Интернет имидж

• 57 097
  • 719
  •   1
Отговори
# 60
Просто за доста хора политическите процеси съвпадат или с кризата на 25-те, или с тази на средната възраст, та правят си терапия хората, повъзбудят се, после малко изпаднат в меланхолия и размисъл. Една девойка пък преживя пълен катарзис публично във Фейсбук, някаква кофти връзка...то по хората ходи, не по гората.

Затова в наистина кофти моментите си давам почивка.

А, и не си снимам децата, домочадието и локациите, за всеки случай, че Гошо и Янко са станали много нахални и се опитват да ми скроят шапка на база данните от дейността ми из нета.

# 61
  • София
Последното е умно.

А за онези, напълно съм съгласна, съвпада им с кривите и кризите. А едно време хората се отдаваха на пиене и безразборен секс. Сега на политика. Баси, извратеното.

# 62
И онлайн и в реала съм еднаква. Свежа сухарка, старомодна, консерва, интроверт и споделяща когато съм на кеф.
Обичам снимки. И да снимам, и да разглеждам.
Бях ограничила някои хора да не им гледам нещата онлайн, както и те моите.
Имам си филтри и много често почти 70% от споделените неща на стената ми във ФБ са видими само за мен.

# 63
  • Майничка
Избягвам да се подвизавам в социалните мрежи, освен като воайор, снимки също не обичам да мятам наляво-надясно, сал едното писане ми остава, та гледам да градя имидж на сериозен и що-годе грамотен човек.  Драстични разминавания нямам уж, но в реала съм доста по-хаплива и "мръсноуста".

# 64
Наскоро писах, че един ден някое приложение ще честити празниците на приятели и роднини, а друго приложение от тяхна страна ще благодари.

Това ми напомни на един разказ на Шекли, разказва се за мъж, който иска да се ожени за жена, която харесва, но понеже няма време да я ухажва, пръчва робот, в който вграждат неговия характер и външност, за да я ухажва вместо него. Ухажва я роботът доста успешно, но в един момент зачезва и не се пояавяава повече. Оказва се, че жената също нямала време, а харесвала мъжа, затова поръчала и тя робот-нейно копие. Накрая двата робота се харесали и заминали да изживеят любовта.

# 65
  • Бургас
Използвам социалните мрежи за комуникация с приятели. Доста сме се пръснали по света и се радвам, че ги има. Не си лъскам образа там, но съм доста активна. Често ми се случва да ми казват , че съм си същата както преди, за добро или за лошо. Може би имат предвид визуално.

Снимам много дъщеря си, красиви места по които ходя, събития. Радвам се на приятелите си и техните подобни споделяният.

Преди да ме наемат на сегашната ми позиция, бях си заключила фейсбук, знам че работодателите го гледат, а аз бях с малка дъщеря.....която активно присъстваше там. Разбраха, че имам дъщеря може би след 3-4 месеца, след като ме бяха наели. Дали щяха да ме вземат, ако бяха разбрали по-рано.....по-скоро не. Ей за такива неща внимавам какво правя , лайквам и снимам във фейсбук, най-вече заради работата ми, иначе- не ми пука дали на някоя снимка изглеждам с блед тен и торбички под очите. Все по-рядко снимам себе си и все по-често дъщеря ми Simple Smile Заключила съм фейсбук за външни лица, само за приятелите ми, които до един познавам добре и лично.

# 66
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Какво е това Да България?

Това издава вързастта ти, социалното ти положение дори и политическата ти компетентност ...ако беше млада щеше да питаш "Какво е това комунизъм?"

# 67
  • София
Какво е това Да България?

Това издава вързастта ти, социалното ти положение дори и политическата ти компетентност ...ако беше млада щеше да питаш "Какво е това комунизъм?"

По-скоро издава липсата на фейсбук.

# 68
  • Бургас
Или политическата незаинтересованост, неангажираност. Познавам такива хора, млади, около себе си, на всичкото отгоре и гласуваха  Crazy Crazy По хубост явно ги избират  Joy

# 69
Не градя интернет имидж. По- скоро развалям този на ММ, защото му ползвам личния фейсбук.  Mr. Green

Обичам да гледам снимки- с Пенка, без Пенка....както дойде. Понякога мечтая за дестинацията, понякога снимката ме нахъсва, понякога изплуват спомени. Не се приемам на сериозно, въпреки че съм споделяла и сериозни неща.
Друго ми прави впечатление- как някой ако пусне своя снимка, винаги се намира потребител, който да заяви, че си го е представял по съвсем друг начин. Това, заради имиджа го казвам, не че е лошо.

И най- се дразня, когато кажеш напишеш нещо, а се окаже, че всеки те е разбрал по различен начин и почват едни коментари и обяснения,....и ти отидЕ имиджа на кино.  #Cussing out

# 70
  • София
аз си написах, че от няколко години изобщо не следя политическите напъни. От зората на демокрацията допреди протеста на младите и красивите се врътна един достатъчно сериозен цикъл, който просто започна да прави нов оборот. В цялата навалица единствено ме изненада Марешки, не очаквах нито да се кандидатират за президент и да събере толкова много гласове, нито сега да влезе в парламента. Предполагам, че след мандата на ББ ще е заякнал достатъчно или ще се е преместил в тази политическа формация, която ще го вкарат в мнозинството и той ще драпа за високи постове. Нищо чудно да се цели в премиерския стол. Както се казва, този филм вече сме го гледали в няколко римейка. Хвърлям по едно око на поредното от типа Бързи и яростни, колкото да регистрирам, че само визуалните ефекти са по-атрактивни и нищо повече - сюжетът е все един и същ.

# 71
Информираността за Да, България било маркер за политическа компетентност. hahaha

# 72
Нито в реалния живот, нито в онлайн средите съм еднаква. Понякога съм нервна, друг път - щастлива, трети - апатична, всякаква съм. Снимки качвам рядко, не обработвам, нямам и желание за обработване. Не разбирам непрестанното споделяне какво ни се случва, нито качването на 1000 снимки дневно, повечето от които без каквато и да е естетическа стойност.

# 73
Информираността за Да, България било маркер за политическа компетентност. hahaha
За мен по-скоро спада към графата "снимка с абажур на главата", тъй като се оказа главно феномен в социалните мрежи. Много хора си смениха профилните снимки, после ги върнаха, щото по принцип във ФБ не е хубаво да излезеш пиян и с абажур на главата, та и политическото пиянство следва да се позамете:)

# 74
Мдам, политическото пиянство не е същото като "пиянството на един народ".

Общи условия

Активация на акаунт