Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 34

• 42 465
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
Честит Рожден Ден на Марти, да се оправя бързо, че празненство го чака  nbirthday bigdance2 costumed034 ura

За имунитета четох, че към 7-8 годишна възраст, ставал като на възрастните  Whistling До тогава ако съм жива, може и да повярвам.

# 691
Нема да мреш  Mr. Green такова зло не с е затрива лесно  Hug

# 692
  • София
Днес на gallizia младежа има рд  Mr. Green
 nbirthday Gift

# 693
Ма верно зло съм  Mr. Green щом децата взеха да ме налагат, значи съм прекалила  hahaha hahaha hahaha

Да е жив и здрав и Галения младеж, много да играе и по-малко да слуша  Joy Joy Joy newsm59 Tada bigdance2 newsm38
Много рожденници тоя месец, много нещо. Нека да празнуваме, то ко друго ни остана.
Айде да се отчитат рожденниците със снимков мАтриал  Joy Joy Joy

# 694
  • гр. София
Да са живи и здрави рожденниците!  bouquet

# 695
  • UK
Честито на рожденниците  bouquet
Повече здраве и повече 'бели' през годината  Hug
При нас, направо неостана! Сега, ще се изтърколи седмицата и хайде, пак наобратно  Rolling Eyes

# 696
  • Варна
Момичета, благодаря, благодаря Simple Smile Бамби, нали сте една зодия - пак първа се сети за човека. Ние ще празнуваме по-късно, че не сме във Варна. Нетът ми е зле и не мога да ви почерпя виртуално...

# 697
  • България
Гале,вярно че трансферът ни беше на една и съща дата Wink
Да е жив и здрав рожденика  bouquet
На мен днес ми беше термина Simple Smile

# 698
Късно откривам темата, но се присъединявам с удоволствие 😊 .

Честит празник на рождениците! 🎁

# 699
Честит рожден ден на Галя на рожденика, да е здрав, палав и любознателен! Марти нали беше по-рано, явно сега е било празненството. Да са здрави с брат му, че милите що изболедуваха. Всички деца да са здрави!!!!

# 700
Марти май не празнува, Момето писа, че са болнички.

Аризона, добре дошла

# 701
Криси за теб. От групата Майките на София
Цитат
Вчера в спешното в Пирогов освен мен имаше още 6 човека за вадене на кърлеж от Южния парк.... Не ходете по тревите!

# 702
Сигме, благодаря. Притесни ме Confused Макар че последната седмица не съм го влачила с одеяла, защото все валя Crazy

# 703
  • Варна
Аризона, добре дошла! Simple Smile

Момето май ще съчетае партитата на двамата юнаци, че РД на бебето наближава Simple Smile

# 704
Съжалявам, че съм те притеснила. Но понеже сте много смели и не се страхувате от кърлежи. Мен ме е страх и си го казвам.
Сега защо се притесняваш. Нали си го проверила човека и няма нищо.

Общи условия

Активация на акаунт