Пролет вече стана, а ОКТОМВРИйче все повече издува коремчето на мама!-Тема 5

• 34 581
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
Привет прекрасни, минавам да се отчета след вчерашния кошмар...
Изгорях от температура! Не помогна нито оцет, нито парацетамол, а болките в гърлото продължават и днес. Накрая ме изби на рев и се обадих на АГто, и каза понеже съм в 15 гс / не съм минала 20-та/ само хомеопатия /инфлуцид и тонзилотрен/ и течен аналгин ,ако не сваля т-рата. Но дес след аналгина съм нов човек, освен болката в гърлото....
Та внимавайте много от тези вируси, пийте витамини / не че на мен ми помгнаха, като ги пия/ и се пазете, че мен ме заплаши с антибиотик ,ако до утре няма подобрение, а това не ми се помисля за бечето Sad Само се моля да не съм му навредила нещо с тази температура цяла нощ и цял ден....

# 106
  • София
Сега забелязах че на изследването пише че съм на 37, а аз съм на 30  ooooh! Объркали са ми годината. Сега ще пиша на лякаря ми да видим какво ще каже...
Това ще ти намали риска!  Peace

# 107
Amalinka, има някакви народни илачи за t с белтък. Но така или иначе проблемът ти е гърлото, t е заради него.

Щерката е с гнойна ангина. Само стискам палци да не я прихвана от нея. Не й е за пръв път, досега не съм я лепвала, дано след близо месец без контакти не ми е отслабнал имунитета.

# 108
Амалинка,скорошно оздравяване. Hug
Тели,ами то и 1:356 си е нормално по принцип.  newsm78

# 109
Благодаря ви момичета Simple Smile
Гърлото го боря със стрепсилс за деца, тонзилотрен, топли чайове и бульони о обтривки на сливиците със сода. Няма кой знае какъв ефект, но сенадявам , че с постоянство все пак ще го излекувам. За сега май не става по-зле, но си ме боли.

# 110
Мед с лимон и орехи за повишаване на имунитета също може

# 111
Telly, първо - рискът ти е нисък! Моят беше 1:15.... Но аз в действителност съм си на 37.
Второ - щом са ти объркали годините, това драстично ще промени резултата. Искай корекция - да използват същите данни от кръвните показатели, но да преизчислят риска спрямо възрастта. Мисля, че тогава той ще падне още надолу и няма нужда да си пускаш ДНК тест.

Chili - има различни видове генетични тестове, които вече се предлагат в България през последните години. Аз и Steffie, например,  правихме Tranquility. Друг популярен тест е Prenatest. Това е неинвазивен метод за определяне на тризомии само с кръвна проба от майката. Но цената е висока - около 1000 лв е малкия тест, който определя има ли или не наличие на тризомии 13, 18 и 21.

Хора, само за 2 дни съм качила още 2 кг.! Shocked Това е безумно! Гледам се в огледалото - лицето ми е подпухнало, носът ми (така беше и с първата бременност) вече е станал 2 пъти по-голям....Явно е, че задържам течности и не мога да се понасям направо. Имам и голям апетит, пише че било нормално за тези седмици ooooh!

# 112
И аз нещо започнах да пълнея.18г.с и съм+ 3кг от началото,но ги качих за последните две седмици.Така ще е,ще се окръгляме все повече и повече. Grinning

# 113
Моят апетит си е на лице определено, все трябва да преживявам нещо  Blush но поне и с малко ми минава.  Днес щях да по върна от изпарения на колите по улицата, а хем не съм в София  Shocked И главата пак ме на плява,  така през две седмици се обажда,  не знам защо така... Но пък за разлика от вчера,  днес бебка много играе и съм щастлива  Heart Eyes

# 114
Аз днес понеже съм много умна, отидох на един​ рожден ден,бяхме седнали навън и така ме одуха вятъра, че беше ужас. И сега- кръста ме боли. Ама който не слуша майка си, така е. Дано само не се разболея.
А колко струва другия ДНК тест, който не е Пренатест?

# 115
Те и двата струват толкова. Само че Транкуилити предлага 2 пакета - малкия за тризомии 13, 18 и 21 е 480 евро. А имат и разширен тест, който изследва и половите хромозоми на бебето (пак за аномалии) и неговата цена е двойна.

# 116
Гърлото го боря със стрепсилс за деца, тонзилотрен, топли чайове и бульони о обтривки на сливиците със сода. Няма кой знае какъв ефект, но сенадявам , че с постоянство все пак ще го излекувам. За сега май не става по-зле, но си ме боли.

Амалинка и аз го прекарах този вирус, добре, че температурата поне не ми беше висока. Гърлото ме болеше ужасно, пих чайове, мед, гаргара със сода и сол, тонзилотрен също, но без ефект. Това което ми помогна най-много и то за ден беше следната хомеопатия: Меркуриус солубилис синьо шишенце мисля че 9 цх бяха сините и Хепар сулфур оранжево шишенце те са 15 цх. По 5гранули първо едното после другото. Смучат се под езика. Следиш и 15-20 мин да не си яла или пила преди и след смучене задължително за да има ефект. Така 3, 4 пъти на ден. Може и пет зависи колко нерви имаш, че.с това следене на минути е досадно, но помага. Аз така почнах сутринта и веднага на другия ден болката беше минала. Но не спирай така оше.два три дена.след като ти е минало. При.мене имаше.и сополи за жалост и трябваше да.слагам антибиотични капки.
Надявам се и на теб да.ти помогнат.както и на мен.

# 117
Аз пуснах малкия пакет на Транкулити,за Даун,Едуардс и Патау + определяне на пола.Излезе ми малко над хиляда лева с превода,но това зависи от банката.Иначе малкия пакет е 480 евро,както е казала Лизи.

# 118
Има и хомеопатични капки за нос, не се сещам сега как се казваха, но те в аптеките си ги знаят, че май не е много подходящо с антибиотибни капки за бебчо

# 119

Амалинка и аз го прекарах този вирус, добре, че температурата поне не ми беше висока. Гърлото ме болеше ужасно, пих чайове, мед, гаргара със сода и сол, тонзилотрен също, но без ефект. Това което ми помогна най-много и то за ден беше следната хомеопатия: Меркуриус солубилис синьо шишенце мисля че 9 цх бяха сините и Хепар сулфур оранжево шишенце те са 15 цх. По 5гранули първо едното после другото. Смучат се под езика. Следиш и 15-20 мин да не си яла или пила преди и след смучене задължително за да има ефект. Така 3, 4 пъти на ден. Може и пет зависи колко нерви имаш, че.с това следене на минути е досадно, но помага. Аз така почнах сутринта и веднага на другия ден болката беше минала. Но не спирай така оше.два три дена.след като ти е минало. При.мене имаше.и сополи за жалост и трябваше да.слагам антибиотични капки.
Надявам се и на теб да.ти помогнат.както и на мен.
Благодаря ти, ще пробвам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт