Пролет вече стана, а ОКТОМВРИйче все повече издува коремчето на мама!-Тема 5

• 34 585
  • 732
  •   1
Отговори
# 120

Chili - има различни видове генетични тестове, които вече се предлагат в България през последните години. Аз и Steffie, например,  правихме Tranquility. Друг популярен тест е Prenatest. Това е неинвазивен метод за определяне на тризомии само с кръвна проба от майката. Но цената е висока - около 1000 лв е малкия тест, който определя има ли или не наличие на тризомии 13, 18 и 21.

Благодрая Lizzy!И аз за тези 2-та съм чувала, но вие като го кръстихте ДНК тест и реших, че нещо ново е излязло на мода😄
Успех на всички и го давайте по - спокойно😉

# 121
Привет, момичета! Едвам отлепих тази сутрин да седя да гледам Евровизия снощи до 2 часа Shocked
Много почнаха да ми изтръпват ръцете през нощта, а сутрин ме болят и не мога да ги сгъвам Cry

# 122
И моите ръце изтръпват през нощта. С предната бременност пак бях така. Понеже спя в поза нещо средно между настрани и по корем, гледам поне докато заспивам долната ръка да е на равно - нито да виси от спалнята, нито да е нагоре. Заедно с всичко останало, което не можем да правим, ММ ще изтърпи и да не го гушкам. Mr. Green

# 123
Ние пък почнахме ремонт вкъщи и се преуморявам бързо,много работа и всичко в къщи е пълна кочина. Tired
Иска ми се да е вече ремонтирано и да се тръгва на пазар. bowuu

# 124
wild poppy, аз също бях така с първата бременност като там освен ръката ми изтръпваше и мравучкаше и в бедрото ooooh! Аз се усещам, че нощем ръката ми виси извън леглото. Освен това спя преобладаващо надясно, чак се схващам цялата. Като ме заболикръстта единствено облегчение получавам на гръб, а уж не трябвало да спим вече на гръб. И тогава как? Crazy
Steffie, успех с ремонта. Ние миналата зима сменихме напата спалня с детската стая и правихме ремонт в спалнята. А тази година януари направихме ремонт и в детската стая и вече за сега приключихме с тази дейснот. Mr. Green

# 125
Мерси,Лизи.Луда работа с тези ремонти,уж не съм аз майстора пък все нещо шетам. Simple Smile А вече искам само да купувам и да купувам.Всичко бебешко заглеждам и нямам търпение да стигнем до обзавеждането на малчо. Heart Eyes

# 126
Аз с първата бременност почнах да купувам в 7 месец на бременността. Тогава взехме количката, кошарата и първите дрешки. Heart Eyes Страхотни емоции!

Сега отиваме да капарираме рождения ден на баткото, че в края на юни е празника и вече трябва да организираме всичко. Пожелавам хубав ден!

# 127
Аз пък питах док специално за спането по гръб и той ми каза да си спя както ми е удобно, друг е въпросът, че вече започна да ми си гади като съм по гръб

# 128
  • Бурса
Момичета да ви кажа за развоя на нещата при мен. Преизчислиха ми бхс-то според годините и новия риск е 1:1356 така че док е спокоен и аз също се успокоих. Каза че в интерес на истината нивата на хормоните били ок и всичко идвало от годините.

# 129
Има и хомеопатични капки за нос, не се сещам сега как се казваха, но те в аптеките си ги знаят, че май не е много подходящо с антибиотибни капки за бебчо
Ох и аз не исках с антибиотичните, но бяха станали жилави, зелено-жълти с кръв и повече се притесних от бактериите в носа ми. Иначе личната каза да ги слагам щом вече не са прозрачни. Иначе вече ми мина.
Радвам се за мамите с добри резултати от бхс -то. Аз оня ден пуснах кръв за късния бхс. Да видим какво ще излезе. Но и аз се замислям, то щом не е сигурно за какво ли го правя изобщо. Ама как да дам хиляда лева за днк теста. Дано всичко е наред накрая.

# 130
И аз съм зле с ръцете сутрин. Толкова са ми изтръпнали ръцете сутрин, че чак не мога да си хвана телефона, за да изгася алармата. Като кашкавалени са. На моменти и краката ми се надуват.

# 131
Момичета, ако мога да ви успокоя, вкъщи всички сме болни, в ремонт, без топла вода от 10дни....
И браво за добрите резултати от бхс-то Simple Smile

# 132
Без топла вода сме и ние заради профилактиката на Топлофикация. ММ искаше да взимаме бойлер, но всякакво къртене, прах и т.н. в момента не искам около мен. Правихме основен ремонт преди 3 г., идеално е още за бебе. Mr. Green

# 133
Здравейте, момичета. Аз докато сваря да се запиша в новата тема вие сте я изписали  Laughing Деси, благодарим за темичката.  bouquet Честито на всички за хубавите резултати от БХС-то... Аз да ви питам пък за болничните, някоя от вас излязла ли е вече в болничен или всички ще си работите до последно.  newsm78 Аз днес ще ходя  на ЖК  и мисля да питам док как стоят нещата, че вече нещо ми идват в повечко часовете седнала на един стол, краката почнаха да ми оттичат и нервичните ми идват в аванс  Crossing Arms  Та, ако някоя от вас вече е в болничен, може ли да сподели как стоят нещата?

# 134
Да,ЛКК издава болничните.Казваш на лекаря или акушерката от коя дата искаш да излезеш в болничен,носиш си амбулаторния картон,записваш си в него местоработата и длъжността.Като е готов си вземаш болничния(дават за цял месец) и го даваш на счетоводителя от фирмата ти.Това е. Wink

Общи условия

Активация на акаунт