ми е детето  Simple Smile

# 63
  • UK
Аз купувах, паста за зъби, от аптеката на Ненедент Peace Водят я за бебета и безвредна.
Сега, пак аз им мия зъбите, макар и те да искат. С ел четки, по-добре става сякаш роботата.

# 64
Моят ми се вижда още малък за електрическа  newsm78 Иначе съм взела паста на Бочко.

# 65
  • София
у нас се ползва само синия бочко, купувах и други, ама накрая да не ги хвърлям аз ги ползвам  Crazy

Скрит текст:
аз още търся цвички  Joy Joy Joy

# 66
Китката за кръщенето ми казаха да е здравец с едно червено цвете. Поръчахме я в едно магазинче за цветя - здравец с един малък червен гербер.
Паста за зъби ползваме зелен Бочко с вкус на банан или ягода.

# 67
Бамбе, има едни за 15 лева, ако не са ти скъпи - бели и черни.

Мире, и аз за здравец си мислех  Hug

# 68

Ето нещата за нашето кръщене- бели дрешки, бяла хавлия, сапун и китка.

# 69
Благодаря  bouquet
На мен ми искат зехтин, вино и забравих още какво.

# 70
  • В сърцето на любимия човек
Кристи - кога ще кръщавате Мушмул?
Ние сме решили да е на Рождение на Св.Йоан, по-известно като Еньов ден. Разбрали сме се с кумовете да им подарим кърпа и икона на Богородица. Кумата е купила вече кърпа за детето, тя иска да му вземе и белите дрешки. Кръстчето е от бабите и дядовците. Питка, китка и другите неща ще ги взема направо от Бургас, няма да ги мъкна от София.

# 71
И аз ще стягам кръщене на дребния Simple Smile Не смятам да го правя мини сватба, т.е. ще сме без подаръчета за гости и кръстницата, без украсени кутийки, шишенца, и подобни джунджурии, даже и без кръстче. Кръстницата ще купи новите дрешки, и това ще е. Другото - каквото попът ми поиска за церемонията - вино, сапун, кърпи, и какво още беше там - има различни варианти.
Шоки, Коларгол ли ви изписаха?
Фели, дано му се види вече краят при вас!
Кристи, бебешките пасти за зъби са си съвсем ок за гълтане, т.е. слагам малко паста на накрайника, изтърквам му двата зъба на хубавеца, и нани-нани.

# 72
  • гр. София
Не, но не е пред мен рецептата.

# 73
Пънче, на 20и май. Няма специална дата, но исках да е пролетно и сравнително топло Simple Smile

Моме, може би защото не празнувахме брака, сега ми се щеше да има нещо дребничко за спомен на тези, които ще ни уважат. Всъщност подаръчетата са едни сладки с късметче - 20 броя са десет лева и ми се видя разумно. На кръстника ще е метър шоколад подаръка Joy

# 74
Кристи, и аз искам да ви стана кръстница... какъв е шоколада? За нова година ММ ми подари 10 шокалада, подредени като тухличка и старателно опаковани...е няма такава радост!

Общи условия

Активация на акаунт