Интернет имидж

• 57 036
  • 719
  •   1
Отговори
# 495
В нета беше популярно също така хора да си правят ДНК тест за етнически/родов произход и си публикуват данните. Това още не съм го виждала да се прави масово тук. Не знам до колко са валидни тези тестове и дали изобщо се предлагат подобни. Аз бих си направила с голямо любопитство.

# 496
Не чак израждане, ама като събереш на едно място гени за тъмна кожа, нисък ръст и още няколко, ще произведеш такива хора, че ще се чудиш откъде са дошли.

Тестовете са сравнително евтини, около $100. Ама няма да ми кажат нещо, което не знам- от коя хаплогрупа произхождам. Някъде от Близкия Изток най-вероятно, с някакви примеси от Средиземноморието.

# 497
От това клипче ми стана интересно на мен

# 498
В нета беше популярно също така хора да си правят ДНК тест за етнически/родов произход и си публикуват данните. Това още не съм го виждала да се прави масово тук. Не знам до колко са валидни тези тестове и дали изобщо се предлагат подобни. Аз бих си направила с голямо любопитство.

Има база дани за генетичния фон на хората. Ще ти направят изследването и ще ти дадат резултати от рода на - има наличност на евроазиатци, налко скандинавски, повече клони към южноевропейски и пр.

Нищо ненормално не е било да се размножават помежду си преди хиляди години. То и хората не са били толкова, колкото сега, а и всъщност, останалите бозайници и до днес го практикуват без драми в генетичен аспект.

Ами мамасита, явно твоите родители не са разнообразили много генофона, но ти с вторите си се опитала - нали мъжът ти е 30 см. по-висок и поне 80 кила по-тежък.
След 20 години ще видим дали експеримента е успешен.

# 499
Не чак израждане, ама като събереш на едно място гени за тъмна кожа, нисък ръст и още няколко, ще произведеш такива хора, че ще се чудиш откъде са дошли.

Някои народи всичките са ниски и тъмни. Те какво да правят, да се гръмнат ли. Laughing

За израждане не знам, но миналата седмица четох една статия от пакистанка в Англия. Сред тях било много разпространено жененето между първи братовчеди и генетичните заболявания били изключително чести. Толкова чести, че поради голямото пакистанско малцинство в Англия оказват влияние върху националните статистики за наличието на такива заболявания, та през последните години имало "бум" на генетични увреждания.

Каквито и гени да избираш, накрая нищо не се знае. И моята майка така уж избирала баща ми да е не знам какъв си, резултатът са 2 деца, смачкани като мушмули и със здравословни проблеми още на 30+.Laughing

# 500
  • София
Бояна, сега викаш на помощ Холокоста, за да ми обясниш колко не съчувствам ли? Сега трябва да обяснявам, че не съм камила ли? Отново ли се опитваш да ми ги приложиш тези номера? Може и пак да се оплачеш на другарката. Ееее, то била журналистически трикове, ама чак пък толкоз! Не сме политици, за да си обясняваме $вие, комунистите колко народ изтребихте, вие сте виновни$. А аз ще отговоря като теб - това, че ти или друг го е преживял като лична трагедия не означава, че всички хора в България са били жертви на народен съд, нито са били избити, нито интернирани, нито потомците им са имали забрана за учене. Каквито и числа да извадиш, то няма как целокупното население да е било подложено на такива репресии. Повечето просто са живяли тихо и толкова. Ако толкова ти е важно да

# 501
Бояна, сега викаш на помощ Холокоста, за да ми обясниш колко не съчувствам ли? Сега трябва да обяснявам, че не съм камила ли? Отново ли се опитваш да ми ги приложиш тези номера? Може и пак да се оплачеш на другарката. Ееее, то била журналистически трикове, ама чак пък толкоз! Не сме политици, за да си обясняваме $вие, комунистите колко народ изтребихте, вие сте виновни$. А аз ще отговоря като теб - това, че ти или друг го е преживял като лична трагедия не означава, че всички хора в България са били жертви на народен съд, нито са били избити, нито интернирани, нито потомците им са имали забрана за учене. Каквито и числа да извадиш, то няма как целокупното население да е било подложено на такива репресии. Повечето просто са живяли тихо и толкова. Ако толкова ти е важно да

Ти хубаво се закачаш с Бояна, но не забелязваш, че и аз те цитирах и те питах нещо. Фиксацията в нещо и в някой не е полезна.

И да, има много неизкупена вина. Не си виновна за нея, но подценяването на трагедията не показва широта на мисленето.

# 502
  • постоянно
Докъде сте стигнали  ooooh!  Отивам да си градя имиджа в ФБ, че тук четейки някой хора ще деградирам предварително.
 Peace

# 503
  • София
Докъде сте стигнали  ooooh!  Отивам да си градя имиджа в ФБ, че тук четейки някой хора ще деградирам предварително.
 Peace
Недей, допреди една-две страници беше интересно. Може пак да стане ако някой напише нещо забавно.

Ето, Ваня Червенкова си направила селфи в болницата с детето на фолк певицата Рени, чета в друга тема, а е и точно по тази. Уж проява на добро сърце, за мен ако можеше някой като двете посочени да се закопае повече, това щеше да бъде начина.

# 504
И така се пръкват само грозни деца...някой да е виждал хубав евреин/еврейка Laughing

Ти сериозно ли питаш  ooooh!.

Да, напълно Rolling Eyes

# 505
И така се пръкват само грозни деца...някой да е виждал хубав евреин/еврейка Laughing

Ти сериозно ли питаш  ooooh!.

Да, напълно Rolling Eyes

Отговорът ми вече съм го написала.

# 506
Добре, някой друг може да ми отговори Laughing

# 507
  • София
Не се фиксирам върху никого, това за репресиите гъм го писала и друг път - спекулира се, все едно цяла България е била репресирана и със забрана да учи. А то хич не е било така. Повечето хора не са се занимавали ни с политика, ни нищо - кОпали са си нивите и са ходели на работа във фабриките. Ако беше така, както го описва бБояна, с все числата, нямаше да остане жив човек в държавата, да не говорим за вузовете. При всяка власт, особено тази, която идва по време на война, включително гражданска такава, има репресии и има хора, които по избор на държащите властта плащат за това, че нещо са им пресекли пътя. Но обикновеното население обичайно се подчинява и гледа да не се мярка много-много между шамарите, то няма и необходимост да го прави. Изречението $сега ще отречеш и холокоста$ беше евтин номер, целящ да приравни народния съд с холокоста за по-голяма тежест и мащаб. Това го използваха политиците в зората на демокрацията, мислех, че няма място тук.

# 508
 Peace
Недей, допреди една-две страници беше интересно. Може пак да стане ако някой напише нещо забавно.

Ето, Ваня Червенкова си направила селфи в болницата с детето на фолк певицата Рени, чета в друга тема, а е и точно по тази. Уж проява на добро сърце, за мен ако можеше някой като двете посочени да се закопае повече, това щеше да бъде начина.
Направо се чудих като публикувах дали и тук да не я донеса Ванчето Laughing Типичен пример за пресоляване на манджата от стремеж да се докараш пред хората. Ето я и публикацията- https://www.facebook.com/vania.chervenkovanazarbaeva?fref=ts

# 509
Янтра, малко е off topic, затова ще отговоря в скрит текст.
Скрит текст:
Ами не. Не съм съгласна с теб. Виждам как на някои хора просто животът им се усмихва. Други въпреки усилията си се провалят. Трети постигат всичко с адски много труд и усилия.
Не мисля, че има такива хора, на които животът само им се усмихва. Ако е имал лекота в една област, е полагал усилия в друга. Неслучайно казах, че всичко си има цена, просто понякога за страничния наблюдател (колкото и да е близък, не е в мислите и душата ти!) тази цена не се вижда.
Пък и с времето, човек вижда много ясно, как понякога късметлийката усмивка на един етап от живота се оказва озъбена тесла на по-късен.

Просто отдавна научих, че нещата никога не са такива, каквито изглеждат. И че ако тревата на съседа е по-зелена, нищо чудно да е от влагата, която в същото време разяжда основите на къщата му. И няма причина нито да завиждам за първото, нито да злорадствам за второто.
Много съм съгласна с теб, Бърди!
Това от толкова години го проговарям с много хора мислещи се все за неуспяли и нещастни, защото нямали късмет и коментиращи как другите все успявали, а те не.

Писах и тук, че на повечето хора тревата у съседа им се струва все по-зелена и колко неточно е това. Никой не знае какви усилия му коства на някого нещо и как е постигнал каквото и да е. И затова присъдите са все прибързани и нямащи общо с действителността.

Всеки пречупва видяното през собствената призма на ограниченията, опита и възприятията си за норма.

Андариел, не е само Бояна.

Последна редакция: пт, 12 май 2017, 16:22 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт