Школи и индивидуални уроци за седмокласници

• 75 292
  • 306
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, може ли да ми препоръчате преподавател за индивидуални уроци по математика за подготовка по НВО за бъдещ седмокласник в районите - Бъкстон, Павлово, Манастирски ливади, Борово, Гоце Делчев, Стрелбище?

# 271
Привет, може ли да ме ориентирате за цена за 1 час по математика за подготовка за НВО 7 клас при частен учител? И достатъчен ли е този 1 час на седмица. На мен малко ми се вижда, но знам ли...
За София става въпрос.

# 272
  • София
Не е достатъчен. Мин. 2 учебни часа трябват (час и половина астрономически)
Цена от 25 лв нагоре за учебен час.

# 273
2 астрономически часа седмично с домашно вс седмица/ 40 лв.

# 274
Златенцето, това 40 лв. за двата часа ли е, или 1 астрономически е 40 лв.?

# 275
За двата, като понеже ходеше от 5 клас при този учител (общо 3 години), мисля че в някакъв момент станаха 35 лв.

# 276
Зависи колко са пропуските в знанията. Най-добре си знаете детето.

# 277
Плащахме по 45 лева за урок от 45 минути. Имаше два урока на седмица.

# 278
Тази цена от 45лв. за един учебен час за София ли става въпрос?За един учебен час какво може да се научи?

# 279
  • София
Тази цена от 45лв. за един учебен час за София ли става въпрос?За един учебен час какво може да се научи?
Може, зависи от нивото на детето.
Всъщност се каза, че са 2 часа седмично.

# 280
2 учебни часа и дълги домашни, но през втория срок били 3 часовете (така ми каза щерката току що).

# 281
При нас на курса бяха 3 часа и половина астрономически по БЕЛ и много домашни.По Математика не са ходили.

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 16:09 от malinkap

# 282
  • София
Имаш предвид астрономически Simple Smile.

На мен 3 часа и половина астрономически ми се струва страшно много. Аз самата няма да мога да се съсредоточа толкова време, че и да запомня всичко. А ако трябва и още толкова по математика, това е повече от работен ден, защото трябва да има и почивки. Може би това е времето с почивките?

# 283
Да, не знам откъде ми хрумна тази дума.С почивка е 3 часа и половина.Домашните бяха още 3.

# 284
  • София
Здравейте!
Синът ми е в 7-ми клас. Ходи на школа по БЕЛ. В групата са 9-10 деца. Виждам, че този начин на обучение не е за него и искам да го отпиша.
Препоръчайте ми учител за индивидуални уроци. Може и да е учител от школа, който да работи само с него или най-много да е с още едно или две деца заедно. Става въпрос за София. Живеем в Илинден, близко сме до станция на метрото.
Може да ми пишете и на лични.
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт