Голямата тема за малките масла - 17

• 77 029
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
За шипковото масло- освен, че можеш в маски за коса, можеш да слагаш в лосионите си за тяло или директно да мажеш деколтето, ръцете си и каквото пожелаеш с него. Аз така доизразходвам масла и кремове, когато искам да си отворя нова бутилка с ново масло или нов крем.

# 541

tays, избора на наливни масла не е чак толкова голям, колкото на бутилираните,а и бутилираните на зоя се внасят наливни и тук просто се пакетират.

# 542
  • Варна
За шипковото масло- освен, че можеш в маски за коса, можеш да слагаш в лосионите си за тяло или директно да мажеш деколтето, ръцете си и каквото пожелаеш с него. Аз така доизразходвам масла и кремове, когато искам да си отворя нова бутилка с ново масло или нов крем.

Не трябва да се излага на слънце,ако се е намазала с шипково масло!
 Ако ще се маже,да е вечер!

# 543
ееее, аз  слагам слънцезащитен крем, когато илизам на слънце.  За мен се подразбира това.
Иначе, да, вечер.

# 544
Значи трябва да си поръчам и от чаеното дърво. Имах лавандулово и се чудих дали ще ми минат от него. Иначе през тинейджърските ми години нямах никакви пъпки или много рядко ми излизаха. Но сега нещо от хормоните сигурно преди цикъл ми се появяват няколко и стават големи. За какво друго мога да използвам това масло от чаено дърво, защото ако го взема ще му мине годността докато го изхабя

# 545
  • Варна
Значи трябва да си поръчам и от чаеното дърво. Имах лавандулово и се чудих дали ще ми минат от него. Иначе през тинейджърските ми години нямах никакви пъпки или много рядко ми излизаха. Но сега нещо от хормоните сигурно преди цикъл ми се появяват няколко и стават големи. За какво друго мога да използвам това масло от чаено дърво, защото ако го взема ще му мине годността докато го изхабя

Чаеното масло може освен за акне и пъпки да се използва за гъбички,за въшки,може да се добави към шампоана за коса.

# 546
И в аромалампа , и като добавка към препарат за миене на пода  Laughing
Аз съм си купила , но още не знам как мирише , стои ми неотворено newsm78

# 547
  • Варна
И в аромалампа , и като добавка към препарат за миене на пода  Laughing
Аз съм си купила , но още не знам как мирише , стои ми неотворено newsm78

Ох,аз не бих го сложила в аромалампа Confused Не ми мирише много приятно,но всеки е различен.

# 548
Мирише ми на ракия. Не бих измила пода с него. Като бях с обрив се намазах с него и така воняях, а трябваше да излизам. Мих, мих и миризмата си оставаше. Иначе добре ми се отрази на пъпките.
Grinning

# 549
  • Варна
Мирише ми на ракия. Не бих измила пода с него. Като бях с обрив се намазах с него и така воняях, а трябваше да излизам. Мих, мих и миризмата си оставаше. Иначе добре ми се отрази на пъпките.
Grinning

Така е на нещо като ракия мирише JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 550
  • Варна
На мен не ми мирише на ракия, а нещо дървено... Специфичен аромат е.

# 551
Аз затова внесох пояснението , че не съм го отваряла . Е , значи , препоръките ми остават за други аромати  Joy
И на моето в такъв случай ще му изтече срокът на годност.
То , че вертивер съм взела , и ММ ми вика "шаманка" и не дава да паля. А аз си го харесвам  Joy

# 552
  • София
Сега бях на козметик и й споделих за маслоеното измиване и че го правя с бадемово масло. Тя каза, че е много хубаво, но бадемовото специално не било за лице, а за коса, вежди и мигли, защото засилвало окосмяването.
Чували ли сте нещо подобно?

# 553
  • В полите на Пирин планина
На мен не ми мирише на ракия, а нещо дървено... Специфичен аромат е.

И на мен. Малко остро ми е, но вече съм му свикнала. Помага при пърхут на мъжете в къщи.

Бадемовото масло наистина стимулира растежа на косата, но чак да предизвика окосмяване на лицето не мисля.
За лицето ми харесва жожоба, масло от камелия, шипково масло, масло от марула, масло от семки на краставица, масло от шафранка.

# 554
Сега бях на козметик и й споделих за маслоеното измиване и че го правя с бадемово масло. Тя каза, че е много хубаво, но бадемовото специално не било за лице, а за коса, вежди и мигли, защото засилвало окосмяването.
Чували ли сте нещо подобно?

Не, аз не съм, но дори и рициново, което уж го дават за буен разтеж на мигли и вежди, не ми се отразява по този начин. Няма как да промениш един слаб генетично косъм в дебел и силен с масла. Ако по природа (или хормонално) нямаш мустак, от измиване с масло, няма да ти порастне  Peace

Общи условия

Активация на акаунт