Любители на котки - Тема 114

• 50 960
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • Тра-ла-ла
Вариант е електронна хранилка, повече купички с вода и повече легенчета с пясък. Но 1 седмица е дълъг период и котката ще пощръклее без контакт с други живи същества.

# 136
За хотел изключено, особено у нас.
Момичетата са предложили варианти, които са удачни, също съм помагала, но и на мен са ми помагали, ако трябва да идем някъде и не позволяват домашни любимци.

# 137
  • София
Хотелите са за кучета. Те са социални животни, свикнали са да излизат навън и да се срещат с хора. За котките смяната на жилището и непознатите хора ще са невероятен стрес. Дори когато идва непознат човек вкъщи, за да почисти и подмени водата и храната, обикновено е плашещо за котката. Мъро се криеше под леглото и брат ми го търсеше с фенерче, за да види дали е добре.  Grinning Гълъбинка пък напада гледачите и все по-малко хора се наемат да я обслужват. Вече за 1 седмица дори не търсят човек. Просто слагат няколко тоалетни, легени с вода и много храна.

Хотелите за котки обикновено са клетки. Сближаването на котки трае с месеци и никой не може да си позволи да ги пусне в помещение с други животни. Не бих затворила котката си за една седмица в клетка. Sad

Да се "похваля", че в понеделник кастрирахме Кирчо. Всичко мина много леко.

# 138
  • Варна
Браво за успешната операция на Кирето!  Hug
У нас много косми, много нещо!  Mr. Green Борбата е отчаяна.  Mr. Green
Днес ходих да купя хапчета против бълхи за мацките през лятото. Традиционно завъждаме гадовете през този сезон, та да взема мерки.
Та в клиниката имаше една котка. Много зла и проклета.  Mr. Green Само за да я сложат в клетката ѝ, готова за връщане на стопанката, то не бяха ръкавици и чудеса. С обработена рана на лапичка беше. Голям рев рева милото.
Като видя стопанката си, наду гайдата още по-силно. В чакалнята ревна съпричастно и едно мини пинчерче.
Скоро Магито ще бъде царица!  Grinning Тогава ще ми липсват Женито и Мила, ама пълно щастие няма.

# 139
Открих, открих консерва, която яде и търси още! Нямате си и на идея как се радвам. Joy Mr. Green

# 140
С какво успя да го излъжеш? Simple Smile

Последна редакция: пт, 26 май 2017, 10:34 от bubbata

# 141
Не съм го излъгала, както обикновено му слагам и гранулите и консервата, преди само ближеше, мръщеше се и заминаваше, сега я яде, по-късно отивам и взимам всичките налични от този вид. Joy

# 142
Ивекс, каква е консервата?

# 143
# 144
Здравейте! Тези дни при мен ще пристигне малко персийско коте. Love Мъжко е. На 1 месец и седмица е. Smile Досега не съм отглеждала коте вкъщи и искам да ви попитам дали има проблем за тази порода да не излиза и да си седи у дома. newsm78 Чела съм, че са домашни, но да си питам. Very Happy Също така кажете с какво да го храня, защото ми казаха с краве мляко, но четох, че получават разтройство..  #Crazy Как да го науча да ходи на тоалетна и да ми препоръчате някоя, която попива миризмата, не знам  newsm78 или някакъв ароматизатор да взема?  Thinking Мисля да я сложа в банята, знам ли...   35 Също кога да го откарам на ветеринар за ваксина и обезпаразитяване и кога трябва да започна да го реша. Peace Общо взето това са ми въпросите, вие си кажете всичко.  Love baby_neutral Peace Hug

# 145
Котето е ужасно малко за отделяне от майката, но явно вие сте си решили.

# 146
За да не се повтарят нещата, момичето е пуснало и тема, посъветвах я да пише тук, защото повече хора ще видят и съответно ще получи повече коментари.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=979266

# 147
Добре де, тези хора като са приятели защо не са ги обяснили нещата? newsm78 Ако те са предложили котето да се храни с краве мляко, въобще не се учудвам, че бързат да го дадат.
Дава се сухо мляко за котки докато се захрани. Примерно такова https://www.shop.zoomagazini.com/dynamic/viewProduct/10465/beaph … tenca-200-gr.html

# 148
В никакъв случай не го хранете с кисело или прясно мляко, само адаптирано за бебета котки или пък Хумана.

Точно това използвах и аз докато хранех бебетата.

# 149
Благодаря Ви  Hug

Общи условия

Активация на акаунт