Искам да кажа ... (121)_08.05-14.05

• 70 390
  • 815
  •   1
Отговори
# 450
  • някъде ... тук ...
Захирче, провери ли дали гърнето влиза във фурната?
Само веднъж съм го ползвала моето вкъщи. Готвих си боба, както си го правя иначе. Виж, на огъня, майстор на боба е мъжът ми. Аз само помагам - нарежи това, изчисти и сложи другото и т.н.

Тарти, ако са навън, да се надяваме, че няма да луднеш  Crazy

# 451
Не е, като да си го наготвя аз. В тия буркани и тук го има, и леща, и нахуд. Ма като не знам кой, как го е събирал с лопатата в консервния комбинат, и кой лошо платен труженик е плюл вътре, ай мерси на буркана smile3532 newsm48

# 452
Днес кулинарствам. Морковена салата, лазаня и пъпеш за обяд + 5 бр.  гладни деца. Домати с моцарела с домашно песто, пъстърва на фурна и мляко с ориз за вечеря.

Писна ми, обаче, та следващите 2-3 дни ще го карат на самообслужване.

# 453
Ние сме на мусака. На мен обаче ми се яде нещо леко..има и снежанка и руска салата. Ще хапна от снежанката и парче кекс, тъкмо да го опитам.

# 454
  • Бургас
И ние сме на мусака.
Обаче от вчера следобяд,след тежък телефонен разговор,ме хвана треската за шоколад. Изядох цял един шоколад.
Днес продължих пак.
Ужас! Аман от неприятности и проблеми! Съсипват ме!

# 455
Жената натръшка едно пиле с шест пържоли, свински, в една тава. Аз съм по пържените картофи и салатата. Не разбирам хората, които ядат готова храна от супера, бррр newsm17 и мърляви домакини. Жената, ако ми се прибере с тарелките, напрау ще се гръмна, първо нея, дее smile3511 Готвим на прибежки, къде аз, къде тя, но винаги с кеф. Само торти купувахме, но напоследък, покрай вас и това отпадна. От последното Дулче ми остана половин сливка, бре, какво да я правя. Дайте идея, явно само за глазура с шоколад се ползва newsm78 newsm78

# 456
  • София
Пълнени чушки у нас. От няколко дни така ми се ядяха, че днес като видях малко по-прилични на вид и големина чушки, веднага купих. Знам, че не са като летните, обаче поне ми мина мерака. Добре станаха.

# 457
Пълнени чушки у нас. От няколко дни така ми се ядяха, че днес като видях малко по-прилични на вид и големина чушки, веднага купих.
Аз чакам да им падне цената. У наше село в кварталния хранителен магазин са над 5 лв. Е, писна ми.
Ето, днес по пазара черешите 3 лв., а в същия магазин- 8 лв. Както казва ММ- има будали и за тях.

# 458
И на мен ми се хапват чушки. Ще купя за уикенда. У нас много ги уважаваме. Grinning
Кексчето е много хубаво, само дето малко се разпадна. Не го изчаках да изстине добре. Не че няма да се изяде. Grinning

Еха, Мър, шест лева. Laughing Ама може да не стигнат за кафе..

# 459
  • София
Мари, и у наше село са скъпи червените, обаче аз взех само 3 червени и другите зелени. Сега съм сама с децата и не съм се изхвърляла в количествата. Обаче ме домързя да отида до кварталната месарница и направих фаталната грешка да купя готова кайма, вместо да си смеля месото. Та не беше чак толкова вкусно, но пак станаха, колкото да ми мине мерака.

# 460
Цветенце, днес взех една червена чушка. Струваше 76 ст. Стачкувам.

# 461
Аз от как съм видяла пълнените чушки на Янтра у нас ги готвя, но със свито сърце. Янтрените са най-съблазнителните чушки евър!
И боб ми се яде, но не готвя защото се опитвам по Жаклинената диета да отслабвам, а там е забранен.

Дайте някой линк към лесни и ефиксни уражнения, ако може бързо да се преобразя от вън на вътре. Не че не вярвам във вътрешната красота(боже опази), но там вече съм се опитвала и не ми се получава. На ред ми е опаковката.

# 462
  • Пловдив
Аз от как съм видяла пълнените чушки на Янтра у нас ги готвя, но със свито сърце. Янтрените са най-съблазнителните чушки евър!
Мерси Simple Smile Ама нямам рецепта Simple Smile Правя ги по усет Simple Smile

# 463
  • югозапад, под "Марков камък"
Ние сме на пиле жулиен и салата от моркови.

Пълнени чушки само аз ям у дома и не готвя, мама като прави и ми заделя  Wink. Тя си слага във фризера изчистени чушки за зимата, не са като пресни,но стават.

Боб в гърне ми е план от много време ама като не съм правила и не знам как не ми се и захваща Simple Smile

# 464

Общи условия

Активация на акаунт