Школи и индивидуални уроци за седмокласници

• 81 661
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
Аха, обаче ей сега ми казаха подобна цена при друга - 50 лв. за 1 ч. 20 мин. Как пък точно определи това време...
Ами 1ч. 20 минути са точно два учебни часа (80 мин.) и толкова обикновено са частните уроци.

# 226
Пак добре .Проверих за детето на моя приятелка при моя позната за 90мин частен урок 60лв.за 7кл. по БЕЛ.

# 227
  • София
Здравейте, търся школа за подготовка за НВО в района на Манастирски ливади, Гоце Делчев, Мотописта. Живеем в района и ми се иска да е на пешаходно разстояние или не повече от 1-2 спирки. Ако са съботно-неделни курсове още по-добре. Не намирам нищо подобно в мрежата. Дъщеря ми е добре с математиката като цяло, но ми се иска нещо за поддържане на темпото и с повече насоченост към типа задачи на матурите.

# 228
  • София, Манастирски ливади
Бих Ви препоръчала за математика г-жа Котиркова от школа Арете. Намират се на ул. Дойран, близо до кръстовището с Гоце Делчев.

# 229
Здравейте,
можете ли да ми препоръчате учител за индивидуална подготовка за НВО по МАТ.
Става въпрос за София, района на Младост.

Благодаря предварително.

# 230
Здравейте! Може ли да ми препоръчате добър учител по БЕЛ за подготовка за НВО 7 клас? Ако е в района на Надежда, Люлин - още по-добре. И как вървят цените на частните уроци?

# 231
За Люлин школа Елит, над Хепи.Синът ми беше индивидуално, 12 клас.Много е доволен, справи се чудесно.И за 7 знам,че са добри.

# 232
Здравейте!
Искам да попитам: Вярно ли е, че подготовката за матурата след 7 клас се различава от тази за оценката в училище?
Материалът за матурата бил различен от това , което се взима през учебната година? Говорих с две учителки, едната казва, че няма разлика, другата , че има.

# 233
  • София
НВО след седми клас е на материала, взет в училище в пети, шести и седми клас.
По математика може да има една-две по-трудно задачи във втория модул, но отново са от изучаван материал.

# 234
  • София
Здравейте! От днес съм във форума и ще помоля, ако може някой, да ми помогне. Внукът ми е 7 клас, има нужда от частни уроци по математика. Моля да препоръчате учител. Той живее в района на 43 училище (София, кв. Илинден). Благодаря на всеки, който отговори. Успешен ден на всички!

# 235
Здравейте, интересувам се от добър преподавател по математика, в район Лозенец или наблизо, който започва да готви за НВО за 7 клас. Искаме да започнем още от 6 клас! Мерси предварително!

# 236
  • София
Търся отзиви за курсовете по математика и БЕЛ за НВО в 7-ми клас в ИЧС (София)?
Ще съм благодарна да споделите мнения!

Успех на всички деца!

# 237
Търся учител по математика за подготовка за НВО в 7 клас с възможност да преподава на детето ми онлайн.

# 238
Привет, малко да побутна темата има ли препоръки за добър преподавател в Лозенец или южните райони по математика за 7ми клас?! Ако не моля, препоръчайте такъв за онлайн уроци! Благодаря Ви!

# 239
Здравейте, може ли да ми препоръчате преподавател за индивидуални уроци по математика за подготовка по НВО за бъдещ седмокласник в районите - Бъкстон, Павлово, Манастирски ливади, Борово, Гоце Делчев, Стрелбище?

Общи условия

Активация на акаунт