Къде в Пловдив? - 71 тема

• 72 961
  • 772
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Здравейте,от къде модернидънки за по -едри тийнеджъри? Rolling Eyes

# 226
  • Пловдив
Момичета,трябва ми лятна школа по английски за кв.Тракия... Thinking за дете завършило 4клас.

# 227
Мистик, Фарос не стават ли?

Последна редакция: вт, 23 май 2017, 22:01 от Анонимен

# 228
В Тракия Плаза има школа и виждам че има доста деца на различна възраст, но какво е качеството и организацията не знам
Също съм виждала и реклами че и в Аримаг има

# 229
Здравейте, ламиниране на коса да знаете в някой салон да се прави?

# 230
  • Някъде там
Здравейте,от къде модернидънки за по -едри тийнеджъри? Rolling Eyes

Зависи колко големи ви трябват ,моя носи мъжка номерация 180/80кг и купувам от мола /Кенвело,НМ,Уайкики и др.  или от Руският пазар - там има две ,три магазинчета които зареждат турски дънки с добро качество са и имат интересни модели от 25 до 40-на лева, при такава цена един сезон да ги носи ме устройва  Grinning

# 231
  • София
къде има големи и добре заредени китайски магазини? /ако може и адреси още по-добре/

# 232
Знаете ли, дали около Сточна гара има паркинг, безплатен или с месечен абонамент?

# 233
къде има големи и добре заредени китайски магазини? /ако може и адреси още по-добре/
На първо четене: във Форума в Тракия/ на втория етаж/, до Полиграфията има Панда/ работят и в неделя/ и  на Главната- ЕвроЛенд/ в близост до Общината/......тези са май най- големите за които се сещам newsm78

# 234
Panda има и в Тракия, срещу ДКЦ 5.

# 235
  • Майничка
Към изброените - още един, на "Петко Д.Петков", след кръстовището с "Кап.Райчо", в посока "Св.Петка", веднага след дюнерите.

# 236
Голям китайски на 2 етажа има в Сити център - на Иван Вазов - срещу Библиотеката
Мисля, че са същите собственици като на този на Петко Д. Петков

# 237
На Брезовска има китайски - вляво новия търговски център.
И до кръстовището на Руски с 6ти септември (до Банксервиз блока) - там не съм влизала, само по табелка го знам  Blush - мисля е за дрехи.

# 238
В Халите на Главната - на 3-я етаж също. Има китайски и на Ритейл парк - не знам дали не е Панда и той.

# 239
  • Пловдив
Здравейте.От къде мога да купя куфар р-р 55/40/20 по-евтин.

Общи условия

Активация на акаунт