Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 34

• 42 443
  • 753
  •   1
Отговори
# 30
Значи ще чакам някой утре, като се събуди, да ме просветли Grinning
Благодаря, Амини Hug

# 31
Кристи, и да ги миеш и да не ги миеш, зависи генно как са предразположени.

Фокси, да не те отчайвам, на 3 г. някъде спряха да мрънкат моите, иначе се чувахме до първия етаж  Whistling

# 32
Фели, твоите са уникуми просто  ooooh!  Днес моят юнак също се дра по време на банята, за пръв път е така, не знам какво му стана.

# 33
Фели, ясно, ама поне да започва да свиква с процедурата Mr. Green

# 34
Кристи - гълтат я пастата, но то се слага колкото грахово зрънце. Аз използвам Веледа, нещо цитрусово има вътре и не се пени.

Фели- мерси за „успокоението”. Ще си реве значи. Как мина нощта?

# 35
Фокси, цяла нощ не съм спала  Whistling Вдига - сваля от 38,4 до 37,5 успявам да смъкна. Сутринта задържа на 37,2 и не давам нищо за сега. Вирус е мамка му щом се вдига и качва и не мога да я смъкна  ooooh!
Ами да ти кажа аз се бях примирила с реването, и в един момент ме изненадаха с нереване  Laughing

# 36
Фели- гадост, мислех, че ще е еднократно с температурата, ама явно му е отслабнал много организма на малчото. Дано сега през деня да са по-добре нещата.

# 37
Благодаря за темата!
Болните бързо да оздравяват!
И аз с въпрос - купих млечна каша на хип от елда, с идеята, че е без глутен. Обаче пише, че има глутен. А уж елдата е без глутенова култура. Някой знае ли нещо по въпроса?
И сондирам мнение за вида на първото пюре, което да дам.

# 38
Да се запиша и аз в темата Simple Smile
Болните да оздравяват бързо, ох, като ви чета не искам да си представям какво ни чака ooooh!
Моето момче е русо и светло, но не е бледо, има тен вече, от разходките май. Дано не е от този тип светли, за които говорите...
Той понеже е рибок (зодия риби) много се кефи на банята. От скоро спря да реве и като излезе от ваната. Кефи се и на масажа и да си ритка гол Simple Smile Вече реве само ако аз се замотам и озверее от глад.
Вчера и аз се видях в чудо с коликите. То не беше рев, не беше повръщане... Ще мине и това, пупу, то да е само!

Да ви питам тези, които сте имали косопад след раждането с какво се оправи или да го чакам да мине сам?

# 39
Оф Фели, тая зима бая нерви изкара. Да се оправя детето бързо. Тъкмо ще сваршат температурите и ще почне дрисъка.

За миенето на зъби- първоначално с силиконовия накрайник. След едно зверско захапване на което девойката се хилеше като варена тиква, а моите сълзи не спираха, го засилих към кофата. От тогава с четка. До днес и мия аз зъбите. Гледа да не гълта пастата, а я плюва.

# 40
Бимба- много се коментираше хипската каша. Обяснението на Хип беше, че елдата лесно се опрашва от глутеновите култури, които се отглеждат в близост и те с написаното се застраховат.

Електра- косопада при мен мина сам. Започна около 2-рия месец на бебето и спря около 6-тия. Не мисля, че има смисъл да пиеш/правиш нещо, косопадът ти в момента е хормонален.

# 41
Електра, аз пих капсули Ревалид, по едно на ден, три месеца, определено имаше ефект.

Последна редакция: вт, 09 май 2017, 11:07 от amini

# 42
Благодаря за мненията bouquet
Навсякъде са тия косми, ужассс...

# 43
  • гр. София
Гърдите са чисти, гърлото също, обаче се стича секрет от носа назад. Изписаха друг сироп и едни капки дето се правят.

# 44
  • В сърцето на любимия човек
Кристи - направо ме застреля с тия 6 зъба Shocked Йоан няма ни един. Има си кризи, виждам, че го мъчат венците, плюнчи се безобразно, но нищо не избива още.

Шоки - да се оправя бързо Анди  Peace

Фели - бързо оздравяване и на вас  Praynig

Аз започвам лека по лека да подготвям кръщене. Някой ще ме светне ли какви са тия декорирани кутии дето трябва да приготвя/намеря и има ли смисъл от тях?

Общи условия

Активация на акаунт