Искам да кажа ... (121)_08.05-14.05

• 70 417
  • 815
  •   1
Отговори
# 495
Изядохме ги, кисело зеле не щеш ли  Mr. Green
Имам още във фризера, за сарми.Да си менкаме нещо ли искаш Mr. Green
Не, нищо кисело не ща вече  Naughty Еле пък кисел мъж  Mr. Green. За боба- никога не го кисна, пробвах веднъж и много гадни люспи се отделяха, за 2 часа си е готов, не я разбирам тая хамалогия с кисненето. Домати пък въобще не харесвам в боб  Stop, виж джолан и ребърца му ходят  Wink

# 496
Mariposa, дроб се изкисва в мляко(аз знаех за вода с оцет), за да му избяга кръвта и да не мирише. В друга тема питах, обсъждахме и т.н. От тогава само подсушаване и пържене. После посоляване.
Захир,   Hug, от опит глава не боли! Следващия път накрая ги добави доматите и солта.
Аз се освиних днес предоволно. Опатках си шоколада с люта чушка, но и бирени фъстъци ядох. Преди годни не исках да ги помириша. Как ги проядох и аз се чудя. Първите в устата ми бяха голяма гняс. После ми се усладиха.
Утре сме на тиквички. Чудя се дали да са на мъфини или суфле. Ще има и печени пълнени гъби със синьо сирене. Салата, естествено. Обаче мръвката не съм я измислила все още.

# 497
  • София
Въобще не ми е хрумвало, че тиквичките може да се направят на мъфини. Запазвам си идеята за неделя. Мъжът ми ще ги оцени подобаващо, за децата - не съм сигурна. Ще измисля друго.

# 498
Ние сме на говежди дроб, неизкиснат в нищо разбира се. Laughing Последното за мен е кулинарна изцепка.

# 499
Изядохме ги, кисело зеле не щеш ли  Mr. Green
Имам още във фризера, за сарми.Да си менкаме нещо ли искаш Mr. Green
Не, нищо кисело не ща вече  Naughty Еле пък кисел мъж  Mr. Green. За боба- никога не го кисна, пробвах веднъж и много гадни люспи се отделяха, за 2 часа си е готов, не я разбирам тая хамалогия с кисненето. Домати пък въобще не харесвам в боб  Stop, виж джолан и ребърца му ходят  Wink
Кисел мъж няма. Кисело грозде съм чувал #CrazyИмам едно фолио със сушени червени чушки, което ще направим със сарми тези дни още, че се стопля времето вече chef За боба, доматетките и сольта накраья, бре, кви домакини сте chef

# 500
абе не спряхте с тези маднжи, а едно упражнение никой не каза  Laughing

# 501
Не бързай, дават сняг до края на май, запази ги за тогава

# 502

Аз днес се упражнявах на ум, от понеделник почвам на сериозно. 

Кристиян пя ли, че да не си причина Евровизия напразно?

# 503
  • София

Гребане с лъжица Joy

# 504
  • Пловдив
Три по сто със салата!

# 505
Кой Крестян, Диор ли  newsm78 Къде пее, Чек, бре, вие у Малта сте трета плочка на Шератон Joy Joy

# 506
  • София
Три по сто със салата!

Тъкмо щях да предлагам трибой: двойка кюфтета със салата и ракия.

# 507
  • Ямбол
...
Чели ли сте трилогията Момичета на К.Панкол? Преди време четох предната й трилогия с животинските имена /Жълтите очи на крокодилите и т.н/ и имам чувството, че цели сцени се повтарят и сега.

На тази имам прочетени стотина страници от крокодилите и повече нищо нейно не смятам да пипна.

Янтра, ти днес ли беше на работа? Нищо не казваш, как мина? Харесва ли ти?

# 508
Кой Крестян, Диор ли  newsm78 Къде пее, Чек, бре, вие у Малта сте трета плочка на Шератон Joy Joy

Къв Шератон пък те гони теб?

# 509
Череши няма още в градината, но днес децата обраха първите ягодки. Толкова вкусни, ама само десетина. Много обичам.

Общи условия

Активация на акаунт