Къде в Пловдив? - 71 тема

• 73 565
  • 772
  •   2
Отговори
# 600
  • Пловдив
 Това прочетох преди малко:
  Щъркел е станал причината днес високите етажи в целия град да останат без вода. Налягането е било изключително слабо в часовия диапазон от 9 до 12 ч. Това сподели специално за Plovdiv24.bg шефът на ВиК-Пловдив Спартак Николов.

"Щъркел се е бил заплел в проводниците, които захранват помпени станции "Изток" 1 и 2, което е довело до спиране на тока. Уведомихме ЕВН и техните екипи вече отстраниха проблема.", каза директорът на водоразпределителното дружество.

# 601
  • Пловдив
Трябва ми сода бикарбонат / сода за хляб/, но да е в опаковка от 1кг. Дали мога да намеря в такова количество и откъде,  на каква цена  newsm78 ???

В Метро има вероятност да има по-големи опаковки

# 602
Трябва ми сода бикарбонат / сода за хляб/, но да е в опаковка от 1кг. Дали мога да намеря в такова количество и откъде,  на каква цена  newsm78 ???

В Метро има вероятност да има по-големи опаковки

Ето ви директно и пакетаж http://www.bioset-bg.com/home_sss_bg.php
Предлагат се и в опаковки от 500g, 1kg и 25kg

# 603
  • София
Благодаря ви и за спама на лични, мои приятели- семейство, живеят на центъра с наем 230 лв. ,така че не ми губете времето за кое можело и кое не можело, мерси  Peace

# 604
Ако някой проявява интерес имам 2 излишни билета за "Спанак с картофи" за утре 19.06 за 21 ч. на лятното кино,1 ред.Извинете ако темата не е подходяща за поста ми.

# 605
Благодаря ви и за спама на лични, мои приятели- семейство, живеят на центъра с наем 230 лв. ,така че не ми губете времето за кое можело и кое не можело, мерси  Peace
В центъра на Пловдив ли?
Не се заяждам, любопитно ми е, да не е боксониера?

# 606
  • Пловдив
В нашия вход се даваше под наем апартамент с две спални за 300 лева (живея близо до Съда), но в ужасно състояние - апартамент, който не е ремонтиран от построяването на блока вероятно  Rolling Eyes. Та, не е невъзможно, но човек трябва да е готов да направи доста компромиси заради цената.

# 607
  • в сърцата на децата <3
Добро утро
Момичета, как (от къде) мога да стигна в момента с кола до Попов на Коматевско? Мъжа каза, че пред магазина в Смирненски имало табела, че може, но не запомнил от къде...

# 608
  • Пловдив
Някой знае ли от къде мога да поръчам плата със солени и сладки вкусотии, т.нар. finger foods? По възможност и с доставка до вкъщи.

# 609
Благодаря на всички отзовали се... Но ако става въпрос за лични предложения е важно да отбележа, че търся наем до 240 лв. Simple Smile

Брокер щях да ти предложа, не апартамент.

# 610
  • София
В центъра на Пловдив ли?
Не се заяждам, любопитно ми е, да не е боксониера?

Да, до гранда, двустаен.

# 611
Това е голям късмет според мен, брат ми плаща 300 за двустаен в Кючука, обзаведен с всичко необходимо.

# 612
  • Пловдив
До Гранда повечето блокове са построени края на 60-те- началото на 70-те години. Не е невъзможен този наем, просто зависи какво търсиш. И как си склонен да живееш.

# 613
  • близо под тепетата
Някой от вас да знае от къде мога да купя готови захарни фигурки? Върти ми се в главата, че в Попимони на Кауфланд съм виждала в едни купички, ама май шоколадови бяха,не захарни Sad

# 614
  • Пловдив
Добро утро
Момичета, как (от къде) мога да стигна в момента с кола до Попов на Коматевско? Мъжа каза, че пред магазина в Смирненски имало табела, че може, но не запомнил от къде...
През Остромила.  Peace В магазина на Пещерско ми казаха, че ще затварят този на Коматевско шосе за ремонт, но не запомних кога.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт