Дисниленд Париж - тема 3

• 90 072
  • 724
  •   2
Отговори
# 195
  • На планетата Земя
Да, възможно е, стига да има и място в резервираната стая. Обикновено леглата са две двойни (персон и половина), освен ако стаята не е по-специално резервирана (например петица).

# 196
Милето, двойна стая в Санта Фе. Двама възрастни + едно дете на 6. Искам да добавя още един възрастен, но доколкото разбирам няма да може в нашата стая.

# 197
  • На планетата Земя
Ще може, леглата са две по персон и половина. На едното легло ще са двамата възрастни, на другото възрастният с детето. Ще потърся снимка от фейсбук страницата и ще я пусна да видиш как изглеждат.

Допълвам:

Ето линк с кратко представяне на хотел Santa Fe:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=14743092762111 … =1407212232920852

Последна редакция: пн, 30 окт 2017, 11:37 от Mileto

# 198
Mileto ти си истинско съкровище тук!

Аз също съм се ориентирала към този хотел с резервация през френската версия на сайта - 2 нощувки с три дни в парковете за края на януари. Видях че храната е доста вериозно бюджетно перо, какво ще споделите като добра практика? Не съм сигурна дали искам да включа хранене към резервацията, а попаднах на цени на сандвичи, които ми се сториха сериозно завишени, но явно в парка е така.  
Поздав от мен : )

Последна редакция: вт, 31 окт 2017, 12:30 от assseto

# 199
Mileto, страхотна си! Много ти благодаря за включването.  Flowers Bouquet

Реших, че ще ми е по-лесно да се свържа с тях през контактната форма, но втори ден нямам отговор. Ще се налага да им звъня.

Междувременно реших пътуването до Дисниленд да го превърна в коледен подарък на момченцето ми. Идеята ми е да купя куфар с дисни десен ( предполагам с колите, нали ще сме в Санта фе). Вътре ще го напълня с тематични продукти като нощница на колите, фланелка, бельо и всякакви полезни за ваканцията неща. Поръчах си брошурата за 2017/2018  на хартия от Дисни. Знаете ли дали с куриер ги изпращат или да търся пратката в БГ пощи?
Малко се отклоних, за което се извинявам. Simple Smile

# 200
  • На планетата Земя
assseto, да, не е евтина храната в парка като цяло. Зависи колко и какво ядете, как е с децата ситуацията? Има от сандвичи, до а-ла-карт, бюфети, пици. В Disney Village има McDonalds, Earl of Sandwich.

Besyto, много ще се зарадва твоето момченце. Брошурата 2017/2018 я има налична онлайн, няма нужда да чакаш поща, я дойде, я не. Докато дойде, ще сте се върнали. Чети си в сайта за различните им атракции, за да се ориентираш къде искате да се возите, виж им примерна програма за седмицата, там също иска време за ориентация кое, къде, как се стига. И тук питай, ако решиш, ще помагаме.

# 201
Детето е голямо на 10,5 години, ще яде сандвичи Wink дали ще може да си носим бисквити и подобни из парковете? Чешмички разбрах, че има навсякъде.  Поздрав от мен.

# 202
  • На планетата Земя
Сандвичи има навсякъде - и в парка, и извън него. Има и fish&chips в Toad Hall до Питър Пан например. Може да си вземете меню с картофи, риба, десерт, напитка, такива менюта се предлагат на много места, има менюта с пица, с печено пиле. Ние понякога делим, защото детето не може да изяде всичко само и все остава.

Можете да внасяте всякаква храна. Забранени са оръжия всякакви, бомбички (нормалните забранени неща), СЕЛФИ СТИКОВЕТЕ СЪЩО.

# 203
Да споделя как се развиха нещата при нас. Вчера добавих сестра ми към нашата резервация. Ще се настани в нашата стая. Доплатих 195Е за 4нощувки/5дена в парковете+ закуска в хотела + обяд/вечеря. 😊 Скоро ще започна да преглеждам ресторантите, за да ги резервирам предварително.

# 204
Здравейте,
опитваме се да организираме празника ни за 22ри Март в Дисни.
Видях, че са пуснали новите оферти и за следващия сезон. Едните са 25% отстъпка + закуска+вечеря, а другите са 40% отстъпка + безплатно за деца до 12 години.
Ние сме с две деца, на 5 и 9. Според вас кой пакет е по-изгоден, защото този с включеното хранене е по-скъп, но може би храната отделно излиза по-скъпо?
Също така, за кое летище е най-добре да търсим полети? (май тези на WizzAir не са много подходящи)

Благодаря предварително.

# 205
  • На планетата Земя
Ами просто е - генерирайте крайна цена с двете отсъпки и вижте. Може и тук да ги пуснете, за да видим при едната колко излиза без вечерята и коя комбинация ще е по-добрата.

Самолетите през Шарл Де Гол са по-гъвкави, има повече варианти, с Уиз пък може да се хванат при късмет добри цени, но полетите им към Буве са може би само вечерни.

# 206
Може ли да помоля, ако някой види когато пуснат отстъпките за след края на март 2018 да свирне в темата. В момента има само +1 ношувка, което не ме устройва, защото искаме да сме само 2 нощувки там.

# 207
Здравейте,
опитваме се да организираме празника ни за 22ри Март в Дисни.
Видях, че са пуснали новите оферти и за следващия сезон. Едните са 25% отстъпка + закуска+вечеря, а другите са 40% отстъпка + безплатно за деца до 12 години.
Ние сме с две деца, на 5 и 9. Според вас кой пакет е по-изгоден, защото този с включеното хранене е по-скъп, но може би храната отделно излиза по-скъпо?
Също така, за кое летище е най-добре да търсим полети? (май тези на WizzAir не са много подходящи)

Благодаря предварително.

Къде ги гледате тези оферти? В страницата за коя държава?

# 208
Ами просто е - генерирайте крайна цена с двете отсъпки и вижте. Може и тук да ги пуснете, за да видим при едната колко излиза без вечерята и коя комбинация ще е по-добрата.

Благодаря за бързия отговор.
Едната оферта за нощувки + безплатно за децата. Лошото е, че вече няма за по-евтиния хотел СантаФе (даже ми изглеждаше по-интересно направен - тематично):
"Disney’s Sequoia Lodge®
Ce prix comprend 40% de réduction sur votre séjour + séjour OFFERT pour les -12 ans. Voir les détails
Réservé 251 fois dans les dernières 24 heures.
3  nuit(s)  /  4  jours parcs
Chambre Catégorie Montana avec un grand lit double ou 2 lits doubles située en bâtiment principal (Petit déjeuner non inclus sauf mention cont
Arrivée le: mardi 20 mars 2018
Départ le: vendredi 23 mars 2018
631,20 €*
Sauvegarder ce souhait
"
А другата оферта е за 25% отстъпка+ халф борд (предполагам това е закуска и вечеря/или обяд?)
Disney’s Sequoia Lodge®
This price includes 25% off Hotel and Park Tickets + a Free Half Board Meal Plan! See details
Booked here 251 times in the last 24 hours.
3  night(s)  /  4  days
Standard Room with one large double bed or 2 double beds located in one of our lodges (Breakfast not included unless indicated otherwise)
Arriving on: Tuesday 20 March 2018
Departing on: Friday 23 March 2018
£766.50 или около 860 евро.
Едната е от английския сайт, другата от френския/белгийския.

Та ясно е, че едната е по-скъпа, защото е включена и храната, но по-скъпа ли е наистина? Simple Smile
Колко струва, ориентировъчно, един храноден в парка? 2ма възрастни и две деца на 5 и 9 години.

Благодаря предварително.

# 209
iliana, ако те устройват дати 21-24 има хубава оферта за Санта Фе в немския сайт. 690Е с полупансион.

Общи условия

Активация на акаунт