Голямата тема за малките масла - 17

• 77 046
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
От Зоя си бях взела бутилирани масла- ок са си, но взех и едно наливно - шипково- то ми е съмнително, защото е със засилен червен цвят и цапа дрехите. Преди година съм ползвала шипково бутилирано на Алтея или Акамути /не помня /и си беше безцветно почти, не ми цапаше....После имах шипково на Ривана- и то не беше  цветно, миришеше ми на рибено масло, а това наливното няма сякаш нищо общо с тях.
Повече наливни не искам да взимам!

ПП И аз препоръчвам арганово за грижа за косата. Без арганово изобщо не оставам. Редовно си правя маски на косата с него плюс зехтин и др. масла.

# 526
  • София
А какво ви е мнението за маслата на Икаров? Аз си взех такова бадемово и не мога да сравня с друго освен кокосово, но ми изглежда добре за сега.

# 527
  • Варна
С цел превенция от въшки аз леко намокрям с чаено дърво тампон за уши и мацвам леко край ушите и тук-там по косата и / или слагам в шампоана. Не е имало кожни реакции. На голяма площ не бих прилагала самостоятелно. Hands V
Благодаря!
Миоки, също и на теб близо!

# 528
Така лии.. това значи ли, че са с лошо качество?

Не съм ги пробвала наливните , на етикетите си пише произход Китай и поради тази причина, отиди и ги виж цените бяха доста тънки на наливните по памет скоро не съм ги гледала

# 529

Не съм ги пробвала наливните , на етикетите си пише произход Китай и поради тази причина, отиди и ги виж цените бяха доста тънки на наливните по памет скоро не съм ги гледала
Разгледах ги тези, които ме интересуват и пишеше, че са произведени в Перу, Мароко, България. Не видях Китай. Ще питам в магазина дали са качествени и дали ще ми ги препоръчат, но надали ще ми кажат истината.

# 530
Какво масло би било подходящо за мигли , което да няма противопоказания ако попадне в очите ?

# 531
Базово Simple Smile

# 532
Какво масло би било подходящо за мигли , което да няма противопоказания ако попадне в очите ?

Казват, че рициновото масло е много подходящо за мигли.

# 533
маслото от чаено дърво наистина ли помага при пъпки. Преди цикъл ми излизат няколко и много ме дразнят. Вместо от чаено дърво мога ли да използвам лавандулово. Дали ще има същият ефект

# 534

Разгледах ги тези, които ме интересуват и пишеше, че са произведени в Перу, Мароко, България. Не видях Китай. Ще питам в магазина дали са качествени и дали ще ми ги препоръчат, но надали ще ми кажат истината.

За това казвам, че е най-добре да се провери, в магазина под всяко си пише произхода, както и на повечето им други продукти.
Simple Smile В магазина естествено че ще ти кажат че са върха на качеството или ще ти препоръчат конкретна марка.

# 535
Аз редовно купувам оттам неща , но само бутилирани .  Смятах и аз да взема онзи ден някое наливно , но бях отишла за конкретни артикули и не се загледах. така , като се замисля , може да има производство за добиване на билкови екстракти и в Китай, въпрос на технология. А самите билки не са ли си по региони , от които се събира плода / корена , листата/ newsm78 ?
Защото например една марула си е от ЮАР , Мадагаскар . Няма как да я отглеждат в Китай . Но е напълно възможно там да я извличат, и после в контейнери, и хоп- у нас.
Стана ми интересно .

# 536
Здравейте, някой от вас ползва ли Шипково масло за маслени маски на коса? Бях си го взела с цел третиране на околония контур, но след 2 месеца му изтича срока на годност , а имам доста останало количество и ми се иска да го оползотворя.

# 537
Здравейте, някой от вас ползва ли Шипково масло за маслени маски на коса? Бях си го взела с цел третиране на околония контур, но след 2 месеца му изтича срока на годност , а имам доста останало количество и ми се иска да го оползотворя.
Слагай смело в маска за коса.  Peace

aya_2012, на мен ми помага чаеното дърво. Лавандула не съм пробвала.

# 538
  • В полите на Пирин планина
Лавандуловото е хубаво за успокояване на скалпа. Действа леко охлаждащо.
За пъпки, изпитано върху един тийнейджър, действа маслото от чаено дърво и маслото от невен / то е базово, но има антисептично действие /. Не, че спряха да излизат, но бързо се свиват и завехват, без да стават големи или гнойни.

# 539
  • Варна
маслото от чаено дърво наистина ли помага при пъпки. Преди цикъл ми излизат няколко и много ме дразнят. Вместо от чаено дърво мога ли да използвам лавандулово. Дали ще има същият ефект

Аз преди няколко дена благодарение на чаеното дърво се отървах от две упорити пъпки така,че действай! Лавандуловото по-скоро за освежаване,но не и за пъпки,но ако искаш може да пробваш.

Общи условия

Активация на акаунт