Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 34

• 42 441
  • 753
  •   1
Отговори
# 45
Бимба- много се коментираше хипската каша. Обяснението на Хип беше, че елдата лесно се опрашва от глутеновите култури, които се отглеждат в близост и те с написаното се застраховат.

Електра- косопада при мен мина сам. Започна около 2-рия месец на бебето и спря около 6-тия. Не мисля, че има смисъл да пиеш/правиш нещо, косопадът ти в момента е хормонален.
И при това положение да я броя за глутенова ли не храна?

# 46
  • В сърцето на любимия човек
По-добре купи първо безмлечна оризова и слагай от млякото, което даваш на децата и после въвеждай другите каши.

# 47
  • София
aз елдата я давах за безглутенова, но за начало давах оризова каша.
тяси е съвсем беглутенова.

пънче, тия кутии кой ги иска  newsm78
ние за кръщенето само нови дрехи и май питка носихме.

моето дете се научило да послъгва. в момента са му безобидни лъжите, ама трябва да му покажа някак че не са хубави тия работи  Rolling Eyes

# 48
Бимба- много се коментираше хипската каша. Обяснението на Хип беше, че елдата лесно се опрашва от глутеновите култури, които се отглеждат в близост и те с написаното се застраховат.

Електра- косопада при мен мина сам. Започна около 2-рия месец на бебето и спря около 6-тия. Не мисля, че има смисъл да пиеш/правиш нещо, косопадът ти в момента е хормонален.
И при това положение да я броя за глутенова ли не храна?
Аз не бих броила за глутенова храна, просто може да има/ няма някаво леко съдържание. В крайна сметка не само в житните култури има глутен, много се преекспонират нещата. Аз готови каши не съм давала, освен една оризова в самото начало. Давах директно зърната, ама и там никой не може да ти гарантира чистота.

# 49
Благодаря, Фокси!

# 50
Ми не съм се отървала още, към 8 ч. пак 38,2 градуса  Whistling

Пънче, кутията за дрехите си я направих сама, защото исках да са подредени в кутия  Laughing Почерпка в църквата - бонбони, в ресторанта питки и торти. Всяка църква различни работи иска, ние носихме олио, китки здравец, кутийки за косичките, хавлиени кърпи които остават в църквата и май това беше.

# 51
Пънч, иди в църквата и виж какво точно се иска. Аз в редутската носих вино, бонбони, олио май не, хавлия, питка и китка. Това май беше.

# 52
  • В сърцето на любимия човек
Бамба - ей тук чета за тях:
http://www.kryshtene.com/aksesoari-i-artikuli-za-kryshtene
Мисля да пропусна всичко излишно, прахосъбирачки не ми трябват. Освен това ще го правим само с родителите и кумовете (те ще са и кръстници на детето) и покани и декорации не мисля да правя. А и сме запазили час в параклиса на о-в Св. Анастасия та ще ограничим багажа до минимум. Затова се чудя нужни ли са тия кутии и въобще кое да разкарам от списъка. Май само свещи, кърпа, дрехи, даровете за храма и питка ми трябват, нали?

ПП: докато напиша вие сте ми отговорили. Значи ще кажа на кумата да пита попа, че тя е запазила часа.

# 53
Пънче , на нашето кръщенето кумата ми, която е и кръстница донесе новите дрешки в украсена кутия. Беше подготвила и малка кутийка за косичката и панделка, която вързахме на свещта, т.к е хубаво свещта да се купи от църквата, а не предварително от другаде.

# 54
  • UK
Ние, минали август ги кръщавахме.  Нищо излишно. Нито декорации, ни кутии, сме правили Party Кръстница, им стана леля им. Тя, милата дойде, като гост Crazy всичко ние, си накупихме и организирахме . Взех им рокличките аз, както и обувки и хавлии, при нас в църквата, ни казаха , те какво искат, да се носи . Бяхме в много тесен, семеен кръг.  Питка, бяхме си поръчали и нея, си я хапнахме, после в заведението,  където се почерпихме.

# 55
  • От Луната
Точно това се има предвид за елдата. Аз понеже избягвам глутена, момичетата от другия форум ме светнаха.

Фели,  Hug
Кристи, аз ползвам един накрайник за пръст. Леко нареберен за масаж. Приготвила съм го и като тръгнат зъбките за мазане с гингигел. Сега не го ползвам, но понякога ще си изеде ръката и аз използвам момента са огледам за зъби. Ненсмея да му бъркам в устата с пръст. Прекалено малък ми е още.

Моя човек не ще да цока биба, а си цока пръстите. Понякога чак се дави ... Слагам ръкавица, но и нея завира. Страх ме да ида до тоалетната...

# 56
Благодаря за темата!
Електра, аз ползвах спрей на Билка против косопад. Много добре ми подейства, това ми е един от примерите за изключително сполучлив и едновремено евтин продукт. Ползвах го към 5ти месец от раждането, та се чудя дали не са съвпаднали нещата и с "пренареждането" на хормоните. Но така или иначе не пречи да пробваш:)
Пънче, не бързай със зъбките. Моето момче на една година имаше един зъб и втори едва прокарваше. Сега идва ред на смяна на млечните зъби и така като гледам пак се нареждаме на края на опашката сред наборите:)

# 57
Пънче, аз поръчах подаръчета за гостите и кръстника само, другото още го мисля, но си имам списък от Семинарията, където ще го кръщаваме. Трябва да побързам де, защото е скоро  Crazy

Виж в olx за украси, кутия евентуално и кърпи - много по-евтини са от сайтовете.

Сигме, видях, че си взимала китка. Каква и откъде?

Йоли, а какво те притеснява в лапането на ръцете?

# 58
  • гр. София
Щом се появи 1-я зъб почнах да мия с накрайник и паста, като станаха повече вече с четка.

# 59
Шоки, без вода, нали?

Общи условия

Активация на акаунт