Пролет вече стана, а ОКТОМВРИйче все повече издува коремчето на мама!-Тема 5

• 34 578
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
На мен не са ми правили, сякаш.. сега за сватбата ще ми го искат обаче.
Относно другите изследвания, както и за всичко друго, наистина всеки си преценя. Така или иначе лично аз не мисля, че е излишно и ще си пусна утре някои витамини, както и антителата, за успокоение. Все си мисля, че всичко ще е наред и много се надявам  Praynig но специално тези неща не могат да ги хванат със стандартните изследвания  Peace

# 676
Стискам палци, всичко да е наред и да кажеш като минат нещата. Ама това за сватбата не го разбрах... преди да подпишете трябва да си правите изследвания ли?

# 677
Аз мисля, че Кети се бърка с изследванията за HIV, което е СПИН, а HPV е human papiloma virus - причинителя на рака на шийката на матката.
На мен не са ми го пускали никога.

# 678
Момичета, тъй като повечето вече усещаме бебковците, ако сте съгласни, предлагам това заглавие за следваща тема - "Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйето лудее!" (макар, че точно днес в София слънцето никакво го няма, че даже и вали, подготовка за есента  Mr. Green). Видях го като заглавие на тема от минали години и ми хареса  Simple Smile

Поправка: Лизи, бъркам се, да. Преди години са ми го пускали, сега не. Аз сега даже и цитонамазката изтървах, но накрая ще ми правят сигурно или след като родя, живот и здраве.
Purplee, има задължителни изследвания за сключване на граждански брак, като ги мина ще ти кажа какви са, ако те интересува Wink

Последна редакция: ср, 24 май 2017, 14:47 от Кети*9

# 679
Никога не съм ходила на ендокринолог.Пускала съм си хормони сама и досега е нямало отклонения в хормоните на ЩЖ.Но ако не ми бъдат назначени изследвания или аз не си самоназнача,от къде да знам дали нямам проблем?Някои заболявания отначало протичат безсимптомно и вече съм си патила много от неглижиране на проблем,който съм си мислила че нямам.
И аз по едно време исках всичко да изследвам,защото като че ли на лекарите не им дреме достатъчно или чакат нещо да стане,за да се сетят да пуснат определени изследвания.Но сега не ми се занимава да обикалям по болници и лаборатории.Искам да се наслаждавам на всеки един момент с малкото човече  без да се тормозя. Hug

Кети,страхотно заглавие за новата тема.Хубаво и слънчево,много ми харесва. Simple Smile

# 680
Стефи, и на мен ми е едно такова слънчево и игриво като го прочета  Nature Sunny newsm32

# 681
Кети, ще съм ти благодарна. Ние мислим да подпишем юли и още не съм започнала да се интересувам от това. Може и да си го споменавала някъде, но нямам спомен - кога ще е вашето подписване и много гости ли ще имате или ще си е по-тесен кръг?
И аз гласувам "ЗА" заглавието... и си чакам ритника още  Simple Smile

# 682
Подкрепям с 2 ръце заглавието, Кети! Много ми харесва  Heart Eyes

# 683
Радвам се, момичета  Hug
Purplee, бракуването ни ще е на 24.06,на Еньовден  Simple Smile Изследванията ще ги правим седмицата преди това като се приберем в Ямбол, по-лесно ще ни бъде. После ще ти ги кажа със сигурност, но включват васерман и СПИН със сигурност  Peace Имат давност 1 месец, така че не бързайте.

# 684
Ketihope, ако имаш предвид наистина HPV, декември преди да започнем опитите за бебе правих течно-базирана цитология, която включваше и ДНК тест за високорисков тип HPV.

# 685
Честит празник, мили момичета Simple Smile
Много е хубаво предложението за лятно заглавие на темата:)
Аз нямам линия, но от инжекциите, които си слагам всеки ден за тромбофилията и от двете страни на корема съм със сини петна и разни буйни косми направо приказка. Ама да ми се роди живо и здраво човечето друго не ме вълнува Simple Smile
На 31.05 ще сме на фетална, нямам тъпрение да го видя.

# 686
Деси, в корема ли ги биеш инжекциите?  Shocked Иначе най-важното е бебенцата ни да са здравички и да се гушкаме на есен  Heart Eyes

# 687
Да, в корема Simple Smile редувам ги от коя страна всяка сутрин ама се получават синини Simple Smile

# 688
И аз съм ЗА това заглавие: "Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйето лудее!"

DessYPiglet сигурно съм те питала Laughing, ама каква ти е мутацията и на какво си? Аз все още съм само на спирин даже през ден.Rolling Eyes

# 689
ЗА заглавието на темата , макар и ние да чакаме юмруците  още Party .

Общи условия

Активация на акаунт