Голямата тема за малките масла - 17

• 77 039
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
*Padme*, пробвай и с търсачката във форума. Има писано в доста теми  Peace

През телефона не става търсенето Sad.
Благодаря на всички за информацията  Hug, горе-долу придобих представа и тези дни като пусками компютъра ще си намеря моите масла и ще го пробвам Simple Smile

# 571
С няколко думи: мажеш щедро количество масло, на сухо лице. Масажираш, докато се разтвори гримът и след това, с влажна кърпа изтриваш маслото. ПРи необходимост (ако си била с повече грим) можеш да повториш процедурата.
После ако искаш, можеш да се измиеш и с някакъв измивен гел, да минеш с мицеларна вода или да не се миеш с нищо друго - според индивидуалните предпочитания. Можеш да го правиш всяка вечер или по-рядко, отново е индивидуално.

# 572
  • Варна
 Брех аз защо така жестоко се прецаквам? Клеча над купа с гореща вода преди да намажа маслата  newsm78  Laughing Laughing Laughing. Миоки на сухо лице става ли? Никога не съм пробвала.

# 573
На абсолютно сухо лице с всичкия грим, слънцезащита и такъми. Само спиралата си махам отгоре, отгоре, че да не си размазвам чернилка по лицето.

# 574
сусамовото масло дали е подходящо за масленото измиване?

# 575
При суха кожа кое масло е подходящо и пак ли може да се прави ежедневно?

# 576
  • Бургас/Пз
С две ръце препоръчвам маслото от малинови семки за маслено измиване на лице и от жожоба за очите. Вече втората седмица ги ползвам и съм изключително доволна. Правя масленото измиване само вечер. Преди да започна, сутрин като се стана винаги имах някакъв себум по лицето, който изпитвах нужда да отмия и ползвах пяната на Филорга или друг подобен продукт. От две седмици нямам този проблем и съм изключително доволна. Ех, ако можеше и за петната да намеря такъв ефективен и бърз метод, щях да съм 7-мото небе.  Peace

# 577
За петна мисля, че препоръчваха рициново. Мажете се и не се отказвайте! Grinning

# 578
За петна мисля, че препоръчваха рициново. Мажете се и не се отказвайте! Grinning
И после брада и мустаКи  hahaha

# 579
И после брада и мустаКи  hahaha
Ее и аз имах такива опасения, но ми казаха тук в темата да не се притеснявам. Изхабих цяло шишенце и нищо ми няма.

# 580
И действа ли наистина дълбоко почистващо на порите или просто подхранва и омекотява?
Това до скоро беше най-ефективното нещо, което съм прилагала в борбата с черните точки. По-добре почиства и от салицилова киселина при мен.

prinzesata, честно, това пачули идея си нямам как мирише  hahaha

Защо до скоро? Моля те сподели ако си открила нещо по-ефективно  Praynig

# 581
Скрит текст:
И действа ли наистина дълбоко почистващо на порите или просто подхранва и омекотява?
Това до скоро беше най-ефективното нещо, което съм прилагала в борбата с черните точки. По-добре почиства и от салицилова киселина при мен.

prinzesata, честно, това пачули идея си нямам как мирише  hahaha

Защо до скоро? Моля те сподели ако си открила нещо по-ефективно  Praynig
Открих, да. Ретиноидна киселина, но има доста условности и не понася на всички. Можеш да прочетеш повече в тази тема

# 582
Момичета, не забравяйте да прочетете кои масла са подходящи за вашата кожа, не е все тая какво си мажете Simple Smile
Особено да внимават дамите със странен или смесен тип кожа.

# 583
Хубаво нещо са маслата ,но това с миризмата си е кофти .

Шипковото като се намажа вечер и сутринта се събуждам все още с този аромат на риба . Сложих доста и не съм попила с кърпа , там ли е бил проблема ?

Кокосовото стана хит за масло за тяло , но след известно време след нанасянето мирише на гранясало . А е пълно с клипчета на жени и момичета които сутрин стават , сутришен душ и след това мажат цялото тяло с кокосово масло , обличат се и излизат  newsm78 с външни дрехи не съм пробвала , но по домашните все остава масло и е трудно за пране .

Тъй като в момента свалям някое друго килце и искам да хидратирам кожата на тялото си какво бихте ме посъветвали ?

# 584
Винаги изтривам всичкото масло с влажна кърпа, не оставям масло на лицето. За сега нямам миризма на гранясало. Винаги пера кърпата на ръка веднага със сапун, без да се престаравам и веднъж седмично пера всички кърпи в пералнята.
За тяло смесвам винаги малко масло с лосион за тяло, не съм се мазала с чисто масло само. Едно време докато мажех сина ми с масла докато беше бебе, всичките му бодита бяха омирисани на гранясало, така че гледам да не попада върху дрехите в големи количества и пера на висока температура такива дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт