Искам да кажа ... (121)_08.05-14.05

• 70 382
  • 815
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Харесвам Citroen Cactus  Mr. Green.Шантава кола.
Shocked Сериозно? #Crazy

# 391
Даун, ама как фурна без долен реотан Shocked
как така? защо?

Захир, успех с колата!
аз съм турбо клише и си харесвам немските Simple Smile

И аз  Shocked реагихар, не би ми и хрумнало, че изобщо има такива. Делонги е въпросната, а аз колко тухли изпекох в нея и се проклинах  Laughing.  Поне никога не ми е загаряло нещо  Mr. Green.

# 392
  • Sofia
Харесвам Citroen Cactus  Mr. Green.Шантава кола.
Shocked Сериозно? #Crazy
Whistling сериозно,ама домашните ме бойкотират  Crossing Arms...че к'во й е-като майтап е,детска гумирана играчка  hahaha.Отнасям една такава веднага. ММ не ще,че като си разменяме колите щял да се срамува  Joy.Дребният също не ще,щото ще чака да я наследи...абе-предатели,с 2 думи.

# 393
"Колата с шоколадите" наричаме ние този модел Ситроен.
И като сме на вълна шоколади- изядох няколко парчета Линд с люта чушка. Ем ми е съвестно, ем ми е вкусно.

# 394
  • Sofia
Поканила съм мама да ми гостува за седмица в края на месеца, докато ММ обикаля хАмерика и ми се ще да мръднем някъде на екскурзийка. Разглеждам офертите,обадих й се да й предложа....тя смятала да чистим като дойде Shocked Не съм от нея дъщеря аз  Laughing.Освен това и младежът не желае-ни на екскурзия,ни да чисти...накрая ги оставям двамцата и избръмчавам самостоятелно  Crossing Arms.

# 395
  • София
Джена, прати майка си да пошета у нас, а пък аз ще дойда с тебе на ескурзия Party
И на мен Кактуса на Ситроен ми харесва. Много е сладък, не знам какво не му харесвате Heart Eyes

# 396
  • Пловдив

Това харесвате, да не съм се объркала? newsm78 newsm78

# 397
Това харесват, Янтре! Нещо се потресе май Joy

# 398
  • София
Е, защо пък да не го харесваме? Обаче това май е по-нова версия, която не съм виждала. И жълтото много ми харесва, но не бих си купила заради такситата. Имаше едно светло зелено. То много ми допада също.

# 399
  • Пловдив
Точно вчера бях в шоурума на Ситроен и го гледах и си виках "Боже, това е грозно почти колкото Фиат Мултипла".

От малките Ситроени аз харесвам С1.

# 400
Точно вчера бях в шоурума на Ситроен и го гледах и си виках "Боже, това е грозно почти колкото Фиат Мултипла".

От малките Ситроени аз харесвам С1.
Въпрос на вкус Peace За мен този модел си е типично женски, не мога да си представя мъж да го хареса. И на мен не ми допада особено, но не може да бие Фиата, той е недостижима грозотия. Laughing

# 401
  • София
Стига де, Янтре, точно влизах със сравнението за Мултиплата.  Mr. Green
Тоя кактус явно е от онези коли, които или много харесваш, или са ти ужасно грозни. Средно положение няма.

# 402
Аз кактуса го харесвам, ама това никак:
Скрит текст:

# 403
  • Sofia
Аз кактуса го харесвам, ама това никак:
Скрит текст:
Брррр, и аз  Naughty.

# 404
В Италия ме впечатлиха 2 неща- красивите, докарани и гелосани мъже  Crazy и дамските колички- Фиат 500, абсолютни бонбони, сигурно 90 % от  жените караха такива и още едни малки- Алфа мисля бяха, но не знам какъв точно модел

Общи условия

Активация на акаунт