Искам да кажа ... (121)_08.05-14.05

• 70 367
  • 815
  •   1
Отговори
# 375

Френските и италианските коли са несправедливо подценявани, и съответно японските надценявани.
. Абсолютно вярно  Peace

# 376
  • Варна
Захирче, ей в това те виждам Simple Smile

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=2&act=4&adv … &slink=35rm58

Е, с две врати е ама като дойдат бебетата ще си вземеш четиривратката Simple Smile

# 377
Захир е права, че временните неща са най-постоянни, така че от сега да си вземе удобна кола с 4 врати. Ние имаме рено с 2 врати и мазда с 4, ми не го понасям реното, нищо, че мъжът ми го ползва за работно.

# 378
  • Варна
Аз също съм голям противник на малките коли, пък с две врати съвсем. Имала съм, никога повече. Но за сам човек могат да имат и предимства.

# 379
  • София
Пфу, за коли говорите. Сегашната ни ми е напълно безразлична. Предната беше слънце и съответно настоях да се купи кола от същата марка. А то какво - свекър ми отишъл и купил комби. Аййй боже, лошо ми стана, но на харизан кон нали знаете...  Whistling Другото, което ме потресе е, че стъклата не се свалят и вдигат автоматично и направо ми пада реномето така.  Mr. Green Но поне събира много багаж, което особено сега лятото, ще ни е нужно, защото ще сме с две деца на планина и море (моето и кръщелницата  Heart Eyes).

Та кръщелницата целия юли ще ни гостува и съм изключително щастлива. Приемам си я като мое дете и нямам търпение да заживее вкъщи след като завърши училище. Благодарна съм на мъжа ми, че и той е много бащински настроен към нея и я обича. Тя пък си умира да е с нас, щото сме много печени и готини по нейни думи.  Flutter Последното е, че аз съм най-лудата леля, разбирате ли...  Joy

# 380
Ооо, маздата ни е комби, ама ние вечно сме с много багаж, така че ми е идеална, не го усещам багажа Simple Smile

# 381
  • Варна
Другото, което ме потресе е, че стъклата не се свалят и вдигат автоматично и направо ми пада реномето така.  Mr. Green

Лелеле, че аз трябва да съм турбо гъзарка тогава. На моята стъклата й се вдигат автоматично като я заключа с дистанционното  Joy

# 382
Захир, аз имам "временна" мазда 2. Купихме я нова преди почти 9 години с идеята да я сменим като започнем работа и се устроим Simple Smile. Май още ще си я покарам, но до сега никакъв проблем не съм имала с нея. На сервиз е ходила само за преглед (пу пу). Единствения недостатък е, че има нещо недомислено със панела между вратите и трябва доста да се въртиш, за да имаш добра видимост.

Янтре, кажи каква ти беше фурната. Нали ви се жалвах, че не ми стават разни печива и уж тествах. Реших, че е изгорял долният реотан, а се оказа, че моделът е без долен реотан  ooooh!. Кой купува подобна печка бе  ooooh!. Та сега ще я сменям, защото много ме дразни да не мога едно нещо да изпека като хората. А, и кажете ползвате ли я пиролизата?

# 383
  • Пловдив
За размери на комбитата си говорите Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Аз карам вана..............

Усещате ли, че душата ми копнее за малка пъргава кола? Но няма да е в тоя живот.

От време на време карам на майка ми въшката - рахат!

Фурната ми е .... чакай погледна.....

AEG BP7314621

Да ти систематизирам обаче какво да търсиш - гледай да има телескопични водачи, поне един комплект, желателно е да са два, да има пиролиза, горно и долно печене, горен грил, печене на вентилатор, да можеш ръчно да настройваш градусите на печене. Според мен това е най-важното за една фурна и така си ги избирам аз, за мен другото са изгъзици, които не ползвам.

# 384
Другото, което ме потресе е, че стъклата не се свалят и вдигат автоматично и направо ми пада реномето така.  Mr. Green

Лелеле, че аз трябва да съм турбо гъзарка тогава. На моята стъклата й се вдигат автоматично като я заключа с дистанционното  Joy
Модул за стъклата винаги може да се сложи допълнително Wink

# 385
Другото, което ме потресе е, че стъклата не се свалят и вдигат автоматично и направо ми пада реномето така.  Mr. Green

Предната ми кола, Мегито, беше бъкана с електроника. Със старт/стоп бутон с чип, който даже не трябваше да вадя от чантата. Разпознаваше ме само да я приближа - светваше и грейваше  hahaha  Joy  Joy

Ама толкоз електроника вече не  Naughty  Mr. Green

# 386
  • Sofia
Бързо избирам нова кола аз,само на цветовете се кумя  Mr. Green.Тия дни обиколихме автоалоните на Мазда и Хюндай и колебанията ми са между:
http://hyundai.bg/cars/tucson-special-edition-2017/
http://mazda.bg/mazda-cx-5/.
Очаквам им офертите за цените на моделите,че Мазда-2017 ще е в салоните до десетина дни. Смятам да ги спазарим и за изгодно изкупуване на моята джиБка,ако ли не-ще я продавам на пазара,с което не ни се занимава  Whistling.
ММ настоява да купуваме колите нови,от автосалон.Аз пък предпочитам да са на 2-3 години и разликата в цената,която е значителна да я похарча за глупости  Mr. Green.
Харесвам Citroen Cactus  Mr. Green.Шантава кола.
Малка кола не съм карала отдавна,отвикнала съм,особено,ако е ниска  Naughty.
За ектрите съм съгласна- искам да е с 2 копчета  Laughing,ама няма. Crossing Arms Екстрите освен,че оскъпяват,поддръжката им е солидна, а мен ме дразнят и затрудняват.

# 387
  • Варна
Да де, то и при мен е слаган допълнително, някаква екстра към алармата беше, като ми я поставяха.

Ситроен Кактус и мен ме кефи, много е откачена.

# 388
  • София
Даун, ама как фурна без долен реотан Shocked
как така? защо?

Захир, успех с колата!
аз съм турбо клише и си харесвам немските Simple Smile

# 389
Аз пък преди дни видях Ситроен Кактус, шофиран от една девойка, която много ми заприлича на Марипоса, даже щях да питам дали не е тя, ама забравих. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт