Пролет вече стана, а ОКТОМВРИйче все повече издува коремчето на мама!-Тема 5

• 34 632
  • 732
  •   1
Отговори
# 705
Относно изследванията преди сключване на брак, ние ги правихме януари тази година. Взеха ни по 50 лева на човек в терапията във Варна. Направления от личната не са ни искали. Но се минава и през психиатър. Питат два три въпроса дали си знаете лудите в семействата  Joy Васерман и през кожен лекар минахме. Беше разкатаване за нас. Трябваше да уцелим работното време на специалистите и мисля,че два дена се разкарвахме. Психиатърката даже се оказа по луда от нас, защото ни забрави и чакахме половин час пред кабинета, после като почукахме отново-излиза и си призна, че ни е забравила  Laughing
Сега прочетох, че различните градове имали различни изисквания за изследванията... някъдене не изискват преглед от псохоатър. Най-добре да питате в някое ДКЦ в града Ви, общината или в ритуалната

# 706
Ние само оъидохме в Психото, на регистратурата ни подпечатаха документите бе да кажат нищо. Дори аз на майтап попитах: "Нормални ли сме?" Simple Smile
Иначе , както казах, за 10 мин  бяха готови другите изследвания и тичахме към кметството , в което трябваше да ги оставим. То пък кмета изчезнал...

# 707
ЛЛ лекарка на нашите им е казала да ги направим като се приберем, щяла да съдейства да стане по-бързо (това след като разбрала, че съм бременна), а и казала, че ще ни излезе по-евтино отколкото в София. Надявам се наистина да не се размотаваме по кабинети, че дни преди сватбата особено много ще ми е до това  #Crazy Purplee, на въпроса ти голяма ли ще ни е сватбата, не е от най-големите, към 90 души ще сме. Много съм щастлива, че секнах свекърите рано-рано, първонаачално искаха само те да канят около 45-50 човека  Shocked но просто казах, че няма как да стане. ММ и той както не обича "панаирите" (както той се изразява) и тази сватба я правим главно заради мен и да се забавляваме, като им чу плановете направо полудя  Joy И сега родителските групи са ограничени с по около 20 човека на всяка страна, от тях има доста млади хора, а другите са си нашите приятели  Heart Eyes Мисля, че ще се получи много весела сватба и мноооого се надявам да е така!  Praynig Иначе ще е и сватбата на бременните, живот и здраве, освен мен ще има още 3 момичета и ще пъчим дружно кореми  Heart Eyes

# 708
  • София
Аз днес съм на Жк и мисля вече да искам от началото на юни болниен.

# 709
За болничен първо си вземи картон и личната да ти го подпечата . С тая книжка отиваш при АГ и той веднага ти пуска болничен и попълва книжката Simple Smile

# 710
  • София
Имаш предвид Личната амбулаторна карта ли?

# 711
Кети, винаги съм се забавлявала много на сватби, където са предимно млади хора, така че мисля, че ще си прекарате незабравимо. И при нас ситуацията е сходна - родителите искат много гости, ние предпочитаме по-малко... само най, ама най-най близките и не мисля да сме повече от 30-40 човека.
Само че мен ме притеснява най-много какво ще облека, тъй като ще съм вече в 6ти и половина месец и ще съм с огромен тумбак  Grinning

# 712
Аз също ще излизам болничен вече. Стига съм се правила на супер мама. Ще изкарам още някоя и друга седмица, половината от тях ще изкарам в отпуска.
Аз разбрах от моята лекарка, че ти дава талон за явяване на ЛКК и имаш право до един месец да се явиш на ЛКК . Аз понеделник ще взема талона и в сряда съм на ЛКК, а от четвъртък болничен. Но се носи амбулаторната карта задължително.

# 713
  • София
Талонът ти го дава лекарят ,кйто ти води ЖК нали?
юе видим на мен какво ще ми каже този днес.Не искам да лежа в болница като ми няма нищо само да точат касата.

# 714
Талонът ти го дава лекарят ,кйто ти води ЖК нали?

Да, тя дава талона

# 715
  • София
Ти може; да идеш на ЛКК ,където искаш?

# 716
Аз пък се следя на ЖК частно във Вита-София и само казах ,че искам болничен и ми го дадоха веднага. Първо 14 дни, после 30 и така ще е до край. Естествено с картон.

# 717
  • София
Аз се следя в Сервдика днес ще видим.Ккато винаги  всеки си прави каквото си иска. Joy

# 718
Имаш предвид Личната амбулаторна карта ли?
Да ,това имам предвид Simple Smile на мен само нея ми поискаха и веднага ми дадоха болничен . Първо за 14 дни ,след това за 30 . Даже сега отивам за новия болничен . Не ме карат да лежа в болницата . В Тина Киркова съм

# 719
  • София
Ясно.Знам ,че трябва аз съм с една изписана само от болнични  Joy
АЗ искам да си изкрам месеца,че имам служебни задачи разпределени до края и тогава.
Иначе записах за 08.06. час за ФМ в Фемина.

Общи условия

Активация на акаунт