Бившият иска да му дам втори шанс....Много съм объркана ...

• 5 603
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
Не бих. Майка му пак ще се меси. Въпрос на време е да обиди пак по-гоямото дете. Защо се е развела с него първата му жена?

# 16
Каквото и да е направила той няма право да обижда детето и.Аз не бих му простила!

Хайде да не се палим толкова, защото нямаме идея нито каква е била ситуацията, нито кой какво е казал и каква е била обидата.

Всеки има право да каже истината, в която вярва, а дали ще се обидиш, зависи от начина, по който ти е поднесена и от теб самия.

Наистина не знаем конкретиката по този казус, но при наличие на посягане и обиждане на детето, на мен не ми трябва конкретика. Аз бих била до тук.

# 17
Авторката, звучиш и пишеш като петнадесетгодишна  ooooh!

По време на майчинството ти, кой издържаше финансово семейството ви? Голямото дете с вас ли беше? Къде живеехте, в чие жилище? Той грижи ли се за първото си дете? Какви са отношенията там?
Свекървата има ли някакви основания да се меси - нейно жилище, нейни пари, някак да сте зависими?
И най-вече - имаш ли брак с този мъж? А с предишния?
Опитвам се да си изясня картинката, за да дам адекватен съвет; ако не искаш - не отговаряй  Peace

# 18
мъж, вдигнал ръка и ударил жена си нееднокрано, какви точно дадени от него обещания за промяна ще го спрат да го направи пак и пак, когато отново побеснее от нещо, което не му харесва  Rolling Eyes

не бих дала шанс никога - и без да е нагрубил голямото дете

чудя се на някои отговори в темата - вие никога ли не сте се сблъсквали с насилие, за да й давате акъл да му даде шанс  ooooh!

каквато и да е тя, да оправя себе си и реакциите си и да се постарае с трети мъж да не изпада в подобни ситуации, а не да дава шанс на тоя  Crazy

# 19
  • София
Наистина не знаем конкретиката по този казус, но при наличие на посягане и обиждане на детето, на мен не ми трябва конкретика. Аз бих била до тук.

Всъщност, не той е посягал, а са се биели двамата.
Което, за мен е нещо много по- различно

От друга страна, в ситуация на " мойто и твойто", лесно се губи трезвата преценка кое е обида и кое назоваване на нещата с истинските им имена.

# 20
Ключ по молба на автора.

Общи условия

Активация на акаунт