Къде в Пловдив? - 71 тема

• 73 720
  • 772
  •   1
Отговори
# 240
  • о`майна лунна нощ е
Здравейте.От къде мога да купя куфар р-р 55/40/20 по-евтин.

В Илиенци посетих преди около месец два от магазините там. Търсех конкретен модел на Естил, но предлагаха и много други, вкл. бюджетни варианти. Дясното коридорче - първият магазин е почти в началото, а втория, който е и по-зареден, е навътре - продължаваш по десния коридор, но гледаш магазините, които са разположени по средата на търговския център. Достатъчно стока вадят и лесно ще се ориентираш.

# 241
Момичета,трябва ми някой който изкупува буркани Rolling Eyes Помагайте!

В Смирненски, в началото на ул. Генерал Колев като влизаш откъм Пещерско шосе, още в самото начало на улицата, от дясно има пункт за изкупуване на буркани, бутилки и картони. В четвъртък мога да проверя и на какви цени ги изкупуват.

Peace
Телефон ако откриеш... Hug

Телефон няма. Днес видях цените - за бурканите в зависимост от размера и вида са от 5 ст  до 40 ст за големите буркани.

# 242
  • Пловдив
 bouquet

п.п.За заниманията по Английски в кв.Тракия...Това в Тракия Плаза не организира занимания лятото,а Слънчоглед ме втрещиха с цена-159лв. за 3 седмици,всеки ден от 13,30-16,30ч.

Последна редакция: чт, 25 май 2017, 10:12 от mystic woman

# 243
  • Пловдив
bouquet

п.п.За заниманията по Английски в кв.Тракия...Това в Тракия Плаза не организира занимания лятото,а Слънчоглед ме втрещиха с цена-159лв. за 3 седмици,всеки ден от 13,30-16,30ч.

Прескочи ги Слънчоглед  Wink. Мръдни към ПУ-то.

# 244
  • Пловдив
bouquet

Прескочи ги Слънчоглед  Wink. Мръдни към ПУ-то.
За деца ли става дума?Щото търся за сина ми след 4-ти клас.

# 245
bouquet

Нормално...
Лингуа Мунди - 210 лв
Евро Алианс - 180 лв

Колко по-малко да е - виж колко часа са (учебни броят) ...

# 246
  • Пловдив
Може...на мен ми е скъпо Grinning

# 247
  • Пловдив
bouquet

Прескочи ги Слънчоглед  Wink. Мръдни към ПУ-то.
За деца. Там е Максимум(50 метра след ПУ). Ако разшириш диапазона, има и други, но ти се държиш за Тракия и не пускаш (шега). Пътуването е с един автобус, а пресичането чрез подлез - нищо опасно за ученик в четвърти клас в светлата част на деня, летен ден...

# 248
bouquet

Прескочи ги Слънчоглед  Wink. Мръдни към ПУ-то.
За деца. Там е Максимум(50 метра след ПУ). Ако разшириш диапазона, има и други, но ти се държиш за Тракия и не пускаш (шега). Пътуването е с един автобус, а пресичането чрез подлез - нищо опасно за ученик в четвърти клас в светлата част на деня, летен ден...
И кое е по-евтино на Максимум ?!
http://www.maximumbg.com/grafik-students-summer-plovdiv

# 249
  • Пловдив
За цена... хмммм...🤔 нищо не съм писала. Те са горе- долу еднакви, с разлика 20-30 лв.

# 250
Ами при положение, че 160 й е много, а в Максимум са 250 лв.. изобщо не е 20-30 разликата..

Затова й писах за други две с по-високи цени.. Тия слънчогледи са максимално ниски като цена, а миналата седмица разследвах де що имаше детски школи.

Че то една нормална занималня е 10 лв/ден..

# 251
Има ли в Кичука свестен часовникар?

# 252
Търся ресни за врата от мъниста,да сте виждали някъде да продават?

# 253
  • Пловдив
Проблемът на Слънчоглед не е цената. Този въпрос мисля, че вече е дискутиран, но през телефона ми е трудно да потърся. Останах с впечатление, че районът е определящ, а цената подлежи на преразглеждане. Иначе школи има, не е като да няма.

# 254
bouquet

При тези условия идва 3,50 лв/час, което е под всичко друго, което съм чувала където започва от  5 и  стига до 8 лв/час.
Доколкото разбирам качеството е компромисно.

Навремето ние лятото разчитахме на английски в читалищата. Специално в Тракия беше в блока зад Аркадия на партера. Беше напълно безплатно и мога да кажа, че английският най-добре усвоих там до степен такава, че заминах да уча в чужбина почти само на знанията от там.
Така че ако цената е препъни камък, огледай се кои читалища какво предлагат. Когато едно дете иска да учи език, няма какво да го спре. Моето ходи на самостоятелни уроци от 3 години и в отчайващо положение, просто защото не желае да учи.

Общи условия

Активация на акаунт