Любители на котки - Тема 114

• 51 415
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Привет момичета. знае ли някоя от вас, има ли храна насипна Аплауз, която да е цветна и на фигурки. Подозирам, че на наивният ми мъж са продали някакъв голям боклук.
Ние бяхме малко болни. Пухчо повръщаше 2 дни и сега е на инжекции. Подобрява се , довечера е последната. Може и да е изял нещо, дето не се яде. Той има този навик. Колкото и да го дебнем и пазим и да чистим, все от някъде намира по нещо.

# 331
  • на брега на морето
Благодаря, сладурчета

Мисля, че няма насипна, на фигурки и цветна Аплауз. Ние купуваме в пликове, кафяви кръгли гранули е. Цветната храна е боядисана - търговски трик и хич не е полезна.

# 332
Абсолютно подкрепям за цветната храна.

Гранулите са тъмни, защото и съдържанието на месо е високо, така би трябвало да бъдат всички гранули.

# 333
То всъщвост има такава храна, но много се ядосах когато видях че е цветна. Аплаус биха ли допуснали некачествена храна?

# 334
Има в кварталния и много евтина едноцветна, така че не залагайте само на цвета.

# 335
Купувала съм и големи пакети на Аплаус, никога не е имало оцветена гранула.

# 336
Ai_Vi , кава красота Simple Smile крака като на зебра ...
Аз пък купих от тази храна , похвалиха ми я
Скрит текст:
повече я харесва отколкото храната Леонардо

купихме и драскалка , ама май не може още да разбере предназначението й

Последна редакция: сб, 10 юни 2017, 18:50 от Мимито & Светла

# 337
Мимито & Светла, как сладко си е полегнала!  Heart Eyes

Orijen е хубава храна, спокойно можеш да ѝ даваш такава.

# 338
Даже споделих с хората от които купихме Китта , понеже и те живеят в Бургас , и си говорим по вибъра, радват се да им показвам снимки колко е пораснала... много прилича визуално на баща си Simple Smile Като им показах тази снимка дето спи , те ми снимаха и татко й , и той спящ в момента хахаха
 И те ме питаха откъде съм  взела тази храна , че да купят на таткото на Китта Simple Smile

# 339
  • на брега на морето
Аплаус биха ли допуснали некачествена храна?
Всичко може на тоя свят. Ако цветните гранули не са много отдели ги от кафявите. Аз така правех с цветните гранули на плъхчето, а храната му беше една от най-скъпите.
Много ти е хубаво котето.

Последна редакция: сб, 10 юни 2017, 19:10 от Котьо

# 340
  • София
Да Ви покажа един мамин спящ, от преди минути.  Rolling Eyes
Скрит текст:

Ах, как бих му нащипала шарените гащички!

# 341
За Аплаус точно във варианта със сьомга и пиле, четох в зооплюс ревюта, че се оплакват, че формулата е сменена и котките въобще не я харесват.

За тази храна какво мислите?

https://zoomagazin.eu/bg/kategorii/planet-pet-27172/top-oferta-p … maha-1-5-kg-46081

От известно време започнах да оставям храна на уличните котки пред блока, обаче ми идва доста скъпо да им давам Аплауз, те са 4-5 котки, и търся някакъв по-евтин вариант.

# 342
Каквото и да даваш на улични е по-добре от нищо. Аз давам евтини гранули или дроб я хляб с бульон. Много са гърлата, няма как със скъпи неща да храня. Всяка вечер ме чакат, а храня вечер да не дразня съседите, пък и през деня се крият не висят пред блока.

# 343
Не мога да им давам манджи и по-мокра храна, защото ги изнасят извън паничката и цапат, съседи се сърдят (нормално). Със сухата храна добре се получава, обаче един пакет Аплауз от 7.5 кг свършва за по-малко от 2 месеца за Пури и тях, което ми идва твърде много. Ще видя какво ще ми препоръчат по-евтино.

# 344
Купувала съм по 2.0-3.5лв. евтини гранули, но за мен са по-опасни от хляба при постоянно даване. Купувах пуешки бутчета и ги сварявах много в скороварката. Може бульон от дроб, фенери. Махах костите, месото и бульона, който е доста мазен с хляб дробя я до сухо и им го сипвах, направо на земята. Както казах вечер да не в пред очите на съседи. Имам и разрешително от общината. Бройката варира +\- 10.

Общи условия

Активация на акаунт