Школи и индивидуални уроци за седмокласници

• 80 703
  • 290
  •   2
Отговори
# 285
  • Пловдив
Здравейте, търся за град Пловдив. Някой има ли впечатления за добър учител по БЕЛ за седмокласник.  Готви се за Математическа Гимназия.  От 3години посещава школа Еврика по математика.  Но с БЕЛ му е трудно и е нужна допълнителна сериозна подготовка.  Благодаря,

# 286
Индивидуалният урок каква цена е и кого трябва да търся?Става въпрос за седмокласник и да не е онлайн.

# 287
  • София
Индивидуалният урок каква цена е и кого трябва да търся?Става въпрос за седмокласник и да не е онлайн.
Цената е според учителя и според населеното място.
Втората част на въпроса е още по-трудно за отговор.

Плащала съм 50 лв., когато познати плащаха 30-35 лв.
При това моето дете бе без пропуски, с интерес и познания по предмета, за разлика от познатите.
Тези 50 лв. ги плащах вече от 1.5 г. за другото си дете 8-9 клас, при това само онлайн, бе със затруднения по предмета и онлайн се получиха нещата.
Същият този учител за друг седмокласник каза, че ще са нужни 2пъти седмично уроци, т.е. цената *2.

# 288
Влизате в сайта на учители.бг /примерно/ и филтрирате, четето оставените отзиви, наслагвате информацията спрямо специфики при вашето дете /с мъж или жена, с млад преподавател или с по-възрастен и каквото се сетите/, бюджет, логистика, времеви възможности и ... пробвате.

# 289
Понеже от тази тема преди две години научих за школа Клас (гр. Варна) и г-жа Ивелина Бояджиева, преподавател по БЕЛ, много бих искала да дам положителен отзив. Изключителен преподавател и учител по призвание.

Това е второ канидидатстване след 7-ми клас в семейството (имам по-голяма дъщеря) и малко или много знаех какво предстои. Този път, обаче, подготовката мина толкова приятно и спокойно,че не мога да спестя мнение тук.

Силно съм впечатлена от процеса и горещо ви препоръчвам тази школа и тази госпожа.
Дъщеря ми има 93 точки на матурата, при условие ,че беше изпуснала две години в бг училище и се налагаше да наваксва с доста материал.
Изключително харизматичен преподавател и децата я заобикват веднага.
Колко хубаво би било да има повече такива учители !

# 290
  • София
Здравейте! Може ли да препоръчате учител по математика от школата Регалия, гр. София? За сега само за Емилия Димитрова ви казаха.

Общи условия

Активация на акаунт