Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 34

• 42 718
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
  • България
Фели,напълно е възможно да е алергия.Даваш ли някакви антиалергични.
Нашата кака така караше бронхит, след бронхит,докато не започнах да й давам антиалергични,веднга след като закашля или засмърча.Но ми трябваше години да открия как да я лекувам.Н ищо друго не й действаше и веднага слизаше в дробчетата.
Но тя е и по-голяма вече.
Но и малките, след като изкараха първия бронхит,вече не слушам лекарката.Като се разсополивят давам от Ериуса на каката и инхалатор и минава за сега пу-пу.

# 676
Иренка, Ериуса е за над 1-годишни, нали знаеш?

# 677
Бамби, той сега не е в контакт с никакви деца и се разболява, представям си като е с други деца, сигурно от болницата няма да излизам.

Иренче, човека ако се закашля днес сутринта примерно, и не дам антибиотик, на другия ден вечерта е с пневмония и влизам в болница. Този път след като е пил цял месец сироп, се разсополиви през ноща, но сопола напред не излиза. Сутринта започнах антибиотик и на другия ден започна кашлицата, която като чуя и започвам да си приготвям сака. Но този път започна да прави по-дълги паузи между кашлянията, и разбрах че ми се размина.
Как да разбера дали е алергия, казаха ми че теста за алергии не бил толкова надежден. Майката с която лежах единия път в болницата ми каза, че е изследвала сина си и никаква полза не е видяла от теста.
А да Момето ме подсети, ще го пием по 2 пъти на ден около 10 дена.

# 678
  • България
Да знам , ние вече сме над Simple Smile
Първия път като дадох бяха почти на 11мес.,но реших да дам за да не пием пак АБ,защото нещата бяха дежа вю.И взе че се размина.
А вие бързо да се оправяте  Hug

# 679
Леле, като ви чета и ми се къса сърцето. Аман от болести наистина. Моят пак проточи един грандиозен сопол от миналата неделя и тъкмо мислех, че се е оправил, днес вече нищо не излиза, ами хъркори назад. Дано да е от зъбите, а не нещо друго. Сега му треперя да не се разкашля Crazy

# 680
  • UK

Какво е това?Аз съвсем непросветена  Whistling newsm78
Ох Моме  Hug
ФЕли  Hug
И ние от септември се гласим за нърсъри, отсега се притеснявам. То, не е само болестите при нас, а и фактора език, чужденци  Crazy

# 681
Противоалергично. Супер е да си е непросветена!
Да споменавам ли, че от преди малко и бебето е в кюпа  ooooh!

# 682
  • UK
Противоалергично. Супер е да си е непросветена!
Да споменавам ли, че от преди малко и бебето е в кюпа  ooooh!

Оле! Милото  Hug

# 683
Да се запишем и ние в отбора на болните.  Rolling Eyes
Цяла седмица влачим сополи и кашлица и болки в ушите и от днес вече сме на АБ.
Планираме море, но не смея още да се обадя за резервация.
Ние приключихме с градината за тази година. Мислех поне м. юни да ходи, а сега освен че е болна имат и скарлатина. Днес ми се обади една гневна мама да ме информира, че точно болното от скарлатина дете играе на площадката в градската градина с други, явно нищо неподозиращи деца......

# 684
  • В сърцето на любимия човек
Е това последното е безобразие от страна на родителите...

Да оздравяват всички, много ми е мъчно като чета как преминавате от серия в серия Sad

Ние днес се спукахме от разходки на хубавото време и сега чак краката ми пулсират от умора. По случай деня на бащата ги оставих да си играят оттатък, а аз полегнах малко преди готвене-хранене-къпане-приспиване и т.н.

# 685
  • София
Аз пък си почивам цял ден.
Мъжете на витоша, върнаха се преди малко, сега спят.
Аз си отмързелувах. Сами пералнята и сушилнята обслужвам от време на време.
Ама май взе да ми доскучава  Crazy

# 686
  • София
Моме, бързо да се оправят малките ти мъже Hug

Направо като се сетя, че идва и нашето време с яслата, а после и градина и всички тези болести направи ми идва да се гръмна.

# 687
Моме, дано бебето го изкара по-леко, когато и двамата са болни е кошмарно.
Сега научавам, че било ден на бащата. И при нас взе да се оправя времето, вчера направо щяхме да изпукаме от студ. Питах се лято ли идва или зима, тая година май лято няма да има.

Макси, твоите може да не боледуват толкова. Всяко дете е различно, ако бях само с големия изобщо нямаше да го спирам от градина. Ама нали вардя другия, та и тоз не го пускам да не довлече нещо, че файда няма да има от това цялото пазене.

Кристи да ти кажа честно, изобщо не съм предполагала, че може да има такива болести. Все съм си мислила, че няма да боледуват често.

# 688
  • София
Фели, не вярвам да не боледуват.

# 689
Защо да не вярваш? Мойто и Дебеланчо не са от най боледуващите деца. И колкото повече растат, толкова имунитета им укрепва.

Честит рожден ден на Марти. Болен, не болен трябва да празнува.

Общи условия

Активация на акаунт