Голямата тема за малките масла - 17

• 77 031
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
момичета благодаря за съвети, утре ще си поръчам едно масло от чаено дърво да имам вкъщи. Иначе за колко време изсъхват пъпките

# 556
  • София
За съжаление аз си имам мъх над горната устна, който не искам да подхранвам допълнително Simple Smile Явно оставям бадемовото масло за коса и мигли, а лицето ще го третирам с кокосово за сега Simple Smile

# 557
Не бой се Simple Smile Мъхът няма да стане мустак, но ако ще си по-спокойна, смени го. Кокосовото е комедоногенно обаче, внимавай да не ти запуши порите.

# 558
с кокосово недей

# 559
  • София
Еее, страшни сте  bouquet
Добре, ще си взема друго за лицето  Peace Благодаря!

# 560
С бадемово масло препоръчват да се мажат бебетата, така че няма страшно за лицето.

# 561
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, къде мога да прочета как да си правя маслено измиване и колко често е добре да се прави?

# 562
  • Варна
Здравейте Simple Smile, къде мога да прочета как да си правя маслено измиване и колко често е добре да се прави?

Като напишеш в гугъл маслено измиване ще ти излязат доста статии.Мажеш избраното масло или масла,масажираш така няколко минутки и след това с нагорещена и изцедена кърпа попиваш маслото от лицето.Аз го правя всяка вечер,но може и 1-2 седмично.Ти си прецени.

# 563
*Padme*, пробвай и с търсачката във форума. Има писано в доста теми  Peace

# 564
И действа ли наистина дълбоко почистващо на порите или просто подхранва и омекотява?

# 565
  • Варна
 Действа повече от добре особено ако си нацели човек маслата. Практикувам го от години кога редовно кога не толкова поради мързел  Laughing. Аз да ви кажа каква я свърших. Съвсем импулсивно се сдобих с масло от пачули. Всичките ми любими парфюми съдържат тоя аромат и покупката си беше супер импулсивна. В момента и душ гелът ми и кремът за крака и олиото за коса миришат на него  Laughing дет се вика тотално се напачулих  Joy. Малко е тегав аромата сам по себе си,но на мен ми действа някак зареждащо. Тая вечер мисля да капна няколко капки в микса за маслено измиване и ще видим какво ще се получи.

# 566
И действа ли наистина дълбоко почистващо на порите или просто подхранва и омекотява?
Това до скоро беше най-ефективното нещо, което съм прилагала в борбата с черните точки. По-добре почиства и от салицилова киселина при мен.

prinzesata, честно, това пачули идея си нямам как мирише  hahaha

# 567
  • Варна
И на мен ми е много любопитно как мирише,но ми идва малко скъпичко.Може би по-нататък ще го купя за да видя как мирише и как ми действа!

# 568
  • Варна
 Миоки тежка миризма е земна,но е основа на парфюми като Черната рокля на Герлен, Ангел и демон на Живанши, Градинте на Ермес все мои любимци.

# 569
Миоки тежка миризма е земна,но е основа на парфюми като Черната рокля на Герлен, Ангел и демон на Живанши, Градинте на Ермес все мои любимци.
А, значи ще ми хареса. Черната рокля ми е един от постоянните в колекцията  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт