Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 34

• 42 721
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Който както си свикне. Аз лани като търсех мое си жилище ми предлагаха и там. Макар че ми беше многоооооо изкушаващо да имам помощ на 3 минути се отказах. Племениците ми, брат ми и снаха ми не искат да чуят за друго място. Всички си имат самостоятелни жилища.........все там.

# 661
  • София
аз все около студентски град живея, първо в него, после на квартира в дианабад и като взехме да купуваме гледахме къде ли не, никъде не ми хареса както там  Crazy
нямаме училище, ама все някога ще построят , може би  Mr. Green
то вече из цяла софия е ужас някакъв, ако има как една върху друга ще настроят сградите, колите са навсякъде, хич не се мисли така да се направят нещата че да е удобно.

# 662
Ох, Бамба, мислех да не ти споменавам, ама имам близка, която живее във вашия район-около посолствата на Симеоновско. Онзи ден ми се оплаква, че голямото й момче не е прието никъде по училищата. Оф, направо се чудя какво да я посъветвам и аз. Как стана така, че някои райони са толкова заселени, а нямат училища, простооо...Sad Та мисълта ми е : не можете ли да измислите нещо за смяна на регистрация от сега, че слушам и за уседналост, че обмислят..

# 663
  • София
Мисля по въпроса  Mr. Green
Има къде да учи, малко ми е неудобно, ама става.

# 664
Бамба, аз съм в Дианабад, но с бебетата ходя в парка, който е онази посока - Мир и Дружба се казва.

# 665
В Дианабад поне си имате градинки.... и училище.

На мен не ни харесва Студентски град, по неволя живея тук.

# 666
  • От Луната
Тази година в нашето училище ще има 3 паралелки 1ви клас. Не в имало толкова, от както аз бях 1ви клас там.
Смениха директора. Новия за 1 година направи много и очаквам да продължава все така.
За сравнение, миналата година има една маломерна паралелка 1ви клас, а преди 3 години староя директор си позволи да разпусне 8ми клас. Били останали 10 деца и септември хората се видяха в чудо и записваха децата някъде за по 1 година. Крадец, осъждан... Но ние сме си виновни, че търпим! Това беше над 15 години ...

# 667
  • София
Честито на всички рожденици, които съм пропуснала, да са живи и здрави!  bouquet

Гале, да е жива и здрава Божана!  Grinning

И аз се потрисам от кърлежи, но не мога да забраня на детето да ходи по тревата..... Гледам уж вечер, дано се опазим!

Фели, как сте?

# 668
Добре сме, няма да ходим на градина до 1 септември. Цяло лято ще пием имуномодулатори. Не съм доволна от доцентката, уж на частен прием ходихме днес. Ще гледаме и третата сливица, дано да нямаме проблем. Съмнява се да не прави на алергична основа тези заболявания, неща които се допускат, но конкретен отговор не получавам. Тези неща и без да съм лекар мога да ги преценя. Навързани са като свински черва, сестрите от отделението дават дежурства в частния и кабинет. В тая държава защо всичко до пари опира, дори и да им даваш, имам чувството че не са такива специалисти. Единствено от Михова и Велковски съм доволна като лекари, и то лекари на ниво. Особенно Велковски, за мен това е лекар за милиони. Защо повечето не са такива незнам Whistling

# 669
Фели, кой е Велковски? Много тъжно ми става, като те чета такава унила Hug

# 670
  • София
Велковски е кардиолог, като маринов.
Фели, модулаторите не знам колко ще помогнат, ама води ги на плаж по-редовно. Сигурна съм че доста помага.

# 671
Мерси, Бамба.

# 672
Аз знам защо - защото повечето кадърни не се задържат в Бг.
Ние сме на косъм от Инфекциозно - баткото е с ентеровирус, на системи и венозен АБ. Много тежко го кара, с всички екстри - температура,  повръщане,  разстройство,  обезводняване и адски червено гърло. А трябваше днес да сме на кръщене, утре рожден ден да му правим. Стискам зъби и това е.

# 673
Бамби, той плажа е ясен. Ще ходим, дето се казва до г..за ни е морето. За имуномодулаторите и аз не съм убедена, че много помагат. Ето цял месец пихме тоя сироп, и пак се разболя. Казват, че било хубаво след морето на планина да ходим. Баща им посмъртно с нас не може да дойде, това означава че трябва да ги грабна и с тях да ходя сама. Незнам дали ще се справя тия двамата сама. Ей такива мисли ме занимават сега. Не искам да го спирам от градина. Дано се подобри положението. Май ще излезе вярна приказката - малки деца, малки проблеми - големи деца, големи проблеми  Whistling

Ох Моме и вашта не е лесна. И моите го изкараха тоя вирус, от болницата го донесохме. Големия го кара с тия всички екстри, ама явно защото е по-голям от твоя, до болница не стигнахме. Аман от тия болести, направо ми идва да се гръмна вече  #2gunfire #2gunfire

# 674
  • София
От градината сега не разбирам защо да ги спираш. Тъкмо вече са почти само навън  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт