Любители на котки - Тема 114

• 50 973
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Привет, момичета Hug
Отдавна не съм писала ... В петък две от нашите бебета тръгват на дълъг път от единия край на България до другия. Ще бъдат осиновени заедно. Уж всичко е точно, но ме е страх да не се окаже, че жената е несериозна. За момента уж всичко е точно, но знае ли човек Sad
И трицветната девойка ще си има стопани. Ще бъде взета след около две седмици. За нейният стопанин поне съм сигурна, защото се познаваме задочно.
Ето и няколко снимки на вече порасналите бебета Hug Стискайте им палци Peace
Скрит текст:

Как заедно? В двор ли ще живеят, ще ги кастрира ли? С какво мисли да ги храни? Има ли други животни, гледала ли е преди? Би ме усъмнило това вземане на котета на килограм. Peace

# 211
  • София
elhitza, благодаря за отговора за храната. Хубавото е, че в магазина я прегдлагат насипна и ще взема малко за проба. Жената силно ми я препоръча.
Много сладки котета видях по-нагоре. Heart Eyes
_Зизy_, стискам палци. fingerscrossed

# 212
  • София
Е  ти пък на килограм.
И моите са две именно за да не им е самотно.
И ме е яд, че още отначало не взех две едновременно. Пак са сестри, ама имат 8 месеца разлика във възрастта.

И да ви се оплача, кучетата са убили едното ми коте от работата. Беше много пухкава и сладка и ми е много мъчно за нея.
Обаче си беше скитница и не можеше да я накараш да седи само вътре.

# 213
  • Козлодуй
 _Зизy_  късмет на малките пожелавам и много хубав живот Simple Smile Много са красиви на снимките Simple Smile

# 214
Гледали са. Ще бъдат кастрирани, разбира се. Други животни нямат, ще се гледат вкъщи. Искат две за да не бъде само. Ще бъдат хранени с храните, които и до сега сме давали и които съм й казала да дава.
И мен ме озадачи желанието й да вземе две в началото, но доста писахме и се надявам да няма проблеми Peace
Предупредила съм я, че искам редовно да ме осведомява за това как са котетата - текстово и със снимки.
Няколко пъти поиска да заплати транспорта, а след това и клетката, в която ще пътуват, което също ме навежда на мисълта, че притесненията са само в "моя телевизор".

# 215
Гледали са. Ще бъдат кастрирани, разбира се. Други животни нямат, ще се гледат вкъщи. Искат две за да не бъде само. Ще бъдат хранени с храните, които и до сега сме давали и които съм й казала да дава.
И мен ме озадачи желанието й да вземе две в началото, но доста писахме и се надявам да няма проблеми Peace
Предупредила съм я, че искам редовно да ме осведомява за това как са котетата - текстово и със снимки.
Няколко пъти поиска да заплати транспорта, а след това и клетката, в която ще пътуват, което също ме навежда на мисълта, че притесненията са само в "моя телевизор".

Това е чудесно Hug Успех на малчуганите желая  Heart Eyes

# 216
За тези, които хранят с аплауз - в petmall има намаление на гранулите с патешко и пилешко, с безплатна доставка  Peace

# 217
  • Варна
Бебето си има име - Лео.
 Heart Eyes

# 218
Много красив Лео Heart Eyes

# 219
  • София
Сладък, сладък Лео. Отговаря си на името. Ще стане голям лъв! Heart Eyes

# 220
Страхотни котачета сте показали. Heart Eyes
Зизу, чудесна новина, дано всичко е наред. Hug

# 221
  • Варна
Благодаря  bouquet . Винаги,когато сте пускали нова тема,съм ви гледала  с удоволствие. Лео  в събота е на ветеринар,ще повторим вътрешното обезпаразитяване,ако се наложи и външно,а ако е достатъчно голям ще му бием и ваксина,тъй като  предишната ми писана  се разболя от котешка калицивироза. Та сега съм си взела поука от тогава,а и покрай вашата тема научих много и сега ще си се гледаме правилно. bouquet
 Замислям се  и дали да не му сложа и чип.  newsm78
Вашите пухчовци чипирани ли са ?

# 222
  • София
Сладур е Лео.

Моите не са чипирани, ама и не излизат от вкъщи.
Да се надяваме, че няма и да открият начин да излизат....
Но са прилежно ваксинирани, че да не им донеса нещо отвън.
Кучо ще му сложа чип, обаче.

# 223
  • Козлодуй
Лео е за завиждане щом ще го гледате правилно много е красив Simple Smile

# 224
  • Тра-ла-ла
Ние днес бяхме на вет. За 10 дни черничкото е наддало 40гр, а другото само 10гр. Shocked Да видим след повторното обезпаразитяване дали нещата ще се стабилизират Praynig

Общи условия

Активация на акаунт