Искам да кажа ... (121)_08.05-14.05

• 70 345
  • 815
  •   1
Отговори
# 465
Череши си купих вчера, но не са сладки още. Днес готвих пилешка супа, че съм болна от 2 дни. Позастоях се вкъщи и вече изперквам от скука. Поне прочетох и книгите, малко ми остава от третата само. Препоръчайте и други такива леки четива, дето не трябва особено да се мисли и вниква в сюжета, че сега съм много отнесена за сериозни. Чели ли сте и “Неморално предложение “ пак на К.Гир?

# 466
Аз съм обещала боб в гърне, обаче със свински крачета. С този режим, не остава време за тази вкусотия.

# 467
Като сте минали на готварска тема да попитам как да приготвя свински черен дроб?
Незнайно как ми се намира около килограм във фризера и все не му идва редът за готвене, защото ми става един сух и отлагам. То ясно кой го е купил, но не ми се получава нещо.

# 468
Вася, режеш на тънко, измиваш, подсушаваш. Пържиш и после посоляваш.

# 469
Аз съм обещала боб в гърне, обаче със свински крачета. С този режим, не остава време за тази вкусотия.
Да ви светна, има едни джолани на Метро, немски, готови, изпечени, три модела, в три различни по цвят опаковки, по един във всяка. Уникални са. Като стане бобът, само пускаш джоланчето вътре, уникално. Имам снимки, но нали съм с нов Самсунг ес 8 +, па и съм от село, та не му разбирам, не мога да качвам още Joy Joy

# 470
Кой ще и прати мафията на майките?

# 471
Реших да направя кюфтета от тиквички.
Нищо не стана!!!
Не стига, че докато ги оформям се направих на прасе, ами и отвътре стоят сурови, а отгоре и отдолу - препечени.

# 472
Нищо не стана!!!
Не стига, че докато ги оформям се направих на прасе, ами и отвътре стоят сурови, а отгоре и отдолу - препечени.

Хихихи, нали знаеш, че тикви и картофи, само прасетата ги ядат. Изцеждаш ги първо, слагаш брашно, яйце и подправки, и ги пускаш на таралеж в силно загрято олио. Като се препържат, яко рупат, хихи cheers

# 473
  • някъде ... тук ...
Сега се замислих за боба в гърне. Аз имах предвид това, повечето май за глинен гювеч пишете или бъркам? Различен ми е бобът в двата съда, нищо, че все е глинено.

# 474
Кой ще и прати мафията на майките?
Погледни си мейла

# 475
Нищо не стана!!!

Моите станаха страхотни, на фурна, утре пак ще правя. Защо не ти се получиха, казвай да помагаме  Peace

# 476
  • Sofia
Сесил, трудоемки са тия тиквени кюфтета  chef.
Скрит текст:
И Прасчо ти е казал правилно:рендосване,отцеждане,овкусяване-копър,чесън,сол,яйца и брашънце повечко, и пак отцеждане преди всяко кюфте.Аз хубаво ги изстисквам в шепа едно,по едно преди да метна в тигана.
Случва се да се пръснат и на нищо да не приличат,но по-ме дразни голямата смрадня.Правя ги само,ако ще си мия косата тутакси. ММ много ги обича,ама рядко ме придумва.По-често ги правя на суфле.Хем остава и за следващия ден  Sunglasses.
Аз снощи какви пълнозърнести фусили сервирах.У-Ж-А-С-Н-И  Mr. GreenАма таткото преживяше, де ще върви  chef. Сега компенсирах с пресни картофки на фурна и печено месце, и тараторче.

# 477
И аз същото направих, освен брашното да ми е било малко.
Пекох ги на хартия.
Отвътре обаче останаха полусурови.

# 478
Аз съм супер доволна, преди малко набрахме от черешата на двора 2 кофи с череши. Мале вкусотия, не мога да се спра, накрая ще съм дежурна в wc-то.

# 479
  • София
Аз съм супер доволна, преди малко набрахме от черешата на двора 2 кофи с череши. Мале вкусотия, не мога да се спра, накрая ще съм дежурна в wc-то.
е ти нямаш сърце значи Sad
нашите в Банкя още не са готови.

Общи условия

Активация на акаунт