Интернет имидж

• 57 033
  • 719
  •   1
Отговори
# 45
Мен нищо не ме дразни.
Кой каквото иска да показва.Имаше едно момиче candy girl, все я подкачаха, че се снимала по един и същи начин, с крачето издадено напред. Simple Smile
Ми много важно, така си застава, чудя се защо я гледат, като не им е интетесно. Мен ако нещо не ми е интетесно, не му отделям време за коментар, прескачам, както много пъти съм правила с куп снимки на потребители.

# 46
Ввсеки по някакъв начин гради имидж. Дори хората, които упорито твърдят 4аз не градя имидж" се опитват да изградят имидж на човек, който не гради имидж. Дори те са ми найподозрителни, защото си придават някаква поза на лежерност, неангажираност, а всъщност имиджът им е важен. нещо като подхвърлянето "аз не показвам, че съм аристократ, най-обикновен човек съм". А тези с изграждащите имидж "аз съм над нещата" са ми изключително неприятни, защото е очевадно, че не са над нещата, по0скоро посланието им е "аз съм над вас".
Всякакви хора има. Дори и такива, на които наистина не им пука особено. Нищо подозрително няма.

# 47
Това е инсинуация на Бояна, която от известно време пече едни сладкиши и много ме подтиска  Laughing.

Много би ми било неприятно, ако приятелите ми си мислят, че се "хваля", когато пускам снимки във фейс бук. До преди около две години имах само лични познати в листата си. Сега имам познати от форума. С повечето от тях сме си говорили и извън него. Не участвам във фейс бук групи, генерирани от тук, освен в Преправалник и един готварски. Градя еднакъв имидж и он лайн и на живо. Може би, он лайн съм малко по-мила  Mr. Green..

Ша, девойката, която споменаваш е много хубава, но и аз и казах, че са и еднотипни снимките. На мен не ми пречи, но тя след време ще гледа една и съща снимка с различни дрехи, а може да се научи и ще има наистина интересни кадри.

# 48
  • София
Ввсеки по някакъв начин гради имидж. Дори хората, които упорито твърдят 4аз не градя имидж" се опитват да изградят имидж на човек, който не гради имидж. Дори те са ми найподозрителни, защото си придават някаква поза на лежерност, неангажираност, а всъщност имиджът им е важен. нещо като подхвърлянето "аз не показвам, че съм аристократ, най-обикновен човек съм". А тези с изграждащите имидж "аз съм над нещата" са ми изключително неприятни, защото е очевадно, че не са над нещата, по0скоро посланието им е "аз съм над вас".
Всякакви хора има. Дори и такива, на които наистина не им пука особено. Нищо подозрително няма.

Абсолютно!
Особено пък, ако един човек счита, че виртуалният му живот в интернет е не е толкова важен, колкото реалния и тогава е нормално да не му пука за първия.
Ако решим обаче да обсъждаме въпроса с излишно разпростиране, реално и като вървим по улицата градим имидж - походка, израз на лицето, облекло. Всъщност обаче повечето хора, докато вървят по улицата си мислят за свои си неща и въобще не се усещат какъв израз имат на лицето и какъв имидж градят с него.

# 49
  • София
Всъщност обаче повечето хора, докато вървят по улицата си мислят за свои си неща и въобще не се усещат какъв израз имат на лицето и какъв имидж градят с него.
Но са се нагласили преди да излязат. Познавам обикновени служителки в администрация, които стават в 5 сутринта, за да се гримират и да си направят прическа. Но и без екстремни неща всеки малко или повече държи на представянето си пред другите. Интернет би трябвало да е най-лесно, защото имаш време да помислиш, няма нужда да се разкрещиш, например, но въпреки това много хора го правят.

Даун, това беше отдавна, преди две-три години. Депресията на фурната  Laughing

# 50

Даун, това беше отдавна, преди две-три години. Депресията на фурната  Laughing

Боже, толкова отдавна ли беше  ooooh!.  Е, аз се оказа, че от две години и повече се опитвам да готвя във фурна с неработещ долен реотан, така че никакъв имидж на фурия в кухнята ня мога да изградя.

# 51
  • Tам през Атлантическия океан
Смятам, че умишленото изкривяване на виртуалната реалност (чрез лъжи, уж неволни заблуди, недомлъвки или съзнателното разказване на басни и измислени истории) запълва някои липси в реала. Знам, изтъркано и банално е, но това мисля.

Grinning много обичам да си запазвам притчи  , премъдрости  Wink
от едно известно време си ги шервам само за мен на стената т.е. само аз си ги виждам  Laughing

Шервам си неща за щяло и нещяло  Joy
шепа са хората които ги виждат (ограничение имам )    Laughing без да си правят някакви изводи за мен  Laughing
и да не се дразнят когато съм в муза  Joy

# 52
Важен ми е интернет имиджът, както ми е важен и имиджът в реалният живот. Затова се старая и виртуално, и реално да съм добро момиче.  bowuu

Между другото, как мога да направя така, че да не спамя стените на фейсбук френдовете си с многобройните споменавания къде-какво съм лайкнала? Много ми е досадно на самата мен, когато виждам множество снимки на непознати хора, лайкнати приятели на мои приятели, и не ми се иска да го причинявам на другите. Та, има ли начин?
 newsm78

# 53
  • София
Важен ми е интернет имиджът, както ми е важен и имиджът в реалният живот. Затова се старая и виртуално, и реално да съм добро момиче.  bowuu

Между другото, как мога да направя така, че да не спамя стените на фейсбук френдовете си с многобройните споменавания къде-какво съм лайкнала? Много ми е досадно на самата мен, когато виждам множество снимки на непознати хора, лайкнати приятели на мои приятели, и не ми се иска да го причинявам на другите. Та, има ли начин?
 newsm78

Няма как, за съжаление. Нито има как да се отпишеш от подобни новини за други, освен ако не спреш изобщо да получаваш новини от тях. Като никой не поства нищо и ти излизат такива неща.

# 54
Абе то няма лошо, ама ако всичките ти онлайн френдове са замесени от едно тесто. А това няма как да е така просто. Човек си има различни групи познати, а във фейса всичко е накуп.

# 55
  • Tам през Атлантическия океан
За публикуване и шерване може да си напраиш ограничение (има такава опция)

Сума ти неща само аз си ги виждам  Laughing
'цапота' си на стената много неща само за мене си  Laughing
нЕмам нужда некой да ми ги лайква  Mr. Green

# 56
Понякога гледам да се държа прилично онлайн.

Доста иначе хубави хора във ФБ листата ми бяха луднали по Да, България...седнах си на ръцете яко. И по време на кампанията за президент на САЩ гледах да си мълча, защото иначе умни хора творяха из мрежата...и ми идваше ей така да ги натроля с една Жаба, обаче не, седнах си на ръцете.

После малко ги тролих на "що нямате знаме на профила", щото то не може месеци наред да ми шерваш сълзливи статии за бежанци, а после когато всеки петък стане някакъв терористичен золум, да се правиш на ударен.

През последната година и половина направо се чудех да си изтрия ли половината френд листа или да им гледам сеира и катарзисите. Избрах второто.

# 57
  • София
Какво е това Да България?

# 58
Мда, някои от нас не живеят в 21 век...

Поредният политически проект. Както си седях на ръцете и покрай протестите на умни и красиви за н-ти път...да кажем, че е Протестна Мрежа 2.0. Взеха субсидия, не се вредиха за депутатски места. Но доста хора си направиха групова терапия.

# 59
  • София
аа, тези ли! вярно, от няколко години, може би точно от онези протести, вече ги пропускам такива истеерии. А и такива групи се самонавиват и се опитват да се превърнат в нещо като секти или както ти казаш терапевтични групи. Ама, верно са си за терапия, напълно откачена работа.

Общи условия

Активация на акаунт