Интернет имидж

• 57 075
  • 719
  •   1
Отговори
# 480
Стриктният подбор на съпрузи и съпруги, ограничен до втори и трети братовчеди, така че парите и имотите да могат да останат все пак в семейството е изиграл доста неприятна роля при някои аристократи.

За трети братовчед можеш да се ожениш и в днешни дни и то в България. Ограничението е до втори включително.

# 481
Ако искаш да запазиш богатство и генетични черти, жениш първи братовчеди. Може дори и братя и сестри. Рискът е от генетични заболявания, но някои от децата ще са напълно здрави и с доста качества. За щастие не се практикува от древен Египет насам.

# 482
Ако искаш да запазиш богатство и генетични черти, жениш първи братовчеди. Може дори и братя и сестри. Рискът е от генетични заболявания, но някои от децата ще са напълно здрави и с доста качества. За щастие не се практикува от древен Египет насам.

Не беше ли половината аристокрация на Англия изпоженена помежду си? Не братя и сестри, но братовчедите май бяха в списъка. Thinking
ПП: По време на Средновековието.

# 483
Да де, именно. А в древността са си били направо братя и сестри, или поне полубратя и полусестри.

# 484
И така се пръкват само грозни деца...някой да е виждал хубав евреин/еврейка Laughing

# 485
И така се пръкват само грозни деца...някой да е виждал хубав евреин/еврейка Laughing

Ти сериозно ли питаш  ooooh!.

# 486
Бе то може да има и хубави, ама заради малкия генетичен пул може да са хубави с гени за Tay-Sachs.

# 487
Вие се побъркахте. не е добре заседяването в къщи явно, дори и с "добри" гени. Аз лично не съм виждала грозен евреин или еврейка на живо. Имайки предвид, че те от столетия се смесват с какви ли не хора е нелепо твърдението.

# 488
Аз по-скоро коментирах Клеопатра, която е била от род, в който за добро утро са женили близки роднини.

# 489
Аз по-скоро коментирах Клеопатра, която е била от род, в който за добро утро са женили близки роднини.

Дай тук една снимка на Клеопатра и ще я разкостим косъм по косъм. Simple Smile

Сиренке, въртиш, сучеш, пък пак стигаш до темата колко са ти хубави гените. Mr. Green

# 490
Не, въобще не става въпрос за моите гени- в моя случай са приемливи, можеше и да е доста по-зле. Но на някои места са усетили, че гените може да се понасочват по малко, да не се оставя всичко на случайността.

Щото ако оставиш всичко на случайността...отиди в циганската махала, да видиш какво значи "неподбрани гени" и какви модели хора излизат.

# 491
Не казвам, че е измислица, а че се преувеличава, особено в контекста на забраните. то, или репресирани по комунизма, или по демокрацията, или по фашизма. Бре, не останаха нормални хора, дето кротко са си живяли! Направо се чувствам изключение - предците ми ни забрани, ни привилегии са ги тресли - само не знам дали това е за имидж или не.

Виж, това че ти не си пострадала от нещо не означава, че не го е имало, нито че не е било масово. И пренебрежението към чуждото страдание по тази линия не е рядкост, но е обидно, ако се замислиш. Все едно да казваш на евреи, че не всички евреи са избити от Хитлер и какво толкова, не остана ли някой не тормозен. Мое мнение  Peace

В тази връзка изключително са ми противни постове за кой на кого помогнал, момиче превело сляп човек през пешеходна пътека и не помня кой качил възрастен господин в колата си и това има 10 000 споделяния. Представата ми за добро изключва подобно парадиране, но и преди сме го коментирали, та допускам, че и сега ще излезе, че не съм права, затова казвам, че моето разбиране за добро изключва такава показност.
В тази връзка рисуването по паметници от миналата седмица създаде страхотен имидж на замесените, най-искрено ме отврати.
Относно добрините, има много хубава руска поговорка. Ако не се лъжа, гласеше "Направи добро и го хвърли в морето".

# 492
  • София
Казват, че човек харесва и се влюбва в хора със сходни на неговите собствени черти. Това надали важи в ерата на естетичната хирургия, но все пак, които си приличат се привличат като цяло и във всяко отношение.

Аз за доброто – не е лошо да се рекламират каузи, да се ползват мрежите за събиране на средства, но неща като – помогнах на тази съседка, която няма пари за лекарства или откарах този възрастен човек до тях – обикновено се правят без да се бие тъпана. Това ми се струва нормално и елементарна човещина.

# 493
Не, въобще не става въпрос за моите гени- в моя случай са приемливи, можеше и да е доста по-зле. Но на някои места са усетили, че гените може да се понасочват по малко, да не се оставя всичко на случайността.

Щото ако оставиш всичко на случайността...отиди в циганската махала, да видиш какво значи "неподбрани гени" и какви модели хора излизат.

И какво са насочили, женили са се роднини докато се появят заболявания, и то не с цел насочване на гени, а с цел парите да останат в семейството.

# 494

И какво са насочили, женили са се роднини докато се появят заболявания, и то не с цел насочване на гени, а с цел парите да останат в семейството.

То дори и теорията с "израждането" на гените е доста остаряла и в последните 30 години не се споменава.

Общи условия

Активация на акаунт